- Konu Sahibi minikellerrrr
En iyisi çünkü insan stres yapıyo ve üzülüyo. Kafamı dağıtacak şeyler yapıyorum napıyım. Hayırlısı kolaylıkla sağlıkla afiyetle olsunBende öyleyim suan test yapmak isdemiyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En iyisi çünkü insan stres yapıyo ve üzülüyo. Kafamı dağıtacak şeyler yapıyorum napıyım. Hayırlısı kolaylıkla sağlıkla afiyetle olsunBende öyleyim suan test yapmak isdemiyorum![]()
İnşallah canım Allah nasip etsin tüm bekleyenlerimize hayırlı sağlıklı bebeklerEn iyisi çünkü insan stres yapıyo ve üzülüyo. Kafamı dağıtacak şeyler yapıyorum napıyım. Hayırlısı kolaylıkla sağlıkla afiyetle olsun![]()
Bende varsa da çıkmaz heralde daha kanda yerleşmeyse eğer bi kaç güne çıkar diye düşünüyorum geldim hastaneye de bakalımHala aynıyım canım. Ben test yapmaya korkuyorum. Adet olacakmışım gibiyim. Tüm belirtilerim var fakat tek bi fark adet olacağım zaman bu kadar kasıklarım ağrımaz normalde çok çokk hafif olur. Test yapmıycam. Bekliycem. Üzülmek istemiyorum. Sen de kendin bilirsin canım. Gelişme olursa haberdar et![]()
Beta takibi yapacak canım sınırda çıkmış dedi 2 gün sonra tekrar gel bakalım dediHala aynıyım canım. Ben test yapmaya korkuyorum. Adet olacakmışım gibiyim. Tüm belirtilerim var fakat tek bi fark adet olacağım zaman bu kadar kasıklarım ağrımaz normalde çok çokk hafif olur. Test yapmıycam. Bekliycem. Üzülmek istemiyorum. Sen de kendin bilirsin canım. Gelişme olursa haberdar et![]()
Aynıları bendede var bugün verdim sağlık ocağında kan ama benim gecikmem de varMerhabalar, umarım hepimiz en yakın zamanda bebeklerimize kavuşuruz. Normalde adet tarihim bugün. 10 gündür göğüslerimde ağrı ve sızlama, uçlarda büyüme var. Sağ kasığımda batma gibi ağrı oluyor bugün ve belime de vuruyor arada. Beyaz renkli akıntım var. Yine yaklaşık 10 gündür aşırı terliyorum sıcak basıyor ve baş ağrım var. 3 gün önce sırtımda bir tutulma oldu ama 1 gün sürdü. 1 hafta kadar önce de bayılma hissi gibi bir his geldi. Çarpıntı ateş basması bayılacak gibi hissettim bir gün kadar sürdü. Bu belirtilere benzer belirtiler yaşayan oldu mu hamile olabilir miyim?
Hayırlısı kolaylıkla sağlıkla olsun canımBeta takibi yapacak canım sınırda çıkmış dedi 2 gün sonra tekrar gel bakalım dedi
Amin Allahın dediği olur. Hayırlısı kolaylıkla sağlıklaİnşallah canım Allah nasip etsin tüm bekleyenlerimize hayırlı sağlıklı bebekler![]()
Amin canım aminHayırlısı kolaylıkla sağlıkla olsun canım
Ayy umarım güzel haberler alırsınızBeta takibi yapacak canım sınırda çıkmış dedi 2 gün sonra tekrar gel bakalım dedi
Ben test yaptım az önce negatif çıktıAynıları bendede var bugün verdim sağlık ocağında kan ama benim gecikmem de var
Canım benimde adetim 15 Eylül du ama genelde gecikmem olur. 8-9 Eylül yumurtlamam oldu. Bu sabah erken gebelik testi yaptım negatif. Erken gebelikte çıkar mıydı erken mi yoksaBenimde ovulasyonda 3 4 5 pozitifti 3 ve 4 ü değerlendirdik. 6 sından itibaren kasık ağrılarım başladı akıntım hiç olmazdı başladı göğüs sızlama ağrı baş ağrısı, bir iki defa kötü koku. 12 sinde başka bişey için dr a gittim beta hcg istedi çıkmadı çok üzüldüm yumurlamadn 7 gün sonraydı ama çok erkenmiş zaten çıkmazmış hemen. 18 yada 19 unda idrardan bakıcam ama endişeliyim. Pedli geziyorum bişry geldi sanıyo wc ye gidiuorum bakıyorum akıntı. Hamile olabilir miyim lütfesn cvp verirseniz sevinirim![]()
Yumurtlama takibini beraber yaptığımız biri var o bana Yumurtlamanın üzerinden 14 gün geçmesi gerekiyor dedi. Erken bence canımCanım benimde adetim 15 Eylül du ama genelde gecikmem olur. 8-9 Eylül yumurtlamam oldu. Bu sabah erken gebelik testi yaptım negatif. Erken gebelikte çıkar mıydı erken mi yoksa![]()
Hayırlısı. Bi dahaki ay inşallah hayırlısıyla nasip olsunBen test yaptım az önce negatif çıktı![]()
Hamilelik için mi 14 gün belli olur yoksa adet için mi dedinizYumurtlama takibini beraber yaptığımız biri var o bana Yumurtlamanın üzerinden 14 gün geçmesi gerekiyor dedi. Erken bence canım
Hamilelik içinHamilelik için mi 14 gün belli olur yoksa adet için mi dediniz
Test yaptım negatif çıktı. Adet de olmadım yumurtlamanın üstünden 14 gün geçti. BAT geçerse bi daha yapıcakmışm geç döllenme olabiliyormuşEn iyisi çünkü insan stres yapıyo ve üzülüyo. Kafamı dağıtacak şeyler yapıyorum napıyım. Hayırlısı kolaylıkla sağlıkla afiyetle olsun![]()
DÜndü sanırım sabah ve öğleden sonra pedimde (ki adet olcam sanıp ped koyuyorum ben) 1 2 damla kahverengi leke gördüm ayy bilen anlayan biri varsa yazsın lütfenTest yaptım negatif çıktı. Adet de olmadım yumurtlamanın üstünden 14 gün geçti. BAT geçerse bi daha yapıcakmışm geç döllenme olabiliyormuş![]()
Kızllar yok mu kimsee yawDÜndü sanırım sabah ve öğleden sonra pedimde (ki adet olcam sanıp ped koyuyorum ben) 1 2 damla kahverengi leke gördüm ayy bilen anlayan biri varsa yazsın lütfen![]()