????? Erken gebelik belirtisi mi????

Nefasett sonucum çıktı uyuyamadım gebelik var demi sabaha kadar bekleyemedim
Tam da konuyu okuyordum. Dün test yaptım negatif çıktı demişsin. Benim 1 hafta var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı diye sinir oldum. Şimdi seni görünce umudum alevlendi yeniden

Yaa o kadar heyecanlıyım ki var değil mi hala inanamıyorum
Ben de aynı senin gibiydim ilk gebeliğimde mutluluğuma diyecek yoktu. Hatta buraya sormuştum test bozuk mu acaba diye çok destek olmuşlardı sağ olsunlar. Çok eğlenceli bir maceraya başladınnnn mükemmel bir şey bu his. Her anın her dakikanın tadını doya doya çıkart

Yaa o kadar heyecanlıyım ki var değil mi hala inanamıyorum umıdunu

Yaa çok teşekkür ederim Allah razı olsun Allah isteyen her kuluna nasip etsin ama asla umudunuzu inancınızı yitirmeyin. Benim mıcizem oldu bu gebelik.
Geçen sene bu zamanlarda gebe olduğumu öğrendim tam 7,5 hafta sürdü gebeliğin sonra düşük yaşadım. Sonraki 1 yıl boyunca gebe kalamadım en son neden olmuyor diye araştırdık bende bir problem çıkmadı eşimde sperm düşüklüğü çıktı dr a gittik normal yolla gebe kalamazsın aşılama olmaz tüp bebek %40 dedi. Sonra üroloğa gittik eşime klomen yazdı onu kullanıyordu bende umudumu yitirmedim yine bu sayfa vesile oldu eşime kürler yaptım keçiboynuzu özü verdim inanır mısın Allah'ın mucizesi daha kürlere tedaviye başlayalı 1 ay bile olmadı

Ay canım üzüldüm ya düşük yaşamana çok berbat bir his olduğunu tahmin edebiliyorum. Ben de senin gibi kür denemiştim soğan kürü. 6 gün kullandım yumurtlama günü bıraktım o ay hamile kaldım. 1 sene uğraşmışken mucize gerçekleşmişti. Bu sene öğrendik tesadüfen başka hastalıktan ötürü. Eşim meğer varikoselmiş doktorlar çocuğu olmasına çok şaşırmış. Gerçekten dua edip inanınca mutlaka olmaz dediğin şey oluyor.
Allah sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah çok seviniyorum mutlu haberler aldığımda:) ben de eğer hamile çıkarsam yaşıt olacaklar dua et bana ki hamilelerin duası kabul olurmuş

İnşallah rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin sana da ben hala uyuyamadım hala şoktayım ve kaç saattir dilimdeki tek şey şükretmek ve isteyen herkes için rabbime dua etmek oldu. Hele ezan vakti o kadar dua ettim ki Allah inşallah kabul eder

Hayırlı olsun canım benim rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip etsin inşallah bende test yapıyorum negatif kan daha yaptıramadım çalıştığım için dua edin hamileler bende güzel haber alıyım inşallah

Off bende güzel haber olsun diye dua edenlerdenim pozitif çıkmasına o kadar sevindim ki, allahım sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin, bende duramadığımdan test yapıp duruyorum 2 silik var ama emin olamıyorum cesaret edp kan testine de gitmedm az daha netleşsin diye, nrmalde 19unda regl olmam gerekiyo gecikti de ama bilmiyorum olsa idrarda da çıkar diyip kan vermekten vazgeçiyorum kafam allak bullak

Canım ben daha hamile değilim sanırım bilmiyorum test yaptıramadım daha inşallah hamileyim dir yada beni konu sahibiyle karıştırıyosundur testlerini Bi at bakalım bizde inşallah vardır sende de

Canım ben daha hamile değilim sanırım bilmiyorum test yaptıramadım daha inşallah hamileyim dir yada beni konu sahibiyle karıştırıyosundur testlerini Bi at bakalım bizde inşallah vardır sende de

Eklentiler

• 2F934DF4-A80B-40D5-8DF6-41BDC3AE1423.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 48
Canım sen yarın sabah birdaha yap ama kaset testle yap biraz kuruma çizgisi gibi birinde gölge gördüm ben inşallah vardır inşallah

Amin inşallah canım çok teşekkür ederim rabbim sana da hayırlı sağlıklı bebiş nasip etsin ben çok çok dua ediyorum. Reglin gecikmişmiydi test yaptığında?

Hiç vazgeçme günün geçtiyse hemen kan ver. İnşallah rabbim sana da nasip eder bu tarifsiz mutluluğu

Amin inşallah canım çok teşekkür ederim rabbim sana da hayırlı sağlıklı bebiş nasip etsin ben çok çok dua ediyorum. Reglin gecikmişmiydi test yaptığında?
Evet gecikmiş ti balım hiç Bi belirtimde yok aslında 35 günlük döngüyü bitirdim hala olmadım normalde 29 günde bir mutlaka olurdum ona rağmen negatif çıktı acaba adete yakın dönemde yumurtladım geç döllenme mi oldu bilmiyorum da anlam veremedim sabah Allah izin verirse işe giderken sağlık ocağına kan vereceğim

Ay mereka ettim sonuç çıkınca yazar mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…