Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik testi hakkında kızlar yardımcı olurmusunuz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

akdemirn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2021
48
15
3
39
Kızlar merhaba
Bata 4 gün var dünden beri yaptığım erken gebelik testleri kamerada görünmeyecek kadar silik çıkıyor hemde yapmayla beraber çok tereddütte kaldım böyle olup hamile olan var mıdır acaba?

Canim benimde belli belirsizdi kan ver istersen

Yani silikte olsa çıkması gebelik belirtisidir olmasa hiç çıkmazdı muhtemelen daha çok çok yeni o yüzden silik cikiyodur bir de çok erken yapmışsınız testi en azından adet gününde yapsanız belki daha koyu çıkabilir kan vermek bence en mantıklısı bu konumda

Yani adetine 9 gün kala öğrenenler olunca bende öğrenirim sandım

Yani adetine 9 gün kala öğrenenler olunca bende öğrenirim sandım
Çok haklısın bide aşırı sabirsiz olduğumuz için belki bir ümit diye yapiyoruz ama bu durum biraz farklı kimisinde erken döllenme olur ve dediğiniz şekilde adete 9 gün kala bile cikabilir

Çok haklısın bide aşırı sabirsiz olduğumuz için belki bir ümit diye yapiyoruz ama bu durum biraz farklı kimisinde erken döllenme olur ve dediğiniz şekilde adete 9 gün kala bile cikabilir
Sorma canım sorma çok para verdim bu ay geçen ay:))değse bari

Sorma canım sorma çok para verdim bu ay geçen ay:))değse bari
Değer inşallah bende geçen ay gebelik geçirdim ama kimyasalla sonuçlandı evde idrar testinden pozitifi görünce havalara ucmustum bide belirtilerde vardı emindim amaa işte hüsranla sonuçlandı:)

Değer inşallah bende geçen ay gebelik geçirdim ama kimyasalla sonuçlandı evde idrar testinden pozitifi görünce havalara ucmustum bide belirtilerde vardı emindim amaa işte hüsranla sonuçlandı:)
Çok üzüldüm canım benim inşallah bu ay tutar kimyasaldan sonra çok kısa bi sürede gebelik gerçekleşiyor diye duydum dualarım seninle❤

Kızlar bu günde prodiktör erken gebelik testi yaptım kamerada yine zar zor görünen ince bir çizgi belirdi kamerada çıksın diye az daha bekledim görebilecekmisiniz bilmiyorum ama kuruma çizgisi olmadığını biliyorum ilk idrarı döktükten sonra belirdi ama bazen gördüm bazen görmedim o kadar belirsizdi 3 gün kaldı olsa daha belirgin olmazmıydı?

Eklentiler

• 20220112_135954.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 70
  • 20220112_135930.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 67
Kızlar selam bugun yumurtlama üzerinden 10 gün geçti erken gebelik testi yaptım ama çizgi çok ortada sonuç böyle acaba test mi bozuk?

Eklentiler

• 4EF9AB9D-00AF-43B9-99CD-A5A1293620D3.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…