Erken gebelik belirtileri

26 günde bir yarın adet günüm pazartesi günü kan vermiştim 1.20 çıkmıştı 4 gün kala ama belirtim mide bulantısı baş dönmesi vitaminlerim düşük acaba ondan mı oluyor bilemedim
Umarım gebelik vardır. Vitamin eksikliği de baş dönmesi yapar.

Umarım istediğiniz gibi olur. Bence yarın kan verebilirsiniz varsa çıkabilir. Ama geç döllenme olursa gecikmenin 3.günü çıkmayabilir. Sabrediyorsanız gecikmenin 7.günü vermeniz en mantıklısı
Teşekkür ederim cevabınız için bekleyip göreceğim inşallah

Ona bakarsanız ben hiç göğüs hassasiyeti yaşamam. Benim de 13 gün kala büyüme oldu. Ama daha önce de hassaslaştığı bir ay olmuştu ve gebelik yoktu. Size demem o ki kaptırmayın. Rahat olun. Ben kendim onu yapamadım ve 1 senedir olmuyor

Umarım istediğiniz gibi olur. Bence yarın kan verebilirsiniz varsa çıkabilir. Ama geç döllenme olursa gecikmenin 3.günü çıkmayabilir. Sabrediyorsanız gecikmenin 7.günü vermeniz en mantıklısı
Biraz önce afedersiniz WC ye gittim peceteye silerken şeffaf akıntı ve hafif pembemsi kan geldi yerleşme kanaması mıdır sizce

Belki de adet oluyorsunuz bekleyin devamı gelmezse kan verin bence sürecinizi bizimle de paylaşırsınız inşallah hamilesinizdir Allah gönlünüze göre versin inşallah

Belki de adet oluyorsunuz bekleyin devamı gelmezse kan verin bence sürecinizi bizimle de paylaşırsınız inşallah hamilesinizdir Allah gönlünüze göre versin inşallah
İnşallah umutlanıp hayal kırıklığına uğramam korkuyorum biraz

Pembe ve sonradan kahverengiye dönüyor diyor arkadaşlar. Göz renginizde bir değişiklik var mı peki
Göz renginde değişiklik hissetmedim ama biraz önce WC ye gittiğimde öyle beyaz akıntıyla beraber ip gibi pembe kan geldi sonra tekrar başka peceteye sildim ona da hafif kahve rengi geldi

Göz renginde değişiklik hissetmedim ama biraz önce WC ye gittiğimde öyle beyaz akıntıyla beraber ip gibi pembe kan geldi sonra tekrar başka peceteye sildim ona da hafif kahve rengi geldi
Umarım gebelik vardır. Ben de çok yıprandım. En son kendimizi aşılama yaparken bulduk. Sürecin geçmesini istiyorum artık

Umarım gebelik vardır. Ben de çok yıprandım. En son kendimizi aşılama yaparken bulduk. Sürecin geçmesini istiyorum artık
Bende korkuyorum hayal kırıklığına ugrarırım diye geçen aylarda hep hayal kırıklığına uğradım insan korkuyor artık ama inşallah en kısa sürede güzel haberler alırız

yumurtlamadan 8 gün sonra verdim 1,20 çıkmıştı aile hikimi bayan 1 hafta sonra gel dedi gittim verdim 95 çıktı kimyasal gebelik yaşadım erken olabilir

yumurtlamadan 8 gün sonra verdim 1,20 çıkmıştı aile hikimi bayan 1 hafta sonra gel dedi gittim verdim 95 çıktı kimyasal gebelik yaşadım erken olabilir
Ben yumurtlama gününden 10 gün sonra verdim ayy inşallah erkendir ve hamileyimdir baş dönmesi ve mide bulantısı var halsizlik yorgunluk uyku hali ama vitamin düşüklüğü var bende ondan da olabilir bakalım yarın görcez adet olacak mıyım. Bu arada çok geçmiş olsun Allah birdaha yaşatmasın en kısa zamanda Allah size de versin inşallah

Amin hayırlısı olsun sağlıkla

Bugün adet günüm hala gelen giden bişey yok ağrım da yok acaba mı diyorum sevinmek için erken tabii insan düşünüyor ama 4 gün önce kan testim 1.20 çıkmıştı ümidim kırılmıştı off beklemek çok zormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…