Erken gebelik belirtileri

NurseCelline

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2020
1.118
753
73
Merhabalar.Regl olmama 12 gün var göğüslerimde hassasiyet ve dokununca ağrı oluyor.2 3 gün önce sol kasığımda ağrı ve karın bölgemde batmalar oldu.Onun dışında bağırsklarım normalinden fazla çalışıyor ve çok şiş hissediyorum kendimi.Acaba gebelik belirtisi olabilir mi çok mu erken böyle olanlar var mı? Yoksa ben psikolojik mi öyle hissediyorum acaba.

Merhabalar.Regl olmama 12 gün var göğüslerimde hassasiyet ve dokununca ağrı oluyor.2 3 gün önce sol kasığımda ağrı ve karın bölgemde batmalar oldu.Onun dışında bağırsklarım normalinden fazla çalışıyor ve çok şiş hissediyorum kendimi.Acaba gebelik belirtisi olabilir mi çok mu erken böyle olanlar var mı? Yoksa ben psikolojik mi öyle hissediyorum acaba.
Yumurtlama döneminde olabilirsiniz. Bu kadar erken belirti sanmıyorum.

Bir regl uygulaması kulllanıyorum programa göre yumurtlama 10 ağustostu belki de bu ay böyle oldu haklısınız.Cevapladığınız için çok teşekkürler
Yok rica ederim. Program her zaman 14. Günü gösteriyor ama yumurtlama her zaman 14. Gün olmayabiliyor ve kimi aylar 2 kez yumurtlama olabiliyor. Belirtileriniz oyle gibi geldi. Yine de insallah ben yanilirim da en hayirli zamanda bebisinize kavusursunuz🙏🏻🙏🏻🧿

Aynı belirtiler bende var şuan girip konulara bi bakıyım dedim sende aynı şeyleri yaşıyormuşsun inşallah sağlıklı hamilelikler yaşıyoruzdur bir umut :)

Bu kadar erken gebelik belirtisi olur mu bilemedim bende olmadı ama bende olmadı diye sizde de olmayacak diye bir şey yok. Allah gönlünüze göre versin inşallah. Psikolojik olabilir belirtileriniz, bebiş isteyen bir çok kadınımız böyle belirtiler yaşayabiliyor. Umarım sizin psikolojik değil gerçektir ☺️

Bu kadar erken gebelik belirtisi olur mu bilemedim bende olmadı ama bende olmadı diye sizde de olmayacak diye bir şey yok. Allah gönlünüze göre versin inşallah. Psikolojik olabilir belirtileriniz, bebiş isteyen bir çok kadınımız böyle belirtiler yaşayabiliyor. Umarım sizin psikolojik değil gerçektir ☺️
Evet psikolojikmiş gerçekten sabırsızım hemen olsun istiyorum ondan böyle şeyler yaşıyorum☺️

Back
X