- Konu Sahibi Konsantreniz
-
Can'ım o yerleşme kanaması olabilir istersen aklında soru işareti kalmasın gir bir kan testi yaptır orada tam manasıyla görünürarkadaşlar merhaba yeni üyeyim, sorum olacaktı yardımcı olursanız çok seviririm.
adetimin normalde bugün 4.günü olması gerekirken regl olmadım normal adetimin 1.gününde kahverengi az az lekelenmeler geldi ve 2.günün sonunda tamamen bitti. o sırada bende sürekli kasıkta ağrı mide bulantısı bel ağrısı vardı. bugün ve adetimin ilk günü ve bugün idrar testi yaptım negatif çıktı. şuan ne hamileliğe dair belirti var ne de adetime dair. ve ben bu belirsizlikten çok sıkıldım. hep adetim düzenliydi. sizce neden olabilir böyle bir durum yaşayan var mı benim gibi. Nolur cvp
Benim okuduğum kadarıyla adetin 1 hafta öncesi veya adetin ilk günü başlıyor kanama gibi değil de sanki lekelenme tarzında olabiliyor açık pembe veya kahverengi şeklinde 1veya 2günden sonra kayboluyor. Okuduğuma göre adetle aynı sancıların olabiliyor arada. Benimde adetimin ilk günü kahverengi lekem oldu bugün normalde adetimin 4.günü ama hala olmadım. Yarın en son çare doktor
Arkadaşlar öncelikle Allahm herşeyi gönlünüzce nasip etsin... benim sorum olacak size ben regl dönemime 16 gün kala hemen hemen hamilelik belirtilern hepsni yaşadm özellikle gögüs sisligi agrısı kasık bel ve kalcamda agri batma karın sislgi ve kilo aldm baş dönmesi sık idrara çıkma vs. Adetime 6 gün var ve ben dayanamayp kan tahlili verdim deger düşük cikti 0.6 ama doktor henuz yerlesmemsdr adet dönemine de var şüpheli o yüzdn 2 hafta snra tekrar gel dedi ve not düşülmüş kagida 1 hafta snra tekrarıuygundur diye sizce umut var mı amanerdeyse eminim var oldgna ama nolurdüşüncenzi söyleyn...
Allah razı olsun Rabbim hepimize nasip etsin inşallah vardr kan testi öyle ciknca kotu oldum ama not dusmusler deger 0.6 çıktiTabi ki olabilir hamilelik belirtileri bazı insanlarda kendi çok belli edebiliyor. Doktor 1 hafta sonra gel dediyse mutlaka git inşallah Allah kalbine göre verir
Rabbim gönlüne göre versin canım. Ben erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bebiş bebiş diye yedim kendimi. Çok teşekkürler
Allah razı olsun Rabbim hepimize nasip etsin inşallah vardr kan testi öyle ciknca kotu oldum ama not dusmusler deger 0.6 çıkti
Amin canım amin bide beyaz yumurta akı gibi küçük parca larda akıntm var ?Doktor geç döllenmeden şüphelenmiş ki seni tekrar çağırmış öyle düşün, eğer şüphelenmeseydi hamilelik yok diyip gönderirdi, inşallah hamilesindir Can'ım Allah kalbine göre versin
Amin canım amin bide beyaz yumurta akı gibi küçük parca larda akıntm var ?
İnşallah o güzel haberi alırsn kuzum Allahm bebişini nasip etsin aminOnun hakkında hiçbir bilgim yok yanlış bilgi verip kafanı karıştırmak istemem Can'ım, sen gönlünü ferah tut evham yapma kendine, inşallah doktor bebeğini müjdeler, yarın bende kan testi vereceğim bana da dua edin, şimdiden teşekkürler
İnşallah o güzel haberi alırsn kuzum Allahm bebişini nasip etsin aminyarn haber ver bekliyorum
İnşallah kuzum bekliyorumİnşallah bitanem eğer hamişsem bütün belirtilerimi yazarım sana :)) inşallah sende en yakın zamanda yavruna kavuşursun
İnşallah kuzum bekliyorum
Neden uğraşıyorsun özel klinikler çok pahalıya yapmıyor. internetten ara birkaç yeri fiyat al akşam iş çıkışında yaptırırsın bide onun stresini mi yaşıcan :)Sabah sağlık ocağına gittim kan testi vermek için ama doktor kendi doktoruma gitmemi söyledi kendileri misafir girişi yapamıyorlarmış, yok böyle saçma bir olay. Pazartesiye kaldı artık ve işyerinden izin almam lazım offf..
Neden uğraşıyorsun özel klinikler çok pahalıya yapmıyor. internetten ara birkaç yeri fiyat al akşam iş çıkışında yaptırırsın bide onun stresini mi yaşıcan :)
Herşeyde var bi hayır bitanem saglık olsun uzulme sabır :)ben aradım 2 tane hastaneyi 35tl dediler kan testine canım ya o yüzden sağlık ocağını tercih ettim :)
Herşeyde var bi hayır bitanem saglık olsun uzulme sabır :)
adetime 3 gün kala oldu ama kanama şeklinde değil, bariz adetinden ayırt ediliyor.kahverengi akıntı şeklindeydi. 3 gün sürdü damla damla lekelenme şeklinde.Peki kızlar yerleşme kanaması hakkında bilginiz var mı? Hangi dönemde oluyor ve ne kdar sürüyor?
Hadi inşallah benim daha 3 gün var bata :)Haklısın hayatım pazartesiye kadar regl olmazsam sağlık ocağına gideceğim işte :) gerçi bugün gecikmenin 5.günü ya hadi bakalım hayırlısı hakkımızda. Allah bütün isteyenlere versin inşallah sağlıklı bebişler
Hadi inşallah benim daha 3 gün var bata :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?