- 17 Ocak 2018
- 884
- 432
- 103
- Konu Sahibi Birhamisss
-
2.5 hafta once yaptırdığım kan testi sonucu negatif. Adet sancısı safra kesesi sancısı sanıp acile gittiğimde 5 6 haftalık hamilelik öğrendim :) şoktayız o sırada aşıda olmuştum üstelik yok diyeMerhabalar. Dün beyaz süt kıvamlı akıntım oldu. Ve kasıklarım ağrıdı ayrıca göğüslerimde şişlik vsr. Bugün başım çok dönüyor ve midem kötü oldu biraz. Ve tansiyonum yüksek. Beta testi için hastaneye gittim ve 0.1 çıktı ama adet günüme 8 gün var 11 temmuzda adetim. Bu ay yumurtlama gününü değerlendirdik. Testi de erken yapma sebebim diş tedavisi olacağım. Testi erken mi yaptım acaba ? Bekleyip adet olamadığım zaman mı test yapmalıyım ? Teşekkür ederim şimdiden ilk gebeliğim olacak fazla heyecanlı ve bilgisizim
Oy maşallah rabbim bağışlasın. Bende şüpheliyim bekleyecem bakalm ama sabırsızlanıyorum2.5 hafta once yaptırdığım kan testi sonucu negatif. Adet sancısı safra kesesi sancısı sanıp acile gittiğimde 5 6 haftalık hamilelik öğrendim :) şoktayız o sırada aşıda olmuştum üstelik yok diye
Bence biraz daha bekle derim bu test olayları hiç belli olmuyor çünki.Allah hepimize nasip etsin Benimde InşaAllah.Benimde bazı şüphelerim var regli me 9 gün var bekliyorum. Bence sende regli ni bekle derim canım.Merhabalar. Dün beyaz süt kıvamlı akıntım oldu. Ve kasıklarım ağrıdı ayrıca göğüslerimde şişlik vsr. Bugün başım çok dönüyor ve midem kötü oldu biraz. Ve tansiyonum yüksek. Beta testi için hastaneye gittim ve 0.1 çıktı ama adet günüme 8 gün var 11 temmuzda adetim. Bu ay yumurtlama gününü değerlendirdik. Testi de erken yapma sebebim diş tedavisi olacağım. Testi erken mi yaptım acaba ? Bekleyip adet olamadığım zaman mı test yapmalıyım ? Teşekkür ederim şimdiden ilk gebeliğim olacak fazla heyecanlı ve bilgisizim
Beklicem inşallah ama kasık ağrım çok başka bir şey mi var acabaBence biraz daha bekle derim bu test olayları hiç belli olmuyor çünki.Allah hepimize nasip etsin Benimde InşaAllah.Benimde bazı şüphelerim var regli me 9 gün var bekliyorum. Bence sende regli ni bekle derim canım.
Canım şu an benim de 7 gün var kaşık ağrıaından ölüyorum ama iltihapta olabilir. Bence erken daha bekleyeceğizBeklicem inşallah ama kasık ağrım çok başka bir şey mi var acaba
Hakknda hayırlısı olsun. Bende dün yaptım benimde negatif çıktı. Adetime 7 gun varKızlar ben dayanamadım erken gebelik testi yaptım. Adetime 6 gün var ve negatif çıktı. Yumurtlamamında 9. günü
Seninle aynıyız sanırım kuzum. Belki vardır bekleyelim Allah tan Ümit kesilmezHakknda hayırlısı olsun. Bende dün yaptım benimde negatif çıktı. Adetime 7 gun var
Aynen öyle canım. Sabir ile beklemek lazım.hakkımızda hayırlısı olsun.Seninle aynıyız sanırım kuzum. Belki vardır bekleyelim Allah tan Ümit kesilmez
Bende daha regliyi bekliyorum ama her şey regl olacağımı gösteriyorBende kan testi verdim 0.200 çıktıgebelik degilim galiba
Hadi canım inşaallah Allah’ın izniyleGünaydın kızlar. Dün gelen lekeden sonra devamı gelmedi. Sabaha kadar gelir dedim amaAma aşırı kasık sancım ve bel ağrım var sanki her an yoğun bir şekilde gelecekmiş gibi öğlene kadar gelmezse erken gebelik testi yapıcam. Umarım gelmez ve hamileyimdir dua edin lütfen kızlar.
İnşaAllah kuzumHadi canım inşaallah Allah’ın izniyleÇoğu kişi Regl olacakmış gibi sancılar çekip hamile olduğunu yazmış inşaalah sen de öyle olursun
Karın guruldamalarım başladı her reglden önce olduğu gibi. Ben hiç ümitli değilim canım. Kocamı yolcu ettim sabah o yüzden moralim bozuk. Bugün pek bebek düşünecek durumda da değilimİnşaAllah kuzumSen nasılsın durumlar nasıl sende.
Yolu açık olsun canım. Rabbim en kısa zamanda hayır ile sizi tekrar kavuştursun.Karın guruldamalarım başladı her reglden önce olduğu gibi. Ben hiç ümitli değilim canım. Kocamı yolcu ettim sabah o yüzden moralim bozuk. Bugün pek bebek düşünecek durumda da değilim
Ben gebeyim :)Kizlarr son durumunuz nedir merak ettim konuşmanızı okurken
Gözünüz aydinn sağlıkla gelsin bebisiniz insallahBen gebeyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?