Erken gebelik belirtisi memeler

1
Kızlar yumurtlamadan bir kaç gün sonra meme uçlarım ağrımaya başladı ve git gide daha da ağrıyor bat 1 Kasım,resmen dokunmuyorum uçları şişti ve ve göğüsüm damarlandı böyle olup hamile kaldını öğrenen var mı
1 gün kaldıysa test yapabilirsin

Kızlar yumurtlamadan bir kaç gün sonra meme uçlarım ağrımaya başladı ve git gide daha da ağrıyor bat 1 Kasım,resmen dokunmuyorum uçları şişti ve ve göğüsüm damarlandı böyle olup hamile kaldını öğrenen var mı
Evet hamile olabilirsin 🙂 test yapın kan testi

Hayırlı olsun kucağına sağlıkla al inşallah beta takibine başlayabilirsin ❤️

Umarım hamilesindir 🌸
Bende yumurtlama sonrası göğüs hassasiyeti bir başladı hiç geçmedi mübarek 🥹 hala dokunamıyorum 21 hafta bitti 🤣

Umarım hamilesindir 🌸
Bende yumurtlama sonrası göğüs hassasiyeti bir başladı hiç geçmedi mübarek 🥹 hala dokunamıyorum 21 hafta bitti 🤣
Benim göğüs ucu ağrım hafifledi baya,dün ve bugün çok hafif lekelenmem oldu kahverengi ve kırmızı çok korkuyorum ama o kadar az ki ve sümüksü bir akıntı böyle adet gibi değil yardımcı olur musunuz 4+5 oldum bu arada 😔

Benim göğüs ucu ağrım hafifledi baya,dün ve bugün çok hafif lekelenmem oldu kahverengi ve kırmızı çok korkuyorum ama o kadar az ki ve sümüksü bir akıntı böyle adet gibi değil yardımcı olur musunuz 4+5 oldum bu arada 😔
Yani hamile misiniz kanamayı mı soruyorsunuz anlamadım

Beta hiç baktırmadım testte pozitif çıktı bir hafta bekleyip gidecektim bugün lekelenmem oldu
F59BBBDC-518E-4E0F-81E8-F4287E6DC713.webp

Kızlar reglim iki gün gecikti bugün akşam kan verdim negatif çıktı 0.2 erken mı verdim beklmem lazım miydi

Kirmizi leke var yarın doktora mutlaka gidin. Her leke yerlesme olmayabilir. Doktor önlem alır eğer gebelik varsa.
Leke ihmale gelmez düşük belirtisidir olabilir. Ertelemek yanlis

Evet idrar testim pozitif bugün gecikmemin 6.günü
Bence bi doktora gidin
Kese oluştuysa kanama için birşey verir
Ama sadece idrar testi ile olacak iş değil
beta takibi yapılması lazımdı 2 günde bir artışa bakmak gerekirdi

Back
X