Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik testi hayalet çizgi var mı arkadaşlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Insolsun

Neyse Ki Yarın Var Umutların En Sevdiği Gün ☘️🕊️
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2020
986
1.124
33
32
Arkadaşlar adetime 4 gün var erken gebelik testi bu şekilde benim gördüğüm hayalet çizgiyi sizde görüyor musunuz

Arkadaşlar adetime 4 gün var erken gebelik testi bu şekilde benim gördüğüm hayalet çizgiyi sizde görüyor musunuz

Eklentiler

• Screenshot_20210312_210612_com.android.chrome.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 923
Ben göremedim ama en iyisi kan testi derim ben 8 gün geçince test yaptım tek çizgi çıktı 12.gün kanda çıktı

Öylemi canımm hayırlısı olsun adetimi bekliycem bende en kötü
Bekle derim çünkü tek çizgi olunca önemsemedim aksi gibi cuma günü yaptım pazartesi adet oldum salı gittik kan verdim kanda çıktı kimyasal gebelik geçirdim üzülmeni istemem canım ama bekle derim hayırlısı olsun

Anladım dediğin gibi hayırlı çok geçmiş olsun rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşAllah

Anladım dediğin gibi hayırlı çok geçmiş olsun rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşAllah
Klomen tedavisi yaptım aralıkta yeniden yaparım diye dr gittim kanda çıkınca sonuç böyle oldu

Bende klomen kullandım bu ay canım ovülasyon testi yaptım değerlendirdik. Ama çatlatma iğnesi yapmadı doktorum kendisi çatlar dedi gerek duymadı

Klomen tedavisi yaptım aralıkta yeniden yaparım diye dr gittim kanda çıkınca sonuç böyle oldu
Bende klomen kullandım bu ay canım ovülasyon testi yaptım değerlendirdik. Ama çatlatma iğnesi yapmadı doktorum kendisi çatlar dedi gerek duymadı

Eklentiler

• Screenshot_20210312_214424_com.android.chrome.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 860
Meraba merak ettim tekrar test yaptınız mı benimde aynısı cıktı adetime 3 gün varken
Normal test bunu yaptığım günde negatifti canım bu erken gebelik testi ertesi sabah normal test yine negatif çıktı ama bunda bu kadar silik çıkan normal testte hiç çıkmaz diye düşündüm pazartesi tekrar erken gebelik testi alıp bakıcam

Merhaba sizi merak ettim bakayim dedim normal testte negatif ciktiysa uzgunum cunku benim betahcg degerim 3 iken bile normal testte silik cizgi cikmisti. O erken gebelik testlerinin içini açınca kurumadan dolayı silik cizgi beliriyor daha once 2 kez yasadim husrana ugradim. Insallah en kisa zamanda pozitifi gorursunuz. Yumurtlamanin 10.gunu normal kaset testte varsa kesin cikiyor. 2 kez deneyimledim 9.gun cikmamisti, 10.gun cikmisti.

Anladım canım çok sağol umut hep var ama yokta aslında gelecek ay kısmet inşallah o zaman

Anladım canım çok sağol umut hep var ama yokta aslında gelecek ay kısmet inşallah o zaman
Ne kadar zaman oldu isteyeli? Eğer bir problem yoksa kafanızı başka şeylere yöneltin rahatlayın o zaman olur benim eşimde problem vardi 2 bucuk seneyi gecmisti daha once bi kimyasal gebelik var bi de 9.haftada dusuk var. Bi suru badireler atlattik çocuk ha deyince olmuyormus meger

Var canım var yumurtlama tembelliğim var klomen kullandım 10 aydır istiyoruz bizde çocuk yapmak ne zormuş meğer valla dediğin gibi.. yanlışlıkla hamile kalanlar var ona gülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…