Erken gebelik testi güvenilir mi (artımed, days doctor)

Ecem eylul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2025
5
0
1
25
Merhaba kızlar.
Daha önce days doctor veya artımed kullanan var mı? Bu ay çatlatma iğnesi oldum Üstünden 19’un geçti. 6 gün önce de regli olmam gerekiyordu ama olmadım. 2 gün arayla erken gebelik testi yaptım. ilk 2 testte silik çıktı ama bugün yaptığım tamamen negatifti sebebi nedir sizce? uzun zamandır hamile kalmaya çalışıyorum ama kimyasal gebelik geçirdim ondan sonra tutmadı bir türlü.
İlk iki testimi de ekliyorum.

Eklentiler

• IMG_3196.webp
    IMG_3196.webp
    117,7 KB · Görüntüleme: 366
  • IMG_3197.webp
    IMG_3197.webp
    111,7 KB · Görüntüleme: 323
  • IMG_BCF0C482-955A-4DD1-90CB-BEB77360D054.webp
    IMG_BCF0C482-955A-4DD1-90CB-BEB77360D054.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 341
Bahsettiğin iki marka da yalancı pozitif çıkabiliyor. 6 gün gecikme varsa kan vermen daha mantıklı

benzer durumdayız bende çatlatma iğnesi vuruldum artimed erken gebelik testi yaptım 2 side 10 saniye içinde hemen belirdiler ve senin testinden daha belirgindi bende hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum 4 gün var adetime gecikse gidip kan vericem sen vericem demişsin sonucun nedir?

Eklentiler

• IMG_0489.webp
    IMG_0489.webp
    57,5 KB · Görüntüleme: 325
benzer durumdayız bende çatlatma iğnesi vuruldum artimed erken gebelik testi yaptım 2 side 10 saniye içinde hemen belirdiler ve senin testinden daha belirgindi bende hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum 4 gün var adetime gecikse gidip kan vericem sen vericem demişsin sonucun nedir?
Benim negatif çıktı. Doktorun dediğine göre erken gebelik testi yanıltıcı ama artımed çok daha yanıltıcıymış. Beta hcg verince negatifti

İnşallah ikinizde güzel sonuç alırsınız benim durumum tam tersi çatlatma iğnesinin 13.gununden itibaren 2gun farklı test yaptım kaset ikiside pozitif bu gün tekrarladım yine farklı markalar bu sefer bi kaset bi erken gebelik kaset olan pozitif çıktı öbürü negatif ne düşünücem şaşırdım erkenin yanlış olma ihtimali var mı onda daha çok çıkması lazımdı halbuki ama 3gundur kaset testlerim pozitif hepsi de ayrı marka

Back
X