Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar, beklenen adet gunum bugun erken gebelik testim negatif cikti. Ancak 15 gun once ovulasyon testim pozitifti bir gun sonrada siliklesti. Bu durumda olup daha sonra pozitife donen var mi?
Şöyleki piki gördüm ertesi günde silindi ama acaba çatlama olmadı mı kiste dönme ihtimali var mı diye düşündüm. 14 gün önce çatlama olduğunu varsayarsak bugün gebelik testinde silikte olsa bir çizgi beklemiştim. Agustosta kimyasal gecirdim. Sonraki ayda kist oldu gecen ay duzelmis gibiydi döngü. Yine kist olmasindan endişelendim. Umarım kist değildir.
Şöyleki piki gördüm ertesi günde silindi ama acaba çatlama olmadı mı kiste dönme ihtimali var mı diye düşündüm. 14 gün önce çatlama olduğunu varsayarsak bugün gebelik testinde silikte olsa bir çizgi beklemiştim. Agustosta kimyasal gecirdim. Sonraki ayda kist oldu gecen ay duzelmis gibiydi döngü. Yine kist olmasindan endişelendim. Umarım kist değildir.
Darısı isteyen herkesin başına inşallah. Bir 4-5 gün bekleyip kan testi vereceğim eğer mens olmazsa. Ama bu bekleme sürecinde insan işte çok düşünüyor.