Erken gebelik belirtileri

Kızlar sizce pozitif mi ?
IMG_4446.webp

İkili tarama oluyo sanırım bu test down sendromu ve kromozom hastaliklari icin ama bence direk fetal dna testi verebilirsin 3. Ayinda hem cinsiyet belli olur hemde herhangi bi hastaligi varsa o hersey cikiyor
Yok canım 11. Haftaya kadar anneden kan alıp bakıyorlar bebekte anomali durum var mı diye az önce bir yeri aradım 550 dolar dedi

Gerek var mi ya detayli ultrasona fln gir devlet hastanesinde yapilan testler yetmiyor mu ki fiyatlari cok ucuk
99,9 netlik veriyor anomali olup olmadıgına , ya canım birde ben bilmiyorum ikili tarama testi nasıl yapılıyor ve ücretli mi. Ben özele gidiyorum verdiğim muayene ücreti dışında ücret mi veriyorum

99,9 netlik veriyor anomali olup olmadıgına , ya canım birde ben bilmiyorum ikili tarama testi nasıl yapılıyor ve ücretli mi. Ben özele gidiyorum verdiğim muayene ücreti dışında ücret mi veriyorum
Özelde her şeye ücret ödüyorsun zaten devlette de senden kan alıyorlar Dal sendromu ve kromozom bozukluğu var mı diye bakılıyor ikili taramada ama üçlü tarama testi tavsiye etmiyorum devlette veya başka bir yerde

Back
X