- 3 Haziran 2016
- 72
- 21
- 3
- 31
- Konu Sahibi Konsantreniz
-
Agzın bal yesin inşallah hepimize nasip etsin Rabbim kuzum :)İnşallah regl olmazsın da hayırlısıyla bebiş haberi alırsın :)
Bişi soracam gebelik belirtisi olarak özel bölge de deri soyulması daha dogrusu pul pul olması gibi bisi duydun mu hiç canımİnşallah regl olmazsın da hayırlısıyla bebiş haberi alırsın :)
Bişi soracam gebelik belirtisi olarak özel bölge de deri soyulması daha dogrusu pul pul olması gibi bisi duydun mu hiç canım
Sabah sağlık ocağına gittim kan testi vermek için ama doktor kendi doktoruma gitmemi söyledi kendileri misafir girişi yapamıyorlarmış, yok böyle saçma bir olay. Pazartesiye kaldı artık ve işyerinden izin almam lazım offf..
Canım benim normalde adet günüme 3 4 gün kala sancım falan olurdu ama bu ay adetime 2 hafta kala kasık bel ve kalca agrm oldu gögüslerm sisti sertleşti damarlar belli agri oldu gögüslermde baş dönmesi karın sislgi karnım geriliyo gibi mide bulantm hafif ama kusmadm hiç ve devamlı tuvalete gidiyorum akıntım var bilmyrm tuhaf vs. Daha var işte yaşadm bunlari bide çok sıcaklyrm ateş basıyo terliyorum kalp atışm hep hizli falan gündüz cok uyuyorum gece uyuyamyrm halsizlik yataktan çıkmk istmyrm ruh halimde de çok degşklik var
CANIM NEREDE İKAMET EDİYORSUN İSTANBUL İSE ÖNERECEĞİM ÖZEL HASTANE VAR VE 35 TL DEĞİL
Yerleşme bitmediyse ondan negatif çıkmış olabilir canım çünkü yerleşme tam anlamıyla bittikten sonra hcg salgılanıyor testi tekrarla istersenya benimde hemen hemen aynı şeyler var işte piskolojim bozuldu adetim 5 gün gecikti ondan mı bilmiyorum ama herşeye hemen sinirlenir oldum, kasık ağrım bel agrım vardı 2gün önceye kadar onlarda kayboldu ama sık sık tuvalete gitme bende hala var birde bir yorgunluk var hiçbişey yapasım gelmiyor. anlamadım hiçbişe bir adetimin ilk ve 2.günü yerleşme kanaması gibi bişe o da onuda anlamadım çünkü idrar testi negatif çıktı. İnşallah en kısa sürede hayırlı sonuçlara ulaşırız ya
Yerleşme bitmediyse ondan negatif çıkmış olabilir canım çünkü yerleşme tam anlamıyla bittikten sonra hcg salgılanıyor testi tekrarla istersen
Kızlar kan testi yaptırdım iki saat sonra sonucu alıcam nolur dua edin pozitif çıksın
Maalesef hamile değilmişim Kan değerim 1.21 çıktı. Fakat bir hafta sonra deneyelim dediler kızlarr.hayırlı haberlerin olsun inşallah
Rahim kalinlasmasi pek kötü değil ama gebeliği zorlaştırıyor bndede vardı onu incelttilrkizla
kizlar adetimin 21 gunu bugun ultrasona girdim yumurtam catlamis rahim duvarida kalinlasmis hamile kala bilirmiyim bu ay? cok istiyorum test yapiyorum.negatif cikti sizce tutar mi bu ay? atesimi olctum bu sabah 37 2 gosterdi cokta umutlanmak istemiyorum
Kızlar çok korkuyorum acil bakınn !! Adetime 3 gün var ama şuan lavaboda benden bi parça et parcası geldi düşük mü ama kan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?