- 2 Şubat 2013
- 2.862
- 561
- 323
- 29
Zor görüldü bakalım beta düşük diye gerçi adete 6 gün varken yapılması gerekiyor ama ben 10 gün varken yaptımBen pek bir şey göremedim ama inşallah vardır canım benim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zor görüldü bakalım beta düşük diye gerçi adete 6 gün varken yapılması gerekiyor ama ben 10 gün varken yaptımBen pek bir şey göremedim ama inşallah vardır canım benim
İlk 5 dk da çıkmışsa vardır canım baya belli çizgiPredictör yaptım ben
Ben daha yumurtlama olduktan sonra 7.günüöde yaptımİlk 5 dk da çıkmışsa vardır canım baya belli çizgi
Çok erken yağmışsın canım 10 12 gün geçmesi gerekBen daha yumurtlama olduktan sonra 7.günüöde yaptım
Kuruma çizgisi buBen daha yumurtlama olduktan sonra 7.günüöde yaptım
Benimde 5 gün fikan var sanırım merak ettim acaba yarın kan testi vericemBenimde 9 gün olmuş yumurtlama geçeli bugün yapmıştım bende erken mi yapmişim reglme 5 gün var daha
Bende öyle gibi ama inşallah görümcem ukala sinirlerimi bozduBen sizi umutlandırmak istemiyorum ama silik çizgi görüyorum benimtestimde böyleydi 28 Eylül de yumurtam çatladığını gördüm 9 Ekim'de de gebelik testi yaptım silik çizgiyle öğrendim fotoğrafı ekliyorum inşallah yardımcı olmuşumdur
Kimseyi dinleme ne yaptın test yaptin mi yineBende öyle gibi ama inşallah görümcem ukala sinirlerimi bozdu
Naptınız ne durumdasınızBelki de yerleşme kanamasıdır ya da yabi ki çok bilgim yok kimyasal gebelik olanilir ben de kendim için şu an ondan şüpheleniyorum
Kan verdim beta bugün 2.03 güne çıkacak sonucum öyle dediler aile sağlığı merkezine verdim oradaki ebe hemşire o da gördü pembe çizgiyi ben işte anlattım böyle görümcem işte kuruma çizgisi diyor bazı kişiler görümcem de öyle diyor falan onun da mesela hani yıllar önce ilk çocuğunun hamilelik şeyini saklamış test çubuğunu Slickmiş ama hâlâ kalmış benimki yavaş yavaş gidiyor diye seninki kuruma çizgidir falan demişti dedim o da şey dedi muhtemelen o adet gecikmesinden sonra vermiştir dedi ben de evet galiba öyle dedim hani çünkü hep adeti gecikince yapıyordu benim görümcem testlerin öyle şey anlatmıştı işte bayağıdır olmamış o hatta gebe bir yıl olmuş olmamış yumurta çatlatma iğnesi falan alarak iki gebeliğin inde de öyle doğum yapmış işte adete gecikince mesela önemsemememiş kesin değildir diye kafasına göre yapmıştı birden ikincisi silik bir pozitif çıkmış sonra işte başka bir şeyle deneyip hani kesinleştirip eşine sürpriz falan yapmış anlatıyordu öyle bana şey dedi hemşire hani seninkinin dedi renginin kalmaması çok çok çok normal dedi çünkü senin o zaman beton âdetin de gecikmediği için çok düşük dedi pigmentler düşük olur zaten dedi hanisline tahsili olmuş falan dediler ama ben hissedebiliyorum bu kuruma çizgisi değil kuruma çizgisi pembemsi olmaz dedi mesela yapay olarak renk verirdi dedi hani böyle dikey vermez dedi dikey beyaz gibi olur hani kuruma İsmâ çizgisi de pek böyle şey olmuyor hani onları belirli bir ekran var ya orada ben pembelik gördüm dikey falan dedi silik bir şekilde hemşire ona göre doktorda beta testi yaptırdı işte benim biraz görümcem çok bilmiş ailenin en küçüğü mesela en büyük görümcem bekar o evli ya böyle babası da onu affedersin bir yerlerini kaldırıyor ikide de diyor ki onun ismini vererek ona danışmadan kimse kuş uçurtması bilmem ne ben en son yapacağım biliyom onları hepsine defolun gidin diye birden evden kovacağım yani o dereceye geldi bu ara çok gıcık olmaya başladım babası Mardin’e gitti annesiyle oradan bile telefondan rahatsız ediyorlar ben de vallahi artık bak çok şey yapmıyorum çünkü 100 verince her gün geliyorlar ilk evliyken bize çok bunalttılar şimdi ben çocuğum olursa da çocuğum da açıkçası böyle birazcık mesafeli yapacağım eşime söyledim yani eşim bir şey demiyor çünkü eşim de pek ailesinden hareketleri hoşuna gitmiyor yok yatak odamıza giriyorlar da ilkten falan benim bekar görümce de çok düşüncesiz böyle hani çok aşırı saf ailesi onun zaten parasını yiyor falan çok değişikler küçük görümcemin kocası çalıştığı halde onun ev Ercan onun bunu alırlar büyük görümcem çalışınca ben onun maaşını alırlar anneyle baba o kadar ayrımcı bir insan ki kendi annen babam olsa var ya annelik babalıkdan reddederim o derece beni çok sinir ettiler bu arada zaten herhalde ben hamileyim galiba benim hormonlar mıdır artık nedir böyle haksızlığa tahammül edemiyorum çok değişik bir hareketler girdimKimseyi dinleme ne yaptın test yaptin mi yine
Anladım canım Sen ayrı mı yaşıyorsun o yoksa beraber mi yaşıyorsunuz Bir de bu arada benim testim ilk yaptığımda silik de sabah kalktım koyulaşmıştı seninki de öyle oldu mu bir fotoğrafını atsana İnşallah hamilesinKan verdim beta bugün 2.03 güne çıkacak sonucum öyle dediler aile sağlığı merkezine verdim oradaki ebe hemşire o da gördü pembe çizgiyi ben işte anlattım böyle görümcem işte kuruma çizgisi diyor bazı kişiler görümcem de öyle diyor falan onun da mesela hani yıllar önce ilk çocuğunun hamilelik şeyini saklamış test çubuğunu Slickmiş ama hâlâ kalmış benimki yavaş yavaş gidiyor diye seninki kuruma çizgidir falan demişti dedim o da şey dedi muhtemelen o adet gecikmesinden sonra vermiştir dedi ben de evet galiba öyle dedim hani çünkü hep adeti gecikince yapıyordu benim görümcem testlerin öyle şey anlatmıştı işte bayağıdır olmamış o hatta gebe bir yıl olmuş olmamış yumurta çatlatma iğnesi falan alarak iki gebeliğin inde de öyle doğum yapmış işte adete gecikince mesela önemsemememiş kesin değildir diye kafasına göre yapmıştı birden ikincisi silik bir pozitif çıkmış sonra işte başka bir şeyle deneyip hani kesinleştirip eşine sürpriz falan yapmış anlatıyordu öyle bana şey dedi hemşire hani seninkinin dedi renginin kalmaması çok çok çok normal dedi çünkü senin o zaman beton âdetin de gecikmediği için çok düşük dedi pigmentler düşük olur zaten dedi hanisline tahsili olmuş falan dediler ama ben hissedebiliyorum bu kuruma çizgisi değil kuruma çizgisi pembemsi olmaz dedi mesela yapay olarak renk verirdi dedi hani böyle dikey vermez dedi dikey beyaz gibi olur hani kuruma İsmâ çizgisi de pek böyle şey olmuyor hani onları belirli bir ekran var ya orada ben pembelik gördüm dikey falan dedi silik bir şekilde hemşire ona göre doktorda beta testi yaptırdı işte benim biraz görümcem çok bilmiş ailenin en küçüğü mesela en büyük görümcem bekar o evli ya böyle babası da onu affedersin bir yerlerini kaldırıyor ikide de diyor ki onun ismini vererek ona danışmadan kimse kuş uçurtması bilmem ne ben en son yapacağım biliyom onları hepsine defolun gidin diye birden evden kovacağım yani o dereceye geldi bu ara çok gıcık olmaya başladım babası Mardin’e gitti annesiyle oradan bile telefondan rahatsız ediyorlar ben de vallahi artık bak çok şey yapmıyorum çünkü 100 verince her gün geliyorlar ilk evliyken bize çok bunalttılar şimdi ben çocuğum olursa da çocuğum da açıkçası böyle birazcık mesafeli yapacağım eşime söyledim yani eşim bir şey demiyor çünkü eşim de pek ailesinden hareketleri hoşuna gitmiyor yok yatak odamıza giriyorlar da ilkten falan benim bekar görümce de çok düşüncesiz böyle hani çok aşırı saf ailesi onun zaten parasını yiyor falan çok değişikler küçük görümcemin kocası çalıştığı halde onun ev Ercan onun bunu alırlar büyük görümcem çalışınca ben onun maaşını alırlar anneyle baba o kadar ayrımcı bir insan ki kendi annen babam olsa var ya annelik babalıkdan reddederim o derece beni çok sinir ettiler bu arada zaten herhalde ben hamileyim galiba benim hormonlar mıdır artık nedir böyle haksızlığa tahammül edemiyorum çok değişik bir hareketler girdim
Canım hiç bakmadım çünkü çöpleri o zaman boşaltmıştı atmıştım bilmiyorum ki bir de şeymiş beta çok aşırı düşük olduğunda silinebilir falan dedi hani böyle şey olur dedi senin beton yeni üretildiyse dedi ben bayağı bir erken yattım çünkü yumurtlamamın ya altı ya da yedinci günüydüAnladım canım Sen ayrı mı yaşıyorsun o yoksa beraber mi yaşıyorsunuz Bir de bu arada benim testim ilk yaptığımda silik de sabah kalktım koyulaşmıştı seninki de öyle oldu mu bir fotoğrafını atsana İnşallah hamilesin
Ayrı yaşıyorum canım kocamla inşallah hamileyimdir çok istiyoruzAnladım canım Sen ayrı mı yaşıyorsun o yoksa beraber mi yaşıyorsunuz Bir de bu arada benim testim ilk yaptığımda silik de sabah kalktım koyulaşmıştı seninki de öyle oldu mu bir fotoğrafını atsana İnşallah hamilesin
Anladım canım hayırlısı olsun artıkCanım hiç bakmadım çünkü çöpleri o zaman boşaltmıştı atmıştım bilmiyorum ki bir de şeymiş beta çok aşırı düşük olduğunda silinebilir falan dedi hani böyle şey olur dedi senin beton yeni üretildiyse dedi ben bayağı bir erken yattım çünkü yumurtlamamın ya altı ya da yedinci günüydü
İnşallah dikkat et kendine adet günün geldi miAyrı yaşıyorum canım kocamla inşallah hamileyimdir çok istiyoruz
Ayrı yaşıyorum canım kocamla inşallah hamileyimdir çok istiyoruz
Çıktımı sonucunuz merak ettimKan verdim beta bugün 2.03 güne çıkacak sonucum öyle dediler aile sağlığı merkezine verdim oradaki ebe hemşire o da gördü pembe çizgiyi ben işte anlattım böyle görümcem işte kuruma çizgisi diyor bazı kişiler görümcem de öyle diyor falan onun da mesela hani yıllar önce ilk çocuğunun hamilelik şeyini saklamış test çubuğunu Slickmiş ama hâlâ kalmış benimki yavaş yavaş gidiyor diye seninki kuruma çizgidir falan demişti dedim o da şey dedi muhtemelen o adet gecikmesinden sonra vermiştir dedi ben de evet galiba öyle dedim hani çünkü hep adeti gecikince yapıyordu benim görümcem testlerin öyle şey anlatmıştı işte bayağıdır olmamış o hatta gebe bir yıl olmuş olmamış yumurta çatlatma iğnesi falan alarak iki gebeliğin inde de öyle doğum yapmış işte adete gecikince mesela önemsemememiş kesin değildir diye kafasına göre yapmıştı birden ikincisi silik bir pozitif çıkmış sonra işte başka bir şeyle deneyip hani kesinleştirip eşine sürpriz falan yapmış anlatıyordu öyle bana şey dedi hemşire hani seninkinin dedi renginin kalmaması çok çok çok normal dedi çünkü senin o zaman beton âdetin de gecikmediği için çok düşük dedi pigmentler düşük olur zaten dedi hanisline tahsili olmuş falan dediler ama ben hissedebiliyorum bu kuruma çizgisi değil kuruma çizgisi pembemsi olmaz dedi mesela yapay olarak renk verirdi dedi hani böyle dikey vermez dedi dikey beyaz gibi olur hani kuruma İsmâ çizgisi de pek böyle şey olmuyor hani onları belirli bir ekran var ya orada ben pembelik gördüm dikey falan dedi silik bir şekilde hemşire ona göre doktorda beta testi yaptırdı işte benim biraz görümcem çok bilmiş ailenin en küçüğü mesela en büyük görümcem bekar o evli ya böyle babası da onu affedersin bir yerlerini kaldırıyor ikide de diyor ki onun ismini vererek ona danışmadan kimse kuş uçurtması bilmem ne ben en son yapacağım biliyom onları hepsine defolun gidin diye birden evden kovacağım yani o dereceye geldi bu ara çok gıcık olmaya başladım babası Mardin’e gitti annesiyle oradan bile telefondan rahatsız ediyorlar ben de vallahi artık bak çok şey yapmıyorum çünkü 100 verince her gün geliyorlar ilk evliyken bize çok bunalttılar şimdi ben çocuğum olursa da çocuğum da açıkçası böyle birazcık mesafeli yapacağım eşime söyledim yani eşim bir şey demiyor çünkü eşim de pek ailesinden hareketleri hoşuna gitmiyor yok yatak odamıza giriyorlar da ilkten falan benim bekar görümce de çok düşüncesiz böyle hani çok aşırı saf ailesi onun zaten parasını yiyor falan çok değişikler küçük görümcemin kocası çalıştığı halde onun ev Ercan onun bunu alırlar büyük görümcem çalışınca ben onun maaşını alırlar anneyle baba o kadar ayrımcı bir insan ki kendi annen babam olsa var ya annelik babalıkdan reddederim o derece beni çok sinir ettiler bu arada zaten herhalde ben hamileyim galiba benim hormonlar mıdır artık nedir böyle haksızlığa tahammül edemiyorum çok değişik bir hareketler girdim
5-6 gün var sonuç 1.20 çıktı beta 1 ekimde 0.100 dü şimdi böyle hemşire aradı beni birkaç gün sonra 5-10 gün sonra yine gelin doktor bey çağırdı yine ölçülecek dediİnşallah dikkat et kendine adet günün geldi mi
Eskisi 0.100 dü şimdi 1.20 olmuş biri 1 ekimde diğeri 23 ekimde yapıldı 1 ekimde adet mi yerleşmemi anlamak için yapıldı daha adetime var bakalım ne olacakÇıktımı sonucunuz merak ettim
Hadi hayırlısı bakalım5-6 gün var sonuç 1.20 çıktı beta 1 ekimde 0.100 dü şimdi böyle hemşire aradı beni birkaç gün sonra 5-10 gün sonra yine gelin doktor bey çağırdı yine ölçülecek dedi