Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anladım hiç tedavi görmediğiniz ay kendiliginden oldu ama dimi kaç yıldır uğraşıyordunuz bu arada Rabbim hayırlısıyla kucağına sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin inşallah
Anladım hiç tedavi görmediğiniz ay kendiliginden oldu ama dimi kaç yıldır uğraşıyordunuz bu arada Rabbim hayırlısıyla kucağına sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin inşallah
2.5 yıl istemiştim hiç korunmadıgım halde olmadı sonra bi anda mucize gb bişey oldu:) su an boş gebelik korkusu var sadece hayırlısı bakalım allah sizlere de nasip etsin işte
Bende cok yaptım deli gbi paralar sactım anlatamam ama hic aklında yokken bi anda oluveriyo takmayın vucudunuzu rahat bırakın fiziksel ve pskolojik olarak ve yanlış anlamayın affınıza sıgınarak soyluyorum sadece cocuk olcak diye dusunerek cinsellik yasamayın
Niye moralinizi bozuyosunuz erkenden test yapıp? Gec dollenme olmuş olabilir benim adetim ustunden 3 hafta gecti ondan sonra ogrendim ve degerim 45 ti lütfen adetiniz en az bi hafta gecsin ve canınızı sıkmayın rabbim gonlunuze gore versin