Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erken gebelik testi en erken nekadar dogru sonuc verebilir
Benim bat 16 dün test yaptım negatif çıktı. Biloyorum acele ettiğimi ama merak ediyorum bata 1hafta kala hamile olduğunu öğrenen var midir. yani kısacası en erken ne zaman öğrenilir dün negatif çıktığı için boşuna mi üzülüyorum
Benim bat 16 dün test yaptım negatif çıktı. Biloyorum acele ettiğimi ama merak ediyorum bata 1hafta kala hamile olduğunu öğrenen var midir. yani kısacası en erken ne zaman öğrenilir dün negatif çıktığı için boşuna mi üzülüyorum
Evet canım erken davranmışsın ben adete 4 gün kala öğrenmiştim ama döllenme vakti belli olmadığı için beta hcg denilen kanda gebelik testi erken dönemler için daha net sonuç verir.
Tatlım naptın sen senşn yumurtlaman yeni olmuştur daha döllenecek bi yumurtan varsa döllenmemiştir bile 48 saati bulur döllenme sonra o döllenecek sen bthcg salgılayacaksın o bthcg idrara geçecek umarım olmuştur bunların hepsi ama olduysa bile minimum bata altı gün kala çıkar oda erken döllendiysen az sabır
Rabbimin doksandokuz güzel isminden biridir es sabır
Sabır, mü'minin hem dünya, hem de ahiret saadetini temin yolunda, Hz. Muhammed Mustafa'ya (s.a.s.) tabi olunarak bulunan bir ışıktır...
Sabır, mü'min için en büyük güç kaynağıdır. Sabır, dayanıklı olmaktır, zorlukları göğüslemektir. Sabır, Müslüman'ın öz sermayesidir...
Ya sabır çek İşin Rabbine kalmışsa olmuş bil hayırlı haberlerinle inşallah duacınım
Benim ovulasyon testi 4ile 7arasinda koyuydu ben 8inde siliklestiginde hcg testi yaptım oda negatif çıktı. dediğiniz gibi geç yumurtladim ovulasyona göre 20.gün koyulasmisti.Benim negatif çıkması daha normaldir herhalde. ama artık çok istiyorum çok takiyorum o yüzden inşallah Allah bana hayırlısı ile nasip eder
Yusra91 tatlım ben 10 gün kaladan beri test yapıyorum..3 gün kalaya kadar da bişey çıkmıyor..bugün 3 günüm kaldı ve hala hayalet gibi bi çizgi zor çıktı..daha çok erken yani, birazcık sabret..
yada 2 gün daha bekle erken test al ve yap..o daha hassas ölçüm yapıyor..ben de bugün yapıcam
Çok moralimi bozuyor bu çocuk olayı artık az once aglamaktan helak oldum artık.her ay adet olduğumda üzülüp ağlıyorum.bu ay da loboquik ovulasyon testi aldım koyu günleri değerlendirdim.yanında da erken gebelik testi vardı bi gün arayla iki gündür yapıyorum çok silikte olsa o ikinci çizgiyi görebilmek için çabalıyorum ama yok hala artık korkmaya başladım moralim çok bozuk.daha bata 6gun var inşallah ondan cikmiyordur