????? Erken gebelik belirtisi mi????

1dolunayy

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2021
23
12
18
32
Kızlar reglime 1 gün kala(dün) 3-5 damla çok açık pembe renkte lekelenme geldi ve sonradan hiçbişey yok regl de olmadım bugün göğüslerimde hassasiyet mevcut sizce erken gebelik belirtisi olabilir mi?

Dün yaptım ama negatif çıktı erken yapmış olabilir miyim beklemem gerekir mi acaba?
Genel olarak konuşuyorum bata 1 gün kala çıkması gerekiyor kaset testlerde fakat adet kanaması görmediysen ve günün bir kaç gün geciktiyse geç döllenme yaşıyor olabilirsin ayrıca hamile olduğunu düşünüyorsan en yakın sağlık ocağına kan verip kesin sonuç alabilirsin kuzum

Regle 14 gün kala yumurtlama olur. Döllense bile rahme indi yerleşti filan en en erken 1 haftayı bulur hcg salgılama regle en erken 4 5 gün kala olur. Idrarda çok silik bile çıkabilmesi için en az 20 hcg olmali kanda.

Kaset test yaptım evet adet kanaması da görmedim 1 gün geçti yarın gitsem kanda çıkar mı sence?

Regle 14 gün kala yumurtlama olur. Döllense bile rahme indi yerleşti filan en en erken 1 haftayı bulur hcg salgılama regle en erken 4 5 gün kala olur. Idrarda çok silik bile çıkabilmesi için en az 20 hcg olmali kanda.
Yani şimdi kanda çık az mı?

Canım kanda yumurtlamadan 12. Gün sonrasında çıkıyor muhtemelen de şuan da çıkar günün geçmiş

Mümkün değil. Döllenme ve yerleşme ile ilgili okuyun videolar izleyin doktorlardan En erken 1 hafta. Kanda bile çıkmaz 3 güne.
Pardon siz 1 gün demişsiniz. Ben konuları karışrtırdım. Siz kan verebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…