• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ERKEN GEBELİK BELİRTİLERİNİZ

• Konu Sahibi Konu Sahibi danset
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

danset

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2025
16
1
1
25
Adet gecikmesinden önce yaşadığınız gebelik belirtileri nedir erken dönemde ne gibi şeyler yaşıyorsunuz? İlişkiden 10 gün geçti ve bugün aşırı bir baş ağrısı mide bulantısı bel ağrısı ve adet olacakmışım gibi hassasiyet ve kasık ağrım var. Adetime 10 gün kaldı bu kadar erken âdet belirtisi yaşamadım daha önce

Adet gecikmesinden önce yaşadığınız gebelik belirtileri nedir erken dönemde ne gibi şeyler yaşıyorsunuz? İlişkiden 10 gün geçti ve bugün aşırı bir baş ağrısı mide bulantısı bel ağrısı ve adet olacakmışım gibi hassasiyet ve kasık ağrım var. Adetime 10 gün kaldı bu kadar erken âdet belirtisi yaşamadım daha önce
Adetime 5-6 gun kala sol meme ucum yaniyordu. Baska da belirtim yoktu. Evde tesadufen bulunan testle denedim (cope atiyordum😂) oyle cikti. 15 gun falan sonra ise mide bulantisi ve istahsizlik hafiften basladi. Ama gebelik belirtileri kisilere ozeldir gercekten. Herkes farkli yasar

Benim yumurtlama döneminden itibaren sıcak basmalarım olmuştu vücudum sürekli sıcaktı daha sonra adetime yakın da adet olacak gibi ağrım oldu bir kaç gün ama o kadar sancılı değildi ara ara girip geçiyordu

Yumurtlamam bittiği halde adet günüme kadar yoğun bir akıntım vardı. Bir de adet olacakmış gibi kasık ağrım ve göğüs hassasiyeti. Hamile olabilirsiniz belki ama mide bulantısı vs belirti görmeniz mümkün değil 6 7. Haftadan sonra geliyor genelde o belirtiler. Gönlünüzce olur umarım sonuç ama daha çok erken 10 gün geçti diyorsunuz bebeğin oluşumu bile ortalama 14 gün.

Merhaba arkadaşlar ben bu ay oviterlle vuruldum 29 ekimde ondan sonra iğneden 10 gün sonra kan testi yaptım negatif çıktı sonra 3 gün aralıklı bir şekilde kahvemsi pembemsi akıntım oldu en son akıntımda saç teli inceliğinde kan geldi daha sonra kesildi bugün iğneden sonra 16. Günüm 3 gündür de sadece sarı akıntım oluyor ara ara son bir haftadır da şiddetli bel ağrısı yaşadım

Back
X