Erken gebelik belirtileri

Bişi soracam gebelik belirtisi olarak özel bölge de deri soyulması daha dogrusu pul pul olması gibi bisi duydun mu hiç canım

yok bebeğim ya öyle bişe duymadım hiç daha önce. benim duyduklarım : kahverengi lekelenme, mide bulantısı , kasık ve bel ağrısı , göğüslerde hassasiyet, bazı insanlarda da göğüslerdeki damarların belirginleşmesini duymuştum. Sende hangisi var yani var mı daha doğrusu?

CANIM NEREDE İKAMET EDİYORSUN İSTANBUL İSE ÖNERECEĞİM ÖZEL HASTANE VAR VE 35 TL DEĞİL

Canım benim normalde adet günüme 3 4 gün kala sancım falan olurdu ama bu ay adetime 2 hafta kala kasık bel ve kalca agrm oldu gögüslerm sisti sertleşti damarlar belli agri oldu gögüslermde baş dönmesi karın sislgi karnım geriliyo gibi mide bulantm hafif ama kusmadm hiç ve devamlı tuvalete gidiyorum akıntım var bilmyrm tuhaf vs. Daha var işte yaşadm bunlari bide çok sıcaklyrm ateş basıyo terliyorum kalp atışm hep hizli falan gündüz cok uyuyorum gece uyuyamyrm halsizlik yataktan çıkmk istmyrm ruh halimde de çok degşklik var

ya benimde hemen hemen aynı şeyler var işte piskolojim bozuldu adetim 5 gün gecikti ondan mı bilmiyorum ama herşeye hemen sinirlenir oldum, kasık ağrım bel agrım vardı 2gün önceye kadar onlarda kayboldu ama sık sık tuvalete gitme bende hala var birde bir yorgunluk var hiçbişey yapasım gelmiyor. anlamadım hiçbişe bir adetimin ilk ve 2.günü yerleşme kanaması gibi bişe o da onuda anlamadım çünkü idrar testi negatif çıktı. İnşallah en kısa sürede hayırlı sonuçlara ulaşırız ya

Yerleşme bitmediyse ondan negatif çıkmış olabilir canım çünkü yerleşme tam anlamıyla bittikten sonra hcg salgılanıyor testi tekrarla istersen

Yerleşme bitmediyse ondan negatif çıkmış olabilir canım çünkü yerleşme tam anlamıyla bittikten sonra hcg salgılanıyor testi tekrarla istersen

bak nasıl oldu biliyor musun? Normal adetimin olması gerektiği yerde kahverengi lekeler geldi 1 ve 2 günü o da çok az leke leke. Ben mide bulantım çok olunca ilk günü test yaptım nagatif çıktı. Birde bu kanamalar 2.günü bitti ya ben dün yani 4.günü tekrar idrar testi yaptım yine negatif çıktı. Bugün normalde adetimin 5.günü olması lazım hala tık yok

Kızlar çok korkuyorum acil bakınn !! Adetime 3 gün var ama şuan lavaboda benden bi parça et parcası geldi düşük mü ama kan yok

Bende 20 gunluk evliyim 1 gun oncesi reglm btti korunuyorduk gero cekilme yontemiyle ama suan bende belirtiler var gbi gogs uclarim aciyor migjdem bulaniyor idrara cok cikiyorum dudaklarm kuruyor uykuyoa doymuyorum. Daha reglime 10 gun var ama olablir mi sice ben cok istiyorum :-(

Merhabalar bu ay klomen tedavisine baslamistim ilac aliyordum ilac biteli 3 gun oldu ancak bende ozellikle burnumda ve parmaklarimda asiri kadinti var ve vucudumda sinek isirigi gibi kabarciklar var gebelik brlirtisi olabilirmi yads bir kac gunde gebelik boyle bi brlirti verirmi

Kızlarr herşey için çok teşekkürler ne yazık ki gebe değilmişim. Reglim gecikt diye tarlusal verdi doktor. bir daha ki ay inşallah herkese hayırlı ramazanlar!!

Rahim kalinlasmasi pek kötü değil ama gebeliği zorlaştırıyor bndede vardı onu incelttilr

Kızlar gecen ay asılama yaptirdim tutmadi ve kistlerim kaldi dr d.kontrol hapi verdi ama onun yerine sogan kuru ictim 5 gün. Simdi 3 gundur adetim geciyor ve beyaz sulu akintim geliyor gunde bikac kez birde bundan 15 gun once ikigun kahverengi cok tuhaf akintim geldi ben sogannkuru kistleri goturuyor heralde dedim. Simdi adetim gecince kafam karisti hic adet belirtim yok sadece beyaz ve sulu akintim var sizce yarin idrarda baksam cikar mi

Canım son durum ne yaptırdınmı test neymiş o parça yazmamışsın merak ettim
Kızlar çok korkuyorum acil bakınn !! Adetime 3 gün var ama şuan lavaboda benden bi parça et parcası geldi düşük mü ama kan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…