- 8 Ocak 2017
- 340
- 151
- 18
- 28
- Konu Sahibi Peri perii
Evet anneler ve anne adayları erken gebelik belirtileriniz nelerdi ? yardımcı olalım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bakalımSüper topik açmışsın canım bende merak ediyorum![]()
inşALLAH canım,en sağlıklısından nasip etsin ALLAHımBir gün gebe kalabilirsem yazarım İnşallah![]()
göğüsünde görüntü olarak bi değişiklik varmııydı peki ?Canım benim ilk belirtim gögüs ağrısıydı gögsümün uçları çok fena ağrıyordu hiç değemiyordum yatamıyordum
bendede bazı belirtiler var ateş basmasıda bunun içinde,ama bende hep oluyo ateş basmasıbenim tek belirtim sicak basmasiydi ates basiyordu adet zamanida adete benzer sancim oldu sadece..diger belirtiler sonradan gelisti herzamanki gibiydi adet oncesi..
Bunlar bendede var ama akıntının yumurtlama akıntısı olduğunu düşünüyorumSık idrara çıkma ve akıntı yumurtlama akıntısı gibi kasık batması ara ara ama en belirgin anladığım çok sıvı almamama rağmen geceleri falan lavaboya kalkmamdı
Bunlar bendede var ama akıntının yumurtlama akıntısı olduğunu düşünüyorum
inşALLAH ya,aslında daha doktorun izni yok ama ben çok istiyorumİnşallah hamişsindir
Şimdi hamilesin dimi ? öyle anladım..inşALLAH sağ salim kucağına alırsın.. ben 3 aylıkken kürtaj yaptırmak zorunda kalddım kalbi durmuşdu..onun için doktor 3 ay dinlen dediÇok iyi anlıyorum canım inşallah bekletmez gelir meleğin ben ilk kimyasal geçirdim eylülde 3 ay sonra tekrar oldu işte insan sitrese giriyo inşallah sağlıklıdır yarın bende beta batırmaya gidicem bi iki gün sonra bi daha allah kimseye yasatmasın oldu diye seviniyosun sonrası kötü sımdi kötüyü getirmiyorum aklıma sağlıkla gelir inşallah
inşALLAH ya,aslında daha doktorun izni yok ama ben çok istiyorum
evet canım dün idrar testiyle öğrendim yarın kan da baktırcam çok zor bi durum benim adet 5 gün geçmişti adet kanamasıyla atıldı bende kimyasal gebelik diye birseyin varlığını öğrenmiş oldum kürtaj daha zordur eminim 2 adet gecsın bari canım rahmin toparlanır en kısa zamanda yüzün güler ınşallahŞimdi hamilesin dimi ? öyle anladım..inşALLAH sağ salim kucağına alırsın.. ben 3 aylıkken kürtaj yaptırmak zorunda kalddım kalbi durmuşdu..onun için doktor 3 ay dinlen dedi
inşALLAH herşey iyi olur..yazarsın yarın banada :) kimyasal gebelik dedikleri omu ? bende yaşadım öyle bişey 4-5 gün geçti silik çizgi gördüm 1 gün sonra adet oldum ama aşırı sancıyla.. şimdi kürtajdan sonraki 3üncü adetim olucak bu.sonrada çalışmalar start alıcak :))evet canım dün idrar testiyle öğrendim yarın kan da baktırcam çok zor bi durum benim adet 5 gün geçmişti adet kanamasıyla atıldı bende kimyasal gebelik diye birseyin varlığını öğrenmiş oldum kürtaj daha zordur eminim 2 adet gecsın bari canım rahmin toparlanır en kısa zamanda yüzün güler ınşallah
evet canım kimyasal değer 2 katı artmıyo idrarda kan da cıkıyo döllenen yumurta adet kanamasıyla atılıyo ben de bilmiyodum basıma geldi 3 ay sonrada oldu çok şükür inşallah bu sağlıklıdır hcg kontrol edicem 2 güne bi yazarım tabi çalışmalar başlasın yüzün gülsün canım ovulasyon testi de iyi oluyo ben kullandım 2 ayinşALLAH herşey iyi olur..yazarsın yarın banada :) kimyasal gebelik dedikleri omu ? bende yaşadım öyle bişey 4-5 gün geçti silik çizgi gördüm 1 gün sonra adet oldum ama aşırı sancıyla.. şimdi kürtajdan sonraki 3üncü adetim olucak bu.sonrada çalışmalar start alıcak :))
Çoksağol canım dileklerin için,evet bende yumurtlama düzensiz almam lazım..evet mutlaka yaz :)evet canım kimyasal değer 2 katı artmıyo idrarda kan da cıkıyo döllenen yumurta adet kanamasıyla atılıyo ben de bilmiyodum basıma geldi 3 ay sonrada oldu çok şükür inşallah bu sağlıklıdır hcg kontrol edicem 2 güne bi yazarım tabi çalışmalar başlasın yüzün gülsün canım ovulasyon testi de iyi oluyo ben kullandım 2 ay
Adetten öncemi oldu ne zmn oldu kuzuCanım benim ilk belirtim gögüs ağrısıydı gögsümün uçları çok fena ağrıyordu hiç değemiyordum yatamıyordum