Erken gebelik testi/ Beta Hgc

ay gerçekten mi çok sağolun bende biraz chatle konuştumda ilk haftalarda nöraltüp için çok gerekli folikasit ben hiç öyle düzenli de kullanmadım 2 ay önce 4 çıkmıştı folat. sonra bi kutuyu baya kullandım ama bitirmedim şuan elimde hala var onu mu kullansam doktora gidince doktor mu verse bilemedim ama korkmadım değil yani ya bişry olursa diye 😊
Yok olmaz merak etme bende gebelik öncesi kullandım bitmişti sonra testlerde çıkınca tekrar aldım başladım doktor vermek istedi var dedim artık elenatal 1 kullanıyorum

Eklentiler

• 44214.webp
    44214.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 68
testi tekrar tekrarlayın bence bende kaset test yaptım öyle çıkmıştı sizinkisi çok çok ince insan emin olamıyor

Eklentiler

• 0AAF8808-992C-451E-AA2A-6566FDF5F5ED.webp
    0AAF8808-992C-451E-AA2A-6566FDF5F5ED.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 63
Eki Görüntüle 3689672 kizlar bebe time test akşam yaptım ilk idrar değil birde kaset test yaptım aynı anda ikisindede silik çizgi vardi bence yarım saat sonra varmı yok mu testi yaptırdim negatif geldi ben anlamadım
Merhaba dogru mu anladim once silik cizgi gordunuz sonra negatif gordunuz ?
Benimde transfer+6 ikinci silik cizgi transfer +7 negatif transfer +8 negatif gordum arastirmaktan artik perisan oldum :( 14 ocak test gunum kan vermeye cesaret edemiyorum en son negatifleri gorunce yalanci pozitif mi gordum acaba ya da kimyasal diye dusunuyorum 😔

Back
X