- 30 Ağustos 2024
- 587
- 126
- 23
Yapacak bisi yok nasip hsg istemek doktorumyaaa tüh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapacak bisi yok nasip hsg istemek doktorumyaaa tüh
rahim filmi mi çekileceksinYapacak bisi yok nasip hsg istemek doktorum
Doktor önermişti evet sen devlette mi çekildin özelde mi canimrahim filmi mi çekileceksin
özelde anestezili oldum muhakkak ol sende faydası oluyorDoktor önermişti evet sen devlette mi çekildin özelde mi canim
Hiç gebe kaldinmi pekiözelde anestezili oldum muhakkak ol sende faydası oluyor
Regl oldunmu canım?Yapacak bisi yok nasip hsg istemek doktorum
Oldum canımRegl oldunmu canım?
İnşallah canım yükselir Rabbim isteyen herkese nasip etsinYok canım daha olmadım ama sabah akşam rüyalarıma giriyor inan dayanamadım dün kan testi verdim 2.628 çıktı belki bir umut yükselir diye bekliyorum Allh isteyen herkese nasip etsin
Doktor önermişti evet sen devlette mi çekildin özelde mi canim
merhaba bende 3 yıldır gebe kalamadım eşimde bi skıntı yok banada rahim filmi önerdi doktorum sonrasında çok ağrı yaşadınız mı onu soracaktım bir de tüplerde filan bi sıkıntı var mıydı sizin onun için bi işlem yaptı mı doktorunuz.özelde anestezili oldum muhakkak ol sende faydası oluyor
Son durum nedir? Regle mi döndüBenimde sancım var ama görünürde hiç bir şey yok gecikmede 3. Günüm bugün
Yo ben işlemden sonra yarım saat sonra düzeldim hiçbir sıkıntı yaşamadım evet anestezi ile oldum tüplerimde bir tıkanıklık yokmuş o yüzden bir sıkıntı çekmedimmerhaba bende 3 yıldır gebe kalamadım eşimde bi skıntı yok banada rahim filmi önerdi doktorum sonrasında çok ağrı yaşadınız mı onu soracaktım bir de tüplerde filan bi sıkıntı var mıydı sizin onun için bi işlem yaptı mı doktorunuz.