Sabah ilk idrarla yapabilirsiniz.Kızlar merhaba adetime 1 hafta var erken gebelik testi yapsam ne zaman çıkar acaba ? şimdi yapsam çıkmayabilir mi aldım testi erken olabilir diye yapmadım
Varsa erken gebelik testinde çıkar.o zaman yarın olucak geçti artık 6 gün kala çıkar mı
Ben yaptım canım çıkmadı reglime 3 gün kala kaset testle pozitifi gördüm canim çok silik şekildeKızlar merhaba adetime 1 hafta var erken gebelik testi yapsam ne zaman çıkar acaba ? şimdi yapsam çıkmayabilir mi aldım testi erken olabilir diye yapmadım
sizde mi erken gebelik testi yaptınız da çıkmadıBen yaptım canım çıkmadı reglime 3 gün kala kaset testle pozitifi gördüm canim çok silik şekilde
Evet canım erken gebelik testi yaptım çıkmadı 3 gün sonra kaset testte öğrendim çok silik çizgiyle zaten gittikçe koyulaşti markasını da comforrsizde mi erken gebelik testi yaptınız da çıkmadı
adete 3 gün kala ucuz testlerden mi yaptınız çıktı ?
Comfort canım markasıEvet canım erken gebelik testi yaptım çıkmadı 3 gün sonra kaset testte öğrendim çok silik çizgiyle zaten gittikçe koyulaşti markasını da comforr
benimde markası o bende yaptım çıkmadı 2 tane almıştım onu da 3-4 gün sonra yaparım dayanabilirsemEvet canım erken gebelik testi yaptım çıkmadı 3 gün sonra kaset testte öğrendim çok silik çizgiyle zaten gittikçe koyulaşti markasını da comforr
Hiç morelini bozma canım 3 gün sonra tekrarlarsin haylada o teste çok ayar oluyorum o kadar üzmüştü beni negatif diye meğer pozitifmis ama canım prodoctor markası iyi güzel sonuç veriyorbenimde markası o bende yaptım çıkmadı 2 tane almıştım onu da 3-4 gün sonra yaparım dayanabilirsem
bakalım 3 gün sonra denicem bakalımHiç morelini bozma canım 3 gün sonra tekrarlarsin haylada o teste çok ayar oluyorum o kadar üzmüştü beni negatif diye meğer pozitifmis ama canım prodoctor markası iyi güzel sonuç veriyor
Hayırlısı olsun canım inşallahbakalım 3 gün sonra denicem bakalım
Erken gebelik testinde çıkarda en mantıklısı adetin gecikmesini beklemek ben adet 1 gün geciktim yaptım çıktıKızlar merhaba adetime 1 hafta var erken gebelik testi yapsam ne zaman çıkar acaba ? şimdi yapsam çıkmayabilir mi aldım testi erken olabilir diye yapmadım
o kadar beklesem zaten anlarım adetim gelmezErken gebelik testinde çıkarda en mantıklısı adetin gecikmesini beklemek ben adet 1 gün geciktim yaptım çıktı
Bence bir hafta bekle öyle yap. Garanti olsun.Kızlar merhaba adetime 1 hafta var erken gebelik testi yapsam ne zaman çıkar acaba ? şimdi yapsam çıkmayabilir mi aldım testi erken olabilir diye yapmadım
Merhaba arkadaşlar , asilamamin 8. Günü normal kaset testte iki gün önce negatifi gördüm az önce yaptığım erken gebelik testi bu şekilde sizce varmı
İnce bir şey var orda a.a bir hafta sonra testi tekrarlaMerhaba arkadaşlar , asilamamin 8. Günü normal kaset testte iki gün önce negatifi gördüm az önce yaptığım erken gebelik testi bu şekilde sizce varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?