Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 gün kaldıysa test yapabilirsinKızlar yumurtlamadan bir kaç gün sonra meme uçlarım ağrımaya başladı ve git gide daha da ağrıyor bat 1 Kasım,resmen dokunmuyorum uçları şişti ve ve göğüsüm damarlandı böyle olup hamile kaldını öğrenen var mı
Evet hamile olabilirsinKızlar yumurtlamadan bir kaç gün sonra meme uçlarım ağrımaya başladı ve git gide daha da ağrıyor bat 1 Kasım,resmen dokunmuyorum uçları şişti ve ve göğüsüm damarlandı böyle olup hamile kaldını öğrenen var mı
Henüz 4 gün var dün erken gebelik testi yaptım negatif1
1 gün kaldıysa test yapabilirsin
4 gün kala çıkar mı dersinEvet hamile olabilirsintest yapın kan testi
Teşekkür ederim aminHayırlı olsun kucağına sağlıkla al inşallah beta takibine başlayabilirsin![]()
Umarım hamilesindirKızlar yumurtlamadan bir kaç gün sonra meme uçlarım ağrımaya başladı ve git gide daha da ağrıyor bat 1 Kasım,resmen dokunmuyorum uçları şişti ve ve göğüsüm damarlandı böyle olup hamile kaldını öğrenen var mı
Benim göğüs ucu ağrım hafifledi baya,dün ve bugün çok hafif lekelenmem oldu kahverengi ve kırmızı çok korkuyorum ama o kadar az ki ve sümüksü bir akıntı böyle adet gibi değil yardımcı olur musunuz 4+5 oldum bu aradaUmarım hamilesindir
Bende yumurtlama sonrası göğüs hassasiyeti bir başladı hiç geçmedi mübarekhala dokunamıyorum 21 hafta bitti
![]()
Yani hamile misiniz kanamayı mı soruyorsunuz anlamadımBenim göğüs ucu ağrım hafifledi baya,dün ve bugün çok hafif lekelenmem oldu kahverengi ve kırmızı çok korkuyorum ama o kadar az ki ve sümüksü bir akıntı böyle adet gibi değil yardımcı olur musunuz 4+5 oldum bu arada![]()
Evet idrar testim pozitif bugün gecikmemin 6.günüYani hamile misiniz kanamayı mı soruyorsunuz anlamadım
Lekelenme kanama var doktora gittiniz mi? En son beta kaç geldiEvet idrar testim pozitif bugün gecikmemin 6.günü
Bence acil Bi kan testi verdir yerleşme kanamasida olabilirBeta hiç baktırmadım testte pozitif çıktı bir hafta bekleyip gidecektim bugün lekelenmem olduEki Görüntüle 3330767
Bence bi doktora gidinEvet idrar testim pozitif bugün gecikmemin 6.günü