- 29 Ağustos 2025
- 188
- 49
- 13
- 31
- Konu Sahibi minikellerrrr
Bunu duymustum canimTest yaptım negatif çıktı. Adet de olmadım yumurtlamanın üstünden 14 gün geçti. BAT geçerse bi daha yapıcakmışm geç döllenme olabiliyormuş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu duymustum canimTest yaptım negatif çıktı. Adet de olmadım yumurtlamanın üstünden 14 gün geçti. BAT geçerse bi daha yapıcakmışm geç döllenme olabiliyormuş![]()
Canım yerlesme Kanamasi olabilir, söküldümü adetin şuan ?Kızllar yok mu kimsee yaw![]()
Yok adet olmadım canımCanım yerlesme Kanamasi olabilir, söküldümü adetin şuan ?
Yaaa var mıdır kiBunu duymustum canim
O zaman eeken oluyormuşBen pikten sonra 8.gun yaptım negatifti Erkendi sanırım yada yok bilemiyorum![]()
Hiç bilmiyorum pozitifi görende oluyor amaO zaman eeken oluyormuş
Kaç gün geçti?Yok adet olmadım canım
Canım adet oldun mu? Kaç gün gectiO zaman eeken oluyormuş
yorumlarını okudum da aynı dert bende de var 15-16 pik di değerlensirdim şiddetli baş ağrım kasık ve bel ağrım var göğüslerim de acıyo durumunda bi değişiklik varmıBen test yaptım az önce negatif çıktı![]()
Herkese merhaba,
Tam 8 aydır bu platforma girip deneyimlerinizi okumadan uyuduğum tek bir gün olmamıştır. Her gün erken gebelik belirtileri nelerdir diye okudum, kendimde bi şeyler buldum, her ay hamileyim sandım, değildim.
Tam 8 ayın sonunda ne değişti de ben hamile kaldım, adım adım anlatıyorum buyrun :)
3 Ağustos son regl günüm. Reglim 4 günde bitti. Reglim biter bitmez ovülasyon testi yapmaya başladım, her ne kadar ovülasyon testi yapsam da her gün birliktelik olmaya devam ediyordu.
14 Ağustos ovülasyon testim pozitif çıktı ertesi gün de pozitif çıktı ve sonra çizgi silindi. Çift çıkan günleri ve ardından çizginin silindiği 3 günü de değerlendirdim.
İlk defa düzenli ovülasyon testi kullandım. Trendyoldan en ucuzunu almıştım. Yumurtlama günümde inanılmaz bi kasık ağrım oldu. Ertesi güne geçti. Sonra da bekleyiş başladı. İlk defa gerçekten çok heyecanlıydım sanki farklı bir şeyler hissediyordum kendimde ama geçen aylar da farklı hissetmiştim o yüzden kendime güvenmiyordum. Akışına bırakacağım dedim ve yumurtlamadan 5 gün sonra gebelik testi yaptım tabi ki negatif çıktı. Biliyordum negatif çıkacağını ama işte duramıyor insan. Dedim bundan sonra bakmayacağım artık regl günümü bekleyeceğim. Bu sefer de regle 6 gün kala bir şeyler dürttü beni akşam üzeri predictor early testinden yapıyım dedim. Testi yaptım ve yaklaşık 3-4 dakika içinde çok silik bi çizgi gördüm. Dedim ki beynim benimle oyun oynuyor herhalde. Hem hamile kalmak istiyoruz hem de kalınca inanamıyoruz :) Hemen bir tane daha test yaptım ve o da silik çizgiydi. İşi gücü bırakıp direkt hastaneye gittim kan testi vermek için ve sonucum 24 çıktı. Doktorumla paylaştım hamilesin, 3 gün sonra tekrarlayalım testi dedi. Hafif kasık ağrılarım ve bel ağrım var. Şimdilik gelişmeler bunlar. Son birkaç şey söylemek istiyorum.
Başınızın dibinde sürekli “sakın stres yapma, stres yapınca olmuyor, hamileliği düşünme, unut onu” diyenler olacak. Ben o kadar stresli biriyimdir ki bu söylemler beni daha da
M minikellerrrr ben de hamişim artıkMesajiniz bana o kadar iyi geldi kisaglikla kucaginiza alin insallah
ben de su an 8.ay denemesinde olan çok stresli bir bireyim, darısı başıma
![]()
Öncelikle hayırlı olsun rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Merhaba teşekkür ederimÖncelikle hayırlı olsun rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsinbelirtileriniz var mı acaba adetiniz geçince mi öğrendiniz. Benim bata 4 gün var bel sırt, kalça ve bacak ağrım var arada da kasık krampı oluyor. Siz de yaşadınız mı buna benzer
Yaa çok güzel güle güle büyüt bebişini Allah analı babalı büyütsün. Bu hasretle yanıp tutuşan herkese nasip etsin inşallahMerhaba teşekkür ederimaçıkçası hamile kalana kadar her ay her belirtim vardı. Hepsi yanılttı. Her ay hamileyim sanıyordum. Sonra saldım.. geçen ay ilk defa yumurtlama gününde başlayıp hiç kesilmeyen gögüs ağrım hassasiyetim oldu, kasıklarımda da aralıklı batmalar. Şüphelendim test yaptım, Regle 7 gün kala idrar testinde çıktı. 5 gün kala da kan verdiğimde 70 çıkmıştı beta hcg.
Aminn inşallah isteyen herkese en kısa sürede kolaylıkla nasip olsunYaa çok güzel güle güle büyüt bebişini Allah analı babalı büyütsün. Bu hasretle yanıp tutuşan herkese nasip etsin inşallah![]()
Allah razı olsun canım dua için. Hamilelerin duası kabul olurmuş çok teşekkür ederimAminn inşallah isteyen herkese en kısa sürede kolaylıkla nasip olsuninşallah sen de hamilesindir, değilsen bile gönlünü ferah tut, ne yaparsan yap doğru zamanı bekliyor diye düşünmeye çalış
![]()