- 19 Eylül 2016
- 139
- 24
- 98
- 27
- Konu Sahibi Islakdamdaki kedi
Detstlı ultrasonda paralı dimi ekstraOlur tabi niye olmasin canim gorumcem orda yaptirdi simdi detayli icin ege uni hast gidicek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Detstlı ultrasonda paralı dimi ekstraOlur tabi niye olmasin canim gorumcem orda yaptirdi simdi detayli icin ege uni hast gidicek
Yani ege de evet 1500 tl ama cok bisey degilDetstlı ultrasonda paralı dimi ekstra
Yani ege de evet 1500 tl ama cok bisey degil
Evet benim esimin var özel sağlık sigortası bende yararlanabiliyorum ama bizim devletteki doktor cok iyi ona giderim cikarsa gebelikTamamlayıcı sağlık sigortası yapmıştım ondanda yararlanamadım iptal oldu o hepsini karşılardı ya
Benim ki olmadı işte iptal ettikEvet benim esimin var özel sağlık sigortası bende yararlanabiliyorum ama bizim devletteki doktor cok iyi ona giderim cikarsa gebelik
Niye acaba keske olsaymis yoksa cok pahali yaBenim ki olmadı işte iptal ettik
Canım adet tarihim sigorta tarihimden önce oldugu için poliçe kabul etmediNiye acaba keske olsaymis yoksa cok pahali ya
Sacmaliga bak ya kotu olmus sende izmirde mj yasiyorsunCanım adet tarihim sigorta tarihimden önce oldugu için poliçe kabul etmedi
Yok canım istanbuldayım benSacmaliga bak ya kotu olmus sende izmirde mj yasiyorsun
Devlete niye gitmek istemiyorsunYok canım istanbuldayım ben
Canım mayısta benim ölü doğumum oldu 4 aylık . Özel hastaneden devlete gittim heyete çıkmak için . Beni mahfettiler orda 7 saat normal dogum sancısı sonra norkozsuz yarım saat kürtaj yaptılar bana . En son makastan indiğimde bayılmışım tinerle ayıltıyorlardı. Travma oldu bendeDevlete niye gitmek istemiyorsun
Kotu olmus ozel niye bakmadi ki ya hastanelerden kotu bisey yok vallaCanım mayısta benim ölü doğumum oldu 4 aylık . Özel hastaneden devlete gittim heyete çıkmak için . Beni mahfettiler orda 7 saat normal dogum sancısı sonra norkozsuz yarım saat kürtaj yaptılar bana . En son makastan indiğimde bayılmışım tinerle ayıltıyorlardı. Travma oldu bende
Canım benim ki çok uzun hikaye ya . Ben hiç doktora gitmedim 7. Haftadan 13’e kadar . Sonra özele gittim 13. haftada kalp atışları vardı fakat doktor ense kalınlığının çok olduğunu söyledi kistik Hiğroma olabilir acilen bir Perinatolojiye git dedi ben de ağlaya ağlaya o gün üç özel doktor gezdim onlar ne diyecek diye bütün doktorlar ense kalınlığının bir hastalık değil yani down sendrom değil bebeğin cildinin altının su topladığını söyledi yani yaygın cilt ödemi varmış Bebek’te çok fazla ben de Çam Sakura Perinatolojiye gittim o an oradaki doktorda ultrasona girer girmez direk şey dedi o bu ne bebeğin her yeri ödem toplamış acilen cvs sıvısı aldılar dedi ki eğer genetikle alakalı bir sıkıntı olursa aldırma hakkın oluyor çünkü yasal olarak kürtaj hakkın bitti haftanndan dolayı. Ama genetikle sıkıntı olmazsa bekleyeceğiz bebeği belki geriler belki de bu şekilde devam ederKotu olmus ozel niye bakmadi ki ya hastanelerden kotu bisey yok valla
Cok haklisin ya Allah birdaha göstermesin canim insallah cok uzuldum inanki memnun kalinan doktorlar var burda bile on doktor varsa iki tanesi ilgileniyo iyi yani insallah birdaha yasamazsin cnm Allah yardımcın olsunCanım benim ki çok uzun hikaye ya . Ben hiç doktora gitmedim 7. Haftadan 13’e kadar . Sonra özele gittim 13. haftada kalp atışları vardı fakat doktor ense kalınlığının çok olduğunu söyledi kistik Hiğroma olabilir acilen bir Perinatolojiye git dedi ben de ağlaya ağlaya o gün üç özel doktor gezdim onlar ne diyecek diye bütün doktorlar ense kalınlığının bir hastalık değil yani down sendrom değil bebeğin cildinin altının su topladığını söyledi yani yaygın cilt ödemi varmış Bebek’te çok fazla ben de Çam Sakura Perinatolojiye gittim o an oradaki doktorda ultrasona girer girmez direk şey dedi o bu ne bebeğin her yeri ödem toplamış acilen cvs sıvısı aldılar dedi ki eğer genetikle alakalı bir sıkıntı olursa aldırma hakkın oluyor çünkü yasal olarak kürtaj hakkın bitti haftanndan dolayı. Ama genetikle sıkıntı olmazsa bekleyeceğiz bebeği belki geriler belki de bu şekilde devam eder
Ben de o zamanlar çok araştırma yaptım bu sitede de araştırma yaptım 2012 yıllarında birkaç kişinin bu tarz yorumlarını gördüm onlarla iletişime geçtim ve hepsi de bebeklerinin 13:16 ya da altıncı ayda kalplerinin kendiliğinden durduğunu söyledi çünkü bebek sürekli ödem topladığı için kalbi dayanamıyormuş Yani ben artık hazırlamıştım kendimi çünkü bir geri dönüşü yoktu bebek için yapabileceğim bir şey de yoktu sadece tek duam genetikle alakalı bir sıkıntı olmasın ki diğer gebeliğinmde bir sıkıntı yaşamayayım 16. haftada genetik sonucum çıktı çok şükür temizdi yani bebeğin ödem toplamasını sebebi ben veya eşimden kaynaklı değilmiş Sonra eşime dedim ki gelmişken bir de tekrar muayene olayım ne olacağı belli olmaz bir de ben çok muayene olmayı sevmediğim için dedim gelmişken gireyim. Kadın doktor direk karnıma baktı moralı bozuldu kalbi durdu değil mi hocam dedim sonra yanındaki doktora söyledi işte güray bey kalp sinyallerini göremiyorum diye doktor rahattı çünkü beklenen bir şeydi doktor da dedim güray bey kalbi durdu değil mi dedim hani beklediğimiz bir durumda açıkçası bana süpriz olmadı ama kendim için korkuyorum dedim hani beni ne bekliyor bilmiyorum sabırlı ol dedi o gün yatışım oldu hap verildi normal doğum Sancım başladı 7 saat çektim sonra da plasentanın kalan parçalarını temizlemek için kürtaj yaptılar yarım saat . Şimdiki Gebelmde bile doktor alttan kontrol etmek istedi hani rahmin toparlandı mı kendini gebeliğe hazır mısın hocam dedim kesinlikle hani şu an olmaz yani bakarsınız o da karnımdan hani o da zorla baktırdım çünkü devlet hastanesi gerçekten ben de büyük bir travma bıraktı
Allah razı olsun inşallah canım sağ olasınCok haklisin ya Allah birdaha göstermesin canim insallah cok uzuldum inanki memnun kalinan doktorlar var burda bile on doktor varsa iki tanesi ilgileniyo iyi yani insallah birdaha yasamazsin cnm Allah yardımcın olsun