Erken gebelik belirtisi

Melyy1026

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2021
259
169
53
28
Kızlar aranızda gebeliğini erken öğrenen var mı adet günüme 4 gün kaldı 2 dir aniden kasıklarıma ve belime ağrı saplanıyor birde bugün bir anda gelen mide bulantısı oldu sizde gebelik belirtisi olabilir mi

Kızlar aranızda gebeliğini erken öğrenen var mı adet günüme 4 gün kaldı 2 dir aniden kasıklarıma ve belime ağrı saplanıyor birde bugün bir anda gelen mide bulantısı oldu sizde gebelik belirtisi olabilir mi
Yumurtlama zamanına bağlı canım erken yumurtlama olup döllenme gerçekleşmiştir olur tabiki bende adete 2 gün kala öğrenmiştim gebeligimi

Canım benim bu ay yumurtlamam çok erkem oldu regle 8-9 gün kala çok kasık bel ağrısı çektim 4 gün hiç kesilmedi, 5. Gün kesildi test yaptım adetten önce pozitifi gördüm bugünde keseyi gördük elhamdülillah

Canım benim bu ay yumurtlamam çok erkem oldu regle 8-9 gün kala çok kasık bel ağrısı çektim 4 gün hiç kesilmedi, 5. Gün kesildi test yaptım adetten önce pozitifi gördüm bugünde keseyi gördük elhamdülillah
Benimde yaklaşık 3 4 gündür var ağrılarım ama adet ağrısı değil gibi sanki böyle bir anda batma şeklinde kramplar giriyor geçiyor

Benim kimyasal gebelik oldu ondan 6 gün önceden çıktı testte silik
Belirtiler; adet olacakmışsın gibi bir ağrı 10 saniyeliğine giriyor sonra kayboluyor
İştah artmıştı
Hiç bir şey yokken bir anda kusma geldi
Bide ayaklarım buz gibi hiç ısınmıyordu

Evet olabilir tabiki, benim de göğüslerim çok ağrımıştı adetten baya önce, hatta adete 3 gün kala bildiğimiz ucuz kaset testte silik çizgi çıktı, kimyasal gebelikti gerçi ama olsun, adetten önce belirtiler yaşanabiliyor

Benim kimyasal gebelik oldu ondan 6 gün önceden çıktı testte silik
Belirtiler; adet olacakmışsın gibi bir ağrı 10 saniyeliğine giriyor sonra kayboluyor
İştah artmıştı
Hiç bir şey yokken bir anda kusma geldi
Bide ayaklarım buz gibi hiç ısınmıyordu
Aynı belirtiler nerdeyse umarım benimde kimyasal gebelik değildir adet günümü bekleyeyim diyorum test için ama sanırım bekleyemicem

Aynı belirtiler nerdeyse umarım benimde kimyasal gebelik değildir adet günümü bekleyeyim diyorum test için ama sanırım bekleyemicem
Adetten önce testler yaptığımız için farkediyoruz zaten kimyasal gebeliği ama her gebelik kimyasal olacak diye bir şey yok, test yapmak istiyorsanız yapın, pozitif çıkarsa da koyulaşmayı takip edersiniz

Adetten önce testler yaptığımız için farkediyoruz zaten kimyasal gebeliği ama her gebelik kimyasal olacak diye bir şey yok, test yapmak istiyorsanız yapın, pozitif çıkarsa da koyulaşmayı takip edersiniz
Adet günüme 3 gün kaldı yapsam belli olur mu acaba yarın yapmayı düşünüyorum

Benim kasık ağrısı ve göğüs hassasiyetim olmuştu ciddi manada, bence adet gününüzden önce test yapmamaya çalışın ama, 2 kez kimyasal geçirdim önceden öğrendiğimiz için takibi vs yıpratıcı oluyor.

Benim kasık ağrısı ve göğüs hassasiyetim olmuştu ciddi manada, bence adet gününüzden önce test yapmamaya çalışın ama, 2 kez kimyasal geçirdim önceden öğrendiğimiz için takibi vs yıpratıcı oluyor.
Evet bu çok doğru, yıpratıcı bir süreç, koyulaşma olacak mı, adetim olacak mı diye düşünmek çok yıpratıcı ama sabretmek de bir o kadar zor oluyor, çok istediğimiz için sanırım ☹️

Bende yumurtlamanın üzerinden 11 gün geçince öğrenmiştim ama çok silikti hergun yaptım ve giderek daha da koyulasiyodu bence sende yarın yap canım inşallah vardir
Kızlar son ilişkim bir ay önceki adetimden 2 gün önce oldu prezervatifliydi başka ilişki de olmadı ondan sonra da adet gördüm işte bu ay reglim gecikti biraz şehir dışına gidicem nasıl regl söktürebilirim ya

Back
X