Erken gebelik belirtileri

Benimde 6 günüm var ara sıra kasıkda ağrı oluyor ama pek aşırı değil ama göğüslerime sanki iyne batıyor özellikle sağ göğüsüm uc tarafını sanki karınca ısırıyor dünden beri öyle oluyor ara sıra ve minik minik ucuna doğru damarlar oluşmuş geçen ay hiç böyle bişey yaşamadık farklı gibi
Aynı şeyler bende de var göğüslerimde damarlar belirgin sızlıyor adetime 5-6 gün var midem ara ara hafif bi bulanıyor böyle yanma vs var yüzüm sivilcelendi baya hemde bi üşüyorum bi yanıyorum izmir sıcağında bide sürekli ağlama isteği geliyor geçen gece aşırı sancım oldu sol kasığımda adetimde bile bu kadar ağrım olmuyodu diye ertesi akşam hafif leke gelmeye başladı sildikçe geçen ay iki hafta önce başlamıştı dedim acaba gene mi aynı ama devamı gelmiyor şuan test yaptım dün bir hafta vardı negatif

Aynı şeyler bende de var göğüslerimde damarlar belirgin sızlıyor adetime 5-6 gün var midem ara ara hafif bi bulanıyor böyle yanma vs var yüzüm sivilcelendi baya hemde bi üşüyorum bi yanıyorum izmir sıcağında bide sürekli ağlama isteği geliyor geçen gece aşırı sancım oldu sol kasığımda adetimde bile bu kadar ağrım olmuyodu diye ertesi akşam hafif leke gelmeye başladı sildikçe geçen ay iki hafta önce başlamıştı dedim acaba gene mi aynı ama devamı gelmiyor şuan test yaptım dün bir hafta vardı negatif
Yok canım daha erken olsa bile çıkmıyor genelde bende göğüslerimde farklılık var bide hafif kasık ağrım oluyo ağrı demek olmaz onada garip bir şey 25 temmuz adet günüm inşallah hamileyizdir

Son düzenleme:
Yok canım daha erken olsa bile çıkmıyor genelde bende göğüslerimde farklılık var bide hafif kasık ağrım oluyo ağrı demek olmaz onada garip bir şey 25 temmuz adet günüm inşallah hamileyizdir
Bende bekliyorum bakalım inşallah öyledir dün akşam leke gelince üzüldüm gene mi adetim diye bakalım hayırlısı

Bilmiyorum yüzümde hiç çıkmadığı kadar sivilce çıktı belim inanılmaz ağrıyor midem de bi tuhaf ama ağrım vs yok hayırlısı olsun inşallah hepimiz için test yapan olursa bilgilendirsin
Kızlar merhaba yazdıklarınızı okudum ve umarım kalbinizden geçen güzellikler sizi bulur benim de bat 20 Temmuz yani yarın aşırı derecede sivilcelenme yaşıyorum göğüs hassasiyetim yok elleyince ağrı var onun dışında ara ara kasıkta hissediyorum birşeyler ama eminde değilim test sipariş ettim pazartesi gelir sanırım bende o gün olmamış olursam yapacağım inşallah

Kızlar merhaba yazdıklarınızı okudum ve umarım kalbinizden geçen güzellikler sizi bulur benim de bat 20 Temmuz yani yarın aşırı derecede sivilcelenme yaşıyorum göğüs hassasiyetim yok elleyince ağrı var onun dışında ara ara kasıkta hissediyorum birşeyler ama eminde değilim test sipariş ettim pazartesi gelir sanırım bende o gün olmamış olursam yapacağım inşallah
İnşallah olmazsın canım

İnsallah hamilesindir canim adet gunume benimde var persembe falan normalde de bat gunum ama simdiden leke geliyor birseyler var ama icime doguyo umarim negatif olmaz

Merhabalar arkadaşlar henüz adetime 4 gün var fakat bazı gebelik belirtilerini yaşıyorum. Ruh halim gidip geliyor mide bulantım oluyor arada bir. 1 haftadır şiddetli baş agrısı ve hafif sol kasıgımda agrı hissediyorum sizce gebelik var mıdır
Merhaba bende aynı şekilde adetime 6 gün var kasık ağrım arada bir oluyo iştahım kapandı test yaptım silik çizgi var gibi bakar mısınız kızlar?

Eklentiler

• IMG-20250719-WA0003.webp
    IMG-20250719-WA0003.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 133
  • IMG-20250719-WA0000.webp
    IMG-20250719-WA0000.webp
    48,6 KB · Görüntüleme: 133
Back
X