Canım en erken gebelik oluştuysa eğer yumurtlamadan sonra 10.gün çıkıyor o da 1mayısa denek gelir senin için yani şuan daha 6 gün olmuş çıkması imkansız kiyumurtlama testlerim bu şekilde ve pik günleri değerlendirdik, 6-11 nisan son reglimdi ve o tarihten itibaren neredeyse gün aşırı ilişki oldu, özellikle yumurtlama günlerinde. Beklenen regl tarihim 8 mayıs, bir kaç gündür sol kasığımda uzun sürmemekle beraber batmalar hissediyorum herhangi farklı bir durum yok vücudumda. Dayanamayıp erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Psikolojik olarak mı hissediyorum bilmiyorum ama gebe olan arkadaşlarım yorum yapabilir misiniz ? Testi erken mi yaptım acaba ? Kasık batması bu kadar erken olarak gözükebilir mi ?
Eki Görüntüle 3583064
Teşekkür ederimmCanım en erken gebelik oluştuysa eğer yumurtlamadan sonra 10.gün çıkıyor o da 1mayısa denek gelir senin için yani şuan daha 6 gün olmuş çıkması imkansız ki
Kasık ağrılarının olması normal mı acaba bu kadar erkenCanım en erken gebelik oluştuysa eğer yumurtlamadan sonra 10.gün çıkıyor o da 1mayısa denek gelir senin için yani şuan daha 6 gün olmuş çıkması imkansız ki
Normal illaha gebeliğe yorma ama gebelik belirtisi de olabilir adetteKasık ağrılarının olması normal mı acaba bu kadar erken
İnşallah, Allah hayırlı evlatlar versinCanım çok erken bakmışsın. Benim de yumurtlama 21 nisandı. Ama üzerinden en az 9-10 gün geçmesi lazımki beta hcg üretilsin. Kasık ağrın yerleşme ağrısı olabilir inşallah öyledir bende de dün çok oldu. Gönlümüze göre olsun inşallah
Merhaba sizinle yumurtlama günümüz aynı . Bende de adet ağrısı gibi ağrı ve birkaç kere batma hissi oldu. Net şüpheleniyorum diyemiyorum ama bilmiyorum . Test yaptınız mı ?yumurtlama testlerim bu şekilde ve pik günleri değerlendirdik, 6-11 nisan son reglimdi ve o tarihten itibaren neredeyse gün aşırı ilişki oldu, özellikle yumurtlama günlerinde. Beklenen regl tarihim 8 mayıs, bir kaç gündür sol kasığımda uzun sürmemekle beraber batmalar hissediyorum herhangi farklı bir durum yok vücudumda. Dayanamayıp erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Psikolojik olarak mı hissediyorum bilmiyorum ama gebe olan arkadaşlarım yorum yapabilir misiniz ? Testi erken mi yaptım acaba ? Kasık batması bu kadar erken olarak gözükebilir mi ?
Eki Görüntüle 3583064
Merhaba, belirtilerim katlanarak devam etti. Daha fazla mise bulantısı baş dönmesi gibi şeyler yaşıyorum. 28 nisan da test yaptım çok silik bir şekilde gördüm biraz daha beklemeye çalışıyorum netleşecek mi diyeMerhaba sizinle yumurtlama günümüz aynı . Bende de adet ağrısı gibi ağrı ve birkaç kere batma hissi oldu. Net şüpheleniyorum diyemiyorum ama bilmiyorum . Test yaptınız mı ?
Merhaba, belirtilerim katlanarak devam etti. Daha fazla mise bulantısı baş dönmesi gibi şeyler yaşıyorum. 28 nisan da test yaptım çok silik bir şekilde gördüm biraz daha beklemeye çalışıyorum netleşecek mi diye
Bende bugün yaptım ama sanırım bir şey yok göremedim ben üzüldüm baya da belirtim vardı .siz silik çizgi görmüşsünüz hayırlısı olsun hakkınızda
Eki Görüntüle 3585051
Sizde var gibi duruyor 13. Gün tam net sonuç alırsınız yumurta çatlama sonrasıEki Görüntüle 3585063 benimde pek ümidim yok açıkçası aşırı ince gözüküyor çünkü :) hakkımızda hayırlısı olsun inşallah allah sağlıklı bebekler nasip etsin
bu da bugüne aitSizde var gibi duruyor 13. Gün tam net sonuç alırsınız yumurta çatlama sonrası
Çok net kan versenbu da bugüne ait
Bence sizin var ya ben görüyorumEki Görüntüle 3585063 benimde pek ümidim yok açıkçası aşırı ince gözüküyor çünkü :) hakkımızda hayırlısı olsun inşallah allah sağlıklı bebekler nasip etsin
alttakide bugünBence sizin var ya ben görüyorum
Yarın vereceğim inşallahÇok net kan versen
Bence baya net hayırlısı olsun inşallah tabialttakide bugün
İnşallahBence baya net hayırlısı olsun inşallah tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?