- 18 Aralık 2024
- 610
- 172
- 18
- Konu Sahibi greenseaaa
-
Sağ ol canım teşekkürler yorumun içinÇok silik gördüm ben. İnşallah hayırlısı olur hakkında. Daha varmış bat a. Sabredebilirsen 2gün sonra testi tekrar et derim zaten gittikçe koyulaşıyor beta arttikça. Sonra da kan verirsin tekrar çizgi çıkarsa.
Bir saat sonra ovula life erken gebelik yaptım daha net çıktı kan verdim negatif bazı testler yalancı pozitif veriyormus birkaç kişide bu test vermiş bilemedim kan kesindir demi çünkü şuan çocuk düşünmüyorum Yasmin de kullanıyorum valla stres oldum yaÇok silik gördüm ben. İnşallah hayırlısı olur hakkında. Daha varmış bat a. Sabredebilirsen 2gün sonra testi tekrar et derim zaten gittikçe koyulaşıyor beta arttikça. Sonra da kan verirsin tekrar çizgi çıkarsa.
Çok silik bir çizgi var bende 6 gün kala böyle görmüştüm yok sanmıştım varmış. Umarım sana da nasip olmuştur canım güzel haberlerle gelBöyle yakindan
Eki Görüntüle 3610122
Teşekkürler ben korunuyorum hapla o yüzden şuan istemiyorum yani olmamasi daha iyi kan verdim bugün bu testten sonra <2.0 çıktı yani 2.0 dan küçük demek negatif yani ve sonrasında iki test yaptım eve gelip onlar da negatif eğer olsaydı onlarda silik olurdu yalancı pozitif olabilir bilmiyorum inşallah öyledir hatta ben o attığım testten sonra yine test yaptım o da ovula life diye bir test o daha netti ama sonraki testler negatif ve kan da negatifÇok silik bir çizgi var bende 6 gün kala böyle görmüştüm yok sanmıştım varmış. Umarım sana da nasip olmuştur canım güzel haberlerle gelgecikmende kan ver direkt bence bu testler kafa karıştırıyor sadece
Kan kesin sonuç verir. Ama bata daha varmiş önce kanda yükselmesi gerekirdi hcg nin. Testler yaniltabiliyor evet kan sonucu kaç cikti pekiBir saat sonra ovula life erken gebelik yaptım daha net çıktı kan verdim negatif bazı testler yalancı pozitif veriyormus birkaç kişide bu test vermiş bilemedim kan kesindir demi çünkü şuan çocuk düşünmüyorum Yasmin de kullanıyorum valla stres oldum ya
<2.0 yani 2.0 dan küçük artık kaç bilmiyorum 0.5 de olabilir 1.9-1.5 falan işte genel hastanenin negatifse 2.0 dan küçükse böyle yazıyorlar sonuçlaraKan kesin sonuç verir. Ama bata daha varmiş önce kanda yükselmesi gerekirdi hcg nin. Testler yaniltabiliyor evet kan sonucu kaç cikti peki
Evet düşük çıkmış muhtemelen yalancı pozitif çıktı testlerde. Rabbim gönlünce versin zaten istemiyormuşsun ne zaman istersen o zaman nasip etsin.<2.0 yani 2.0 dan küçük artık kaç bilmiyorum 0.5 de olabilir 1.9-1.5 falan işte genel hastanenin negatifse 2.0 dan küçükse böyle yazıyorlar sonuçlara
Amin inşallahEvet düşük çıkmış muhtemelen yalancı pozitif çıktı testlerde. Rabbim gönlünce versin zaten istemiyormuşsun ne zaman istersen o zaman nasip etsin.
Pekı kagverengi akıntı gördun mu gebelik öncesiÇok silik bir çizgi var bende 6 gün kala böyle görmüştüm yok sanmıştım varmış. Umarım sana da nasip olmuştur canım güzel haberlerle gelgecikmende kan ver direkt bence bu testler kafa karıştırıyor sadece
Yok benim 2 gebeliğimde de ne yerleşme kanaması ne akıntım oldu şimdi gördüm testin negatif çıkmış canım zaten adetin sökülüyordur akıntın varsa Allah ne zaman istersen o zaman nasip etsinPekı kagverengi akıntı gördun mu gebelik öncesi
Allah razı olsun güzelim hayırlısı olsun inşallahYok benim 2 gebeliğimde de ne yerleşme kanaması ne akıntım oldu şimdi gördüm testin negatif çıkmış canım zaten adetin sökülüyordur akıntın varsa Allah ne zaman istersen o zaman nasip etsin
Hayır ama gebemiyim onu bile bilmiyorum kan negatif bazı testler negatif bazıları silikPekı kagverengi akıntı gördun mu gebelik öncesi
Ay pardon bana sordun sandimPekı kagverengi akıntı gördun mu gebelik öncesi
Sorun degıl canım sormus olabilirim boyle bır sorun yasadım bu hafta cevabımı arıyorum ama hastaneye gideceğim merak ettıöAy pardon bana sordun sandim
Testin pozitifmi yani hamileliginden eminsen bazen sonradan yerleşme kanaması oluyor olabmilir yani sadece kırmızıya dönmesin yeterkiSorun degıl canım sormus olabilirim boyle bır sorun yasadım bu hafta cevabımı arıyorum ama hastaneye gideceğim merak ettıö
Kagvetengı kırmızıya donmedıTestin pozitifmi yani hamileliginden eminsen bazen sonradan yerleşme kanaması oluyor olabmilir yani sadece kırmızıya dönmesin yeterki
Bence bekle biraz daha ya da doktora git bı kan verKagvetengı kırmızıya donmedı
Oncesımde enfeksiyon vardı sık ıdrara cıkms bu leke ve mıde bulantısı vardı kasık ağrısı test negatif erken yaptım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?