Erken gebelik nimo

Benim bugün çok sancım vardı, ped taktım hatta sanırım regl oldum.. Allah sizlerin kucaklarını göbişlerini bir an önce doldursun okunan selalar yüzü hürmetine dualarım hepinizle gönlünüzdeki güzel haberi en kısa zamanda alırsınız İnşaallah güzel anne adayları..

Ins olur bende gelen giden yok gelmezsse bir gun gecikmiş olacak ama dun ve bugun agri kesici aldim oda geciktirdi galiba

Nimo erken gebelik testi yaptim adetime 7 gun var yaptim hemen çıktı ama burda yukleyince görünüyor mu
Benimde bat tarihim yarın 11:55 te yaptım 12:00 da görseldeki gibi oldu genelde yalancı pozitif verebiliyor ama ben her gördüğümde acaba diyip emin olamıyorum bu sefer hastaneye gitmicem yarını beklicem

Eklentiler

• IMG_1422.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 51
Merhaba bende nimo yaptım . Fotoğrafı geç çektiğim için beklemiş gibi duruyor ama ilk 5 dk da çıktı bu sonuç. Kan verdim negatif. Eczanelerde inatla bu markayı satıyor. Resmen insanların duygularıyla oynuyorlar.

Eklentiler

• IMG_8798.webp
    12 KB · Görüntüleme: 20
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…