Erken gebelik belirtisi

O gecikme sürecinde hep yaptığınız testler negatif mi çıkıyordu benim de 12 gündür gecikiyor ama negatif çıkıyor sonuçlarım geç döllenme olabilir mi acaba
Canım ben ilişkiye 1 ay önce girdim şimdi 20 gün geciktim.ondan sonra Pozitifi yeni gördüm çok sabr gerektriyor.

Canım ben ilişkiye 1 ay önce girdim şimdi 20 gün geciktim. Pozitifi daha yeni gördüm çok sabr gerektriyor.
Çok haklısınız aşırı kafama takıyorum ama bu sefer üstünde çok durmayacağım allahim ne zaman nasip ederse kan testini verebilirsen en kısa zamanda ver Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

Çok haklısınız aşırı kafama takıyorum ama bu sefer üstünde çok durmayacağım allahim ne zaman nasip ederse kan testini verebilirsen en kısa zamanda ver Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin. Hiç kafana takma. Ben ağır pcos hastasiydim normal yolla gebe kalinmiyor bu hastalkta ama ben olumlu düşündüm rabbim ilk ayda nasip etti

Canım ben ilişkiye 1 ay önce girdim şimdi 20 gün geciktim.ondan sonra Pozitifi yeni gördüm çok sabr gerektriyor.
Merhaba, o geçen 1 aylık süreçte ilişki olmadı mı? Çünkü ben de 13 ünde ilişkiye girdim, 15 i yumurtlamamdı 2 gündür gecikiyorum, kasık ve göğüsler sorma gitsin ağrıdan duramıyorum pozitifi ne zaman hangi testle gördünüz

Polikistik over sendromu , adet düzensizliği var zaten. Ama insan umut da ediyor. Sonucundan beni haberdar et olur mu, inşallah bebişin vardır
kız vermez miyim vericem tabi <3 inaşşah bugün de yarın da sonraki gündee adet olmam :) hayırlı sağlıklı gebelikler yaşayalım inşallaaaah cümlemiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…