Ne kadar süre gecikme oldu? Karin ağrısı bir çok nedenden dolayı olabilir onun için birsey diyemem kan testi verdiniz mi?Bnm adetim gecikti testim pozitif,ama karın ağrım çok neden dir?
20 gün geciktimNe kadar süre gecikme oldu? Karin ağrısı bir çok nedenden dolayı olabilir onun için birsey diyemem kan testi verdiniz mi?
O gecikme sürecinde hep yaptığınız testler negatif mi çıkıyordu benim de 12 gündür gecikiyor ama negatif çıkıyor sonuçlarım geç döllenme olabilir mi acaba20 gün geciktim
Canım ben ilişkiye 1 ay önce girdim şimdi 20 gün geciktim.ondan sonra Pozitifi yeni gördüm çok sabr gerektriyor.O gecikme sürecinde hep yaptığınız testler negatif mi çıkıyordu benim de 12 gündür gecikiyor ama negatif çıkıyor sonuçlarım geç döllenme olabilir mi acaba
Çok haklısınız aşırı kafama takıyorum ama bu sefer üstünde çok durmayacağım allahim ne zaman nasip ederse kan testini verebilirsen en kısa zamanda ver Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahCanım ben ilişkiye 1 ay önce girdim şimdi 20 gün geciktim. Pozitifi daha yeni gördüm çok sabr gerektriyor.
Amin. Hiç kafana takma. Ben ağır pcos hastasiydim normal yolla gebe kalinmiyor bu hastalkta ama ben olumlu düşündüm rabbim ilk ayda nasip ettiÇok haklısınız aşırı kafama takıyorum ama bu sefer üstünde çok durmayacağım allahim ne zaman nasip ederse kan testini verebilirsen en kısa zamanda ver Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
İnşallahAmin. Hiç kafana takma. Ben ağır pcos hastasiydim normal yolla gebe kalinmiyor bu hastalkta ama ben olumlu düşündüm rabbim ilk ayda nasip etti
Merhaba, adetim bugün gecikti ama test negarif pozitife dönme ihtimali var mıCanım ben ilişkiye 1 ay önce girdim şimdi 20 gün geciktim.ondan sonra Pozitifi yeni gördüm çok sabr gerektriyor.
Evet. Bir kaç gün sonra tekrarla testiMerhaba, adetim bugün gecikti ama test negarif pozitife dönme ihtimali var mı
Hayır. Benim 20 gün sonra pozitif olduMerhaba, adetim bugün gecikti ama test negarif pozitife dönme ihtimali var mı
Merhaba, o geçen 1 aylık süreçte ilişki olmadı mı? Çünkü ben de 13 ünde ilişkiye girdim, 15 i yumurtlamamdı 2 gündür gecikiyorum, kasık ve göğüsler sorma gitsin ağrıdan duramıyorumCanım ben ilişkiye 1 ay önce girdim şimdi 20 gün geciktim.ondan sonra Pozitifi yeni gördüm çok sabr gerektriyor.
Ay ben de aynı durumdayım, dün kan testi negatif çıktı, ama ben 2 gündür gecikiyorumMerhaba, adetim bugün gecikti ama test negarif pozitife dönme ihtimali var mı
Poc olduğum için benim cok umudum yok malesef, keşkeAy ben de aynı durumdayım, dün kan testi negatif çıktı, ama ben 2 gündür gecikiyorum
Bende de pcos var umudumu yitirmedim hiç. İlk ayda oldu çok şükürPoc olduğum için benim cok umudum yok malesef, keşke
BİLMEDİĞİMDEN SORUYORUM BALIM POC NE DEMEKPoc olduğum için benim cok umudum yok malesef, keşke
Polikistik over demekBİLMEDİĞİMDEN SORUYORUM BALIM POC NE DEMEK
Polikistik over sendromu , adet düzensizliği var zaten. Ama insan umut da ediyor. Sonucundan beni haberdar et olur mu, inşallah bebişin vardırBİLMEDİĞİMDEN SORUYORUM BALIM POC NE DEMEK
Gebeliğe umudum genel anlamda var ama adetim 1 gün gecikti diye yokBende de pcos var umudumu yitirmedim hiç. İlk ayda oldu çok şükür
kız vermez miyim vericem tabi <3 inaşşah bugün de yarın da sonraki gündee adet olmam :) hayırlı sağlıklı gebelikler yaşayalım inşallaaaah cümlemizPolikistik over sendromu , adet düzensizliği var zaten. Ama insan umut da ediyor. Sonucundan beni haberdar et olur mu, inşallah bebişin vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?