Erken gebelik Belirtileriniz nelerdi ?

Normalde adet olduktan sonra karnim ağrırdi ama hamile kalınca adet olmuşum gibi agrim oldu gunlerce her defasinda oldum zannedip lavaboya gidiyordum korkuyla ama olmadim :))
Keşke bende öyle olsam yaa bende öyle hissediyorum sanki adet olacakmiş gibi :)

Adetim 8 gün geçti . Hala Regl olmadım . İki defa test yaptım 1 hafta arayla negatif . KIZLAR acaba kan testi yaptırsam mı ? Bi kaç defa beyaz akıntım oldu hiç olmazdı . İştahsızlık var bende . Günlerdir adet sancım var ama olmuyorum . Geçen ay soğan kürü yapmıştım adetim o yüzden mi gecikti acaba yardım edin ne yapayım

Adetim 8 gün geçti . Hala Regl olmadım . İki defa test yaptım 1 hafta arayla negatif . KIZLAR acaba kan testi yaptırsam mı ? Bi kaç defa beyaz akıntım oldu hiç olmazdı . İştahsızlık var bende . Günlerdir adet sancım var ama olmuyorum . Geçen ay soğan kürü yapmıştım adetim o yüzden mi gecikti acaba yardım edin ne yapayım
Bence bi kan testi yaptir canim için rahat etsin

Canım aklında suphe kalmasın kan testı yaptır ıkı saate sonuc cıkar hayırlısı olsun

Kasıkta hafif batma, göğüs dolgunluğu ve ağrısı. Göğüs çevresi kararması ve genişlemesi. Bakışlarda bi değişiklik :D koku almada aşırı hassasiyet. (pazara girdiğimizde burnuma gelen sadece ve sadece çilek kokusu.) Yani gözümü kapatayım koklayarak çilek tezgahlarini bulabilirdim. İşte böyle.

Göğüs ucu hassasiyeti, meme ucları hep sogukta kalmıs gibi dimdik oluyo ve mide bulantısı ıstahsızlık oluyo. Kasık agrısı sa det sancısı gibi geliyo ama vucudunuzda normal olmayan ılk kez yasadıgınız birsey olursa hemen kan testı yaptırın. İsrar testleri hem gec sonuc verıyor hemde ınsan bi acaba oluyor ıkıncı cızgı sılık cıkınca. Allah hepımızın gonlune gore versın
Erken gebelik ne oluyor düsükmü?

Back
X