Bugün adet günüm hala gelen giden bişey yok ağrım da yok acaba mı diyorum sevinmek için erken tabii insan düşünüyor ama 4 gün önce kan testim 1.20 çıkmıştı ümidim kırılmıştı off beklemek çok zormuş
Dün adet olmadım bu sabah hasta oluyorum sandım kendimi sildiğimde pembesi akıntı vardı ped koydum bu saat oldu hala pede gelen bişey yok sildikçe peçeteye bulaşıyordu acaba yerleşme kanaması mı bu hamile miyim yoksa sökülemiyor muyum
Öncelikle merhabalar rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın beklemek çook ama çook zormuş Benimde adetime 11 gün var 3 gün önce yumurtlama günümdü ondan önce de 1 kere korunmadık şuan göğüste şişme hassasiyet var o ilk korunmadığım ilişkimden sonra sağ kasıktan gelen ağrım belime vuruyordu rahimde batma yaptı otururken yürümekte zorluk çektim 1 saat sonra kendime geldim doktora gitmeyi bile düşündüm şiddetliydi daha sonra sabahları regl olacakmışım gibi ağrı vardı ama yataktan kalktığım gibi düzeliyorum kesinlikle kafama takmıyorum rabbim bilir hayırlı vakitte gelsin yavrum ama bu belirtilerin sebebi düşündürdü beni
Herkese merhaba, uzun zamandır gebe kalmaya çalışıyorum ve ilk defa adetim 5 gün gecikti. Kullandığım ilaçlardan da olabilir ama içimde bir heyecan var kimseyle paylaşamadığım. Yarın kan vereceğim. Aslında belirtilerin çoğu yok. Sadece altı gündür ciddi metal tad var ve özellikle sabah uyanınca hissediyorum. Eğer gebelik varsa sizlerle adım adım paylaşmak istiyorum . Sizce gebelik var mıdır ?
Kanımı verdim ve bhcg değeri 0 çıktı. Hala regl olmadım. SAT 04/04 26 günde bir olurum ben. Ve yaklasık olarak 7 gün geçti . Ne yapmalıyım bilen var mı?
Bende 8 aydır evliyim eşimdede bendede hiç bir sıkıntı yok o kadar cok istiyorum ki bebek sahibi olmayı . Her ay belirti yaşıyorum psikolojikmi bilmiyorum . Bu ay son 3 gündr aşırı sivilcelenme kasıkta agrı ve agzımda yara çıktı acaba hamilemiyim bilmiyorum. 11 gün var adetime
Arkadaşım için yazıyorum benim başıma daha önce lekelenme gelmedi size sormak istedim. Adetten 5 gün önce test yaptım erken gebelik testinde silik ama çizgi belirgindi normal gebelik testinde adetten 4 gün önce yaptım silik ama yine belliydi regle 3 gün kala yaptım silik çizgi daha da belirsizdi kimyasal zannedip doktora gittim . Adetten son 3 ve 2. gün önce kahverengi leke geldi . Yarın reglim var ve silik çzigi daha belirgin arada uyku halsizlik hali göğüsteki gerginlik geçti . Akıntım yok denecek kadar az geliyor. Bunlar olumlu düşünülebilir mi . Adetten 2 gün önce hcg 17 çıktı doktor kimyasal olabilir ya da adetten önce kadınlarda kanama olabilir kahverengi dedi ama adetten önce hiç böyle bir şey başıma gelmemişti. Benim gibi olan birilerini biliyor musun canım hiç duydun mu ?