Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani silikte olsa çıkması gebelik belirtisidir olmasa hiç çıkmazdı muhtemelen daha çok çok yeni o yüzden silik cikiyodur bir de çok erken yapmışsınız testi en azından adet gününde yapsanız belki daha koyu çıkabilir kan vermek bence en mantıklısı bu konumdaKızlar merhaba
Bata 4 gün var dünden beri yaptığım erken gebelik testleri kamerada görünmeyecek kadar silik çıkıyor hemde yapmayla beraber çok tereddütte kaldım böyle olup hamile olan var mıdır acaba?
Yani silikte olsa çıkması gebelik belirtisidir olmasa hiç çıkmazdı muhtemelen daha çok çok yeni o yüzden silik cikiyodur bir de çok erken yapmışsınız testi en azından adet gününde yapsanız belki daha koyu çıkabilir kan vermek bence en mantıklısı bu konumda
Yani adetine 9 gün kala öğrenenler olunca bende öğrenirim sandımYani silikte olsa çıkması gebelik belirtisidir olmasa hiç çıkmazdı muhtemelen daha çok çok yeni o yüzden silik cikiyodur bir de çok erken yapmışsınız testi en azından adet gününde yapsanız belki daha koyu çıkabilir kan vermek bence en mantıklısı bu konumda![]()
Çok silikmiydi canım seninde kana günümü bekleyim diyorum amaCanim benimde belli belirsizdi kan ver istersen
Yani adetine 9 gün kala öğrenenler olunca bende öğrenirim sandım![]()
Çok haklısın bide aşırı sabirsiz olduğumuz için belki bir ümit diye yapiyoruzYani adetine 9 gün kala öğrenenler olunca bende öğrenirim sandım![]()
Sorma canım sorma çok para verdim bu ay geçen ay:))değse bariÇok haklısın bide aşırı sabirsiz olduğumuz için belki bir ümit diye yapiyoruzama bu durum biraz farklı kimisinde erken döllenme olur ve dediğiniz şekilde adete 9 gün kala bile cikabilir
Değer inşallah bende geçen ay gebelik geçirdim ama kimyasalla sonuçlandı evde idrar testinden pozitifi görünce havalara ucmustum bide belirtilerde vardı emindim amaa işte hüsranla sonuçlandı:)Sorma canım sorma çok para verdim bu ay geçen ay:))değse bari
Çok üzüldüm canım benim inşallah bu ay tutar kimyasaldan sonra çok kısa bi sürede gebelik gerçekleşiyor diye duydum dualarım seninle❤Değer inşallah bende geçen ay gebelik geçirdim ama kimyasalla sonuçlandı evde idrar testinden pozitifi görünce havalara ucmustum bide belirtilerde vardı emindim amaa işte hüsranla sonuçlandı:)
Umarım öyle olur teşekkür ederim kuzumÇok üzüldüm canım benim inşallah bu ay tutar kimyasaldan sonra çok kısa bi sürede gebelik gerçekleşiyor diye duydum dualarım seninle❤
Evet silikti tatlim beta arttikca cizgiler koyulasiyorÇok silikmiydi canım seninde kana günümü bekleyim diyorum ama
İnşallah benimde öyledir canım çok teşekkürler❤Evet silikti tatlim beta arttikca cizgiler koyulasiyor
Kızlar bu günde prodiktör erken gebelik testi yaptım kamerada yine zar zor görünen ince bir çizgi belirdi kamerada çıksın diye az daha bekledim görebilecekmisiniz bilmiyorum ama kuruma çizgisi olmadığını biliyorum ilk idrarı döktükten sonra belirdi ama bazen gördüm bazen görmedim o kadar belirsizdi 3 gün kaldı olsa daha belirgin olmazmıydı?Kızlar merhaba
Bata 4 gün var dünden beri yaptığım erken gebelik testleri kamerada görünmeyecek kadar silik çıkıyor hemde yapmayla beraber çok tereddütte kaldım böyle olup hamile olan var mıdır acaba?