Erken gebelik nasil anlasilir

papatyakrdln

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2023
21
6
1
28
Kızlar merhaba, benim regl tarihime 1 hafta var bu ay gün aşırı iliski yaşadık. Dün salyalı kahverengi lekelenme yaşadım. Aşırı uykusuz ve halsizim dünden beri de bel ağrısı ve karın sızlaması yaşıyorum. Belim özellikle öne doğru egilince sol taraftan ağrıyor. Var mı yaşayan sizce hamile miyimn

Kızlar merhaba, benim regl tarihime 1 hafta var bu ay gün aşırı iliski yaşadık. Dün salyalı kahverengi lekelenme yaşadım. Aşırı uykusuz ve halsizim dünden beri de bel ağrısı ve karın sızlaması yaşıyorum. Belim özellikle öne doğru egilince sol taraftan ağrıyor. Var mı yaşayan sizce hamile miyimn
Adete 2 gün kala kan testi verebilirsiniz. Veya erken gebelik testlerinde adete 1-2 gün kala yapsanız belki çıkar. Eğer bu kanama yerleşme kanaması ise yerleşme kanamasından 5-6 gün sonra kan testinde çıkabilir.

Çok yaşa sen kuşum ya bende aynı konuyu açacaktim şimdi benimde bu şekilde ve kasık ağrılarım var ama lekelebme görmedim henüz kendimde yumurtalama dönemim ilk defa ağrılı geçiyor desemmm

Yumurtlama dönemi yaşıyorsam bu kadar ağrılı yada zor olarak hiç geçirmedim demektir 🤷‍♀️ lekelenmeyi de çok tesadüf fark ettim ve 1.5 gün falan sürdü. Doktoruma sordum yumurtlama geciriyorsundur dedi

Yumurtlama dönemi yaşıyorsam bu kadar ağrılı yada zor olarak hiç geçirmedim demektir 🤷‍♀️ lekelenmeyi de çok tesadüf fark ettim ve 1.5 gün falan sürdü. Doktoruma sordum yumurtlama geciriyorsundur dedi
Benim de bu ay bayağı ağrılı oldu. Normalde bu kadar hissetmezdim. Diyorum ki herhalde cinsellik artınca üşüttüm mü ne oldu fazla banyo yapmaktan, hassaslaştım herhalde. Ağrılar daha fazla oldu. E insan dışarı da çıkmak zorunda kalıyor, soğuk falan demeden.

Benim de bu ay bayağı ağrılı oldu. Normalde bu kadar hissetmezdim. Diyorum ki herhalde cinsellik artınca üşüttüm mü ne oldu fazla banyo yapmaktan, hassaslaştım herhalde. Ağrılar daha fazla oldu. E insan dışarı da çıkmak zorunda kalıyor, soğuk falan demeden.
Bebek düşünüyorsan bu günlerini değerlendirebilirsin ama doktorum öyle söyledi sağlıklı yumurtlama kendini belli edermiş. Çok geçmiş olsun canım

Bebek düşünüyorsan bu günlerini değerlendirebilirsin ama doktorum öyle söyledi sağlıklı yumurtlama kendini belli edermiş. Çok geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim. Değerlendirdik yumurtlama dönemini geçti çok şükür o ağrılar. Şimdi ufak tefek batmalar oluyor. Insallah hayırlısıyla olur cümlemizin. Sağlıklı hayırlı olsun da ağrı mağrı geçip gidiyor.

Bende 10 ekimde regl oldum 14 u bitti 21 inde ilişki yaşadık o günden beri aşırı akintim var parlak akışkan yapıda gece yatinca aşırı bel agrisi gün içinde genelde sol ara ara sağ kasik agrisi ve batmasi var erken gebelik belirtisi olabilir mii ? Erkenden bu belirtileri yaşayanlar oldu mu

Back
X