- 27 Kasım 2015
- 832
- 822
- 103
- Konu Sahibi Birhamisss
-
cıft cızgıyı 4 olduysa ovulasyon 3 gun olmustur en fazla. Daha dollenme olustuysa da yeslesmedı belırtı de veremez. :) bıraz sabretmelisinArkadaşlar merhaba ovulasyon testinde çift çizgiyi göreli 4 gün oldu ve benim sol kasığımda aşırı derece de bir batma var. Bu kadar erken belirti yaşayıp hamile kalan var mı acaba ?
Erken belirti diye birşey var da kuzum o bu kadar erken değil malesef
Bu çoçuk isteme heyecanında insan kendini nelere inandırıyor üzülmeüzüldüm o kadar da kendimi inandırmıştım
Canım ümitlendirmek istemem ama benimde ovulasuondan 3 gün sonra batma olmuştu. O ay hamile olduğumu öğrendim. Ama bebekle bi ilgisi var mıydı yok muydu onu bilmiyorum işte. Tesadüf de olabilirArkadaşlar merhaba ovulasyon testinde çift çizgiyi göreli 4 gün oldu ve benim sol kasığımda aşırı derece de bir batma var. Bu kadar erken belirti yaşayıp hamile kalan var mı acaba ?
Tamam canım çok teşekkür ederim. Sizlere bir sorum daha olacak yavaş tempolu yürüyüş bu dönemde zararlı mı ?Canım ümitlendirmek istemem ama benimde ovulasuondan 3 gün sonra batma olmuştu. O ay hamile olduğumu öğrendim. Ama bebekle bi ilgisi var mıydı yok muydu onu bilmiyorum işte. Tesadüf de olabilir
İlk defa ovulasyon testi denedim inşallah olmuşturBu çoçuk isteme heyecanında insan kendini nelere inandırıyor üzülmeben hamilelikten önceki sene günlüğüme baktım aklında gelebilecek herşeyi hamileliğe yormuşum yok kulağım çok çınlamaya başladı bu bir belirti mi vs sonra hiç alakasız bir hamileliğim oldu
Canım 3 gün varsa önce ovulasyon testini denerim sonra da erken gebelik testini senin yerin de olsamKızlar merhaba.en son adet tarihim 14 haziran bitiş 19 haziran.adet sonrasi gun aşırıbirliktelik oldu ve 13.gün ovülasyon testinde çift çizgi gördüm.o günü ve sonraki 3 günü değerlendirdik takvimime göre adetime 12 gun var.ve 3 gündür sanko adet olacakmışım gibi belimde ağrı karin bölgemde ve kasıklarımda sancı ve göğüslerimde ağrı ve bacaklarımda sancı var.bunlar erken gebelik belirtisi olabilir mi yoksa erken mi regl olucam kafamda deli sorular bu kadar erken bu belirtileri yaşayıp hamile kalan varmı lütfen yardım edin kızlar.
Cvp için önce teşekkür ederim canım.Ama adetime 3 gun değil şuan 11 gun var son 3 gündür bu belirtileri yaşıyorum.Canım 3 gün varsa önce ovulasyon testini denerim sonra da erken gebelik testini senin yerin de olsam
Gebelik testini yapmayıda açıkçası biraz korkuyorum negatif görmekten adet belirtisi desem bu kadar erken belirti vermzdiCanım 3 gün varsa önce ovulasyon testini denerim sonra da erken gebelik testini senin yerin de olsam
Bende bu ay ovülasyon denedim stresten adetim gecikti şuan daha stresliyimİlk defa ovulasyon testi denedim inşallah olmuşturBende her seferinde aynı hatayı yapıyorum kendi kendime belirti arıyorum
Ben evde egzersiz yapıyodum hemde karın çalışıyordum baya bi sorun olmadı ama öğrenir öğrenmez bıraktımTamam canım çok teşekkür ederim. Sizlere bir sorum daha olacak yavaş tempolu yürüyüş bu dönemde zararlı mı ?
Sabırla bekleyeceğiz güzel bir haber gelirse buraya yorum yapın lütfen :)Bende bu ay ovülasyon denedim stresten adetim gecikti şuan daha stresliyim
Yapma canım bence daha çok erkenGebelik testini yapmayıda açıkçası biraz korkuyorum negatif görmekten adet belirtisi desem bu kadar erken belirti vermzdi
İnşllah olursa tabiki yazarımSabırla bekleyeceğiz güzel bir haber gelirse buraya yorum yapın lütfen :)
Aynen canım bende öyle düşünüyorum.sabirla biraz daha bekleyeceğimYapma canım bence daha çok erken
Mutlaka yazacağım cok şüpheliyim kendimden regli me 9 gün var.sabırsızlanıyorum.Sabırla bekleyeceğiz güzel bir haber gelirse buraya yorum yapın lütfen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?