Erken gebelik testi fotoğraf

oceaniss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2017
30
5
86
Merhaba. Çatlatma iğnesi vurulalı bugün 12 gün oldu erken gebelik testi yaptım. Sanki silik bir çizgi var ama emin olamıyorum bir türlü. Hem normal halini hem de fotoğrafın ışığını arttırdığım halini koyuyorum. Fikriniz nedir.

Eklentiler

• 28048ED2-D307-4340-8A9E-2F72202FDDF5.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 711
Çizgi var inşallah iğnenin etkisi değildir ve sağlıklı bi hamileliktir

Evet canım var :)
Bence ka ver
Beniöde 13.gün bugün

Çatlatma iğnesinin etkisi olabilir 12. gün bu testte daha koyu çıkardı diye düşünüyorum kan testi verin hayırlısı olsun

Kizlar buda benim bugunki testim bugün iğne olalı 13.günüm
Ignenin 11.Günü yaptigimda çok silik vardı zar zor görünüyordu ama bugün net görünüyor iğnenin etkisi gitmiştir diye düşünüyorum.bu arada benim asilama oldu iğneden sonra

Eklentiler

• 20210202_085025.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 364
Kızlar selam bugün gebelik testi yaptım tabi biraz erken yani adetime 3/4 gün var daha ama sonuç bu .. Görüşlerinizi alabilir miyim

Eklentiler

• DACA49D4-C9AF-4D68-B74A-0B2AD746C994.webp
    65,8 KB · Görüntüleme: 418
Hayırlara gelsin sağlıklı olsun

Selamlar merak ettim hamile misiniz bende aşılama düşünüyorum nasipse belki yazacağınız mesajınız bana umut olur bu konu da

Selamlar merak ettim hamile misiniz bende aşılama düşünüyorum nasipse belki yazacağınız mesajınız bana umut olur bu konu da
Evet hamileyim çok şükür tuttu asilamam hatta hu bnim 3.asilamam 3cude tutmuş oldu inşallah sizde olduğunuzda tutar Allahtan umut kesilmez

Merhabalar hayırlı olsun.Erken gebelik testini regliden kaç gün önce yaptınız ?
Tsk ederim darısı isteyen herkese inşallah
Adetime 3 4 gün felan vardı ama ben asilama oldugum için asilamanin 13.gunu net bi şekilde gordum pozitifi birde erken gebelik testi değilde normal gebelik testi yaptim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…