ERKEN GEBELİK TESTİ BAKAR MISINIZ ACİİL

evlibiri

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2021
167
47
13
Kızlar merhaba adetime 1 hafta var erken gebelik testi yapsam ne zaman çıkar acaba ? şimdi yapsam çıkmayabilir mi aldım testi erken olabilir diye yapmadım

Kızlar merhaba adetime 1 hafta var erken gebelik testi yapsam ne zaman çıkar acaba ? şimdi yapsam çıkmayabilir mi aldım testi erken olabilir diye yapmadım
Sabah ilk idrarla yapabilirsiniz.

Ben yaptım canım çıkmadı reglime 3 gün kala kaset testle pozitifi gördüm canim çok silik şekilde

sizde mi erken gebelik testi yaptınız da çıkmadı
adete 3 gün kala ucuz testlerden mi yaptınız çıktı ?
Evet canım erken gebelik testi yaptım çıkmadı 3 gün sonra kaset testte öğrendim çok silik çizgiyle zaten gittikçe koyulaşti markasını da comforr

Evet canım erken gebelik testi yaptım çıkmadı 3 gün sonra kaset testte öğrendim çok silik çizgiyle zaten gittikçe koyulaşti markasını da comforr
benimde markası o bende yaptım çıkmadı 2 tane almıştım onu da 3-4 gün sonra yaparım dayanabilirsem

benimde markası o bende yaptım çıkmadı 2 tane almıştım onu da 3-4 gün sonra yaparım dayanabilirsem
Hiç morelini bozma canım 3 gün sonra tekrarlarsin haylada o teste çok ayar oluyorum o kadar üzmüştü beni negatif diye meğer pozitifmis ama canım prodoctor markası iyi güzel sonuç veriyor

Erken gebelik testinde çıkarda en mantıklısı adetin gecikmesini beklemek ben adet 1 gün geciktim yaptım çıktı

Merhaba arkadaşlar , asilamamin 8. Günü normal kaset testte iki gün önce negatifi gördüm az önce yaptığım erken gebelik testi bu şekilde sizce varmı

Eklentiler

• IMG_20211028_223759.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 141
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…