- 16 Temmuz 2025
- 15
- 2
- 1
- 22
- Konu Sahibi dilaraertugrul
-
T yazan kısım hafif silikAnneler ve anne adayları merhaba adetim 6 gün gecikti erken gebelik testi yaptım ve test bu şekilde çıktı sizce yanılma payı var mıdır çok şaşkınım pozitif midir (ilk defa yaptım test)
canım yani hiç silik gibi durmuyor bildiğim kopkoyu pozitif bu kesin hamilesin yani :))))T yazan kısım hafif silik
Ayyyy çok teşekkür ederimAwok yanıltmaz zaten bu kadar koyu yalancı pozitif olmaz hamilesin kanda yüksek çıkar
Aldım randevuyu hayırlısıylahayırlı olsun bence hamilesinizyarın bir doktora gidin kan testi yaptırın içiniz rahat olsun
Hadi bakalım çok heyecan yaptımcanım yani hiç silik gibi durmuyor bildiğim kopkoyu pozitif bu kesin hamilesin yani :))))
Aldım randevuyu hayırlısıyla
Dikkat edin kendinize bizede haber verirmisinizHadi bakalım çok heyecan yaptım
Tabiki pazartesi bulabildim randevu testi sonuçlanır sonuçlanmaz hemen paylaşırımDikkat edin kendinize bizede haber verirmisiniz
Kız nasıl bekleyeceksin acilden versen kan çıkar Pazartesiye kadar o zamana kese bile belli olabilir ama kan verip takip yapman faydalı olur bende gebelik bekliyorum daha test yapmama çok var ama sabırsızımTabiki pazartesi bulabildim randevu testi sonuçlanır sonuçlanmaz hemen paylaşırım
Heyecandan duramıyorum bendeKız nasıl bekleyeceksin acilden versen kan çıkar Pazartesiye kadar o zamana kese bile belli olabilir ama kan verip takip yapman faydalı olur bende gebelik bekliyorum daha test yapmama çok var ama sabırsızım
Bence imkanın varsa hemen kan verHeyecandan duramıyorum bendedoktoruma 3 ay önce de gitmiştim çok iyi biriydi acilden değilde direk poliklinikten alayım da onunla devam edeyim diye düşündüm
Var tabikide test alıp yapınKızlar selam. Benim bugün regl günüm ama hala olmadı birkaç kez oldu sandım bembeyaz bir akıntı gelmiş göğüslerim çok hassas ama regl önce hep oluyor bende bir de arada saniyelik kasık ağrım oluyor hamile olma ihtimalim var mı sizce
Bence imkanın varsa hemen kan verdoktora gidene kadar tekrar verir yükselişe bakarsın benim annemde hamile olduğunu gece öğrendi zorla götürdüm bide öğrenince doktorlara çikolata dağıtmıştım
Bende de aynıları oldu çift çizgi size de hadi inşallah diyelimKızlar selam. Benim bugün regl günüm ama hala olmadı birkaç kez oldu sandım bembeyaz bir akıntı gelmiş göğüslerim çok hassas ama regl önce hep oluyor bende bir de arada saniyelik kasık ağrım oluyor hamile olma ihtimalim var mı sizce
Genelde idrar testleri 1-2 hafta içinde sonuç veriyorMerhaba ben awox marka erken gebelik testi yapmıştım akşam adetim 2 gun geçmişti negatif çıktı. Adetim hala gelmedi 6 gün gecikti şuan da pozitif olma ihtimali var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?