Erken gebelik belirtisi

Çok çok erken yapmışsın hamile olabilirsin olamazsın bunu bilemeyiz bence adetini bekle tedaviyi öyle ol

2.5 hafta once yaptırdığım kan testi sonucu negatif. Adet sancısı safra kesesi sancısı sanıp acile gittiğimde 5 6 haftalık hamilelik öğrendim :) şoktayız o sırada aşıda olmuştum üstelik yok diye

Oy maşallah rabbim bağışlasın. Bende şüpheliyim bekleyecem bakalm ama sabırsızlanıyorum

Bence biraz daha bekle derim bu test olayları hiç belli olmuyor çünki.Allah hepimize nasip etsin Benimde InşaAllah.Benimde bazı şüphelerim var regli me 9 gün var bekliyorum. Bence sende regli ni bekle derim canım.

Bence biraz daha bekle derim bu test olayları hiç belli olmuyor çünki.Allah hepimize nasip etsin Benimde InşaAllah.Benimde bazı şüphelerim var regli me 9 gün var bekliyorum. Bence sende regli ni bekle derim canım.
Beklicem inşallah ama kasık ağrım çok başka bir şey mi var acaba

Günaydın kızlar. Dün gelen lekeden sonra devamı gelmedi. Sabaha kadar gelir dedim amaAma aşırı kasık sancım ve bel ağrım var sanki her an yoğun bir şekilde gelecekmiş gibi öğlene kadar gelmezse erken gebelik testi yapıcam. Umarım gelmez ve hamileyimdir dua edin lütfen kızlar.

Hadi canım inşaallah Allah’ın izniyle Çoğu kişi Regl olacakmış gibi sancılar çekip hamile olduğunu yazmış inşaalah sen de öyle olursun

Karın guruldamalarım başladı her reglden önce olduğu gibi. Ben hiç ümitli değilim canım. Kocamı yolcu ettim sabah o yüzden moralim bozuk. Bugün pek bebek düşünecek durumda da değilim
Yolu açık olsun canım. Rabbim en kısa zamanda hayır ile sizi tekrar kavuştursun.

Kizlarr son durumunuz nedir merak ettim konuşmanızı okurken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…