Ben göremedim ama en iyisi kan testi derim ben 8 gün geçince test yaptım tek çizgi çıktı 12.gün kanda çıktıArkadaşlar adetime 4 gün var erken gebelik testi bu şekilde benim gördüğüm hayalet çizgiyi sizde görüyor musunuz
Öylemi canımm hayırlısı olsunBen göremedim ama en iyisi kan testi derim ben 8 gün geçince test yaptım tek çizgi çıktı 12.gün kanda çıktı
Bekle derim çünkü tek çizgi olunca önemsemedim aksi gibi cuma günü yaptım pazartesi adet oldum salı gittik kan verdim kanda çıktı kimyasal gebelik geçirdim üzülmeni istemem canım ama bekle derim hayırlısı olsunÖylemi canımm hayırlısı olsunadetimi bekliycem bende en kötü
Anladım dediğin gibi hayırlı çok geçmiş olsun rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşAllahBekle derim çünkü tek çizgi olunca önemsemedim aksi gibi cuma günü yaptım pazartesi adet oldum salı gittik kan verdim kanda çıktı kimyasal gebelik geçirdim üzülmeni istemem canım ama bekle derim hayırlısı olsun
Klomen tedavisi yaptım aralıkta yeniden yaparım diye dr gittim kanda çıkınca sonuç böyle olduAnladım dediğin gibi hayırlı çok geçmiş olsun rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşAllah
Bende klomen kullandım bu ay canım ovülasyon testi yaptım değerlendirdik. Ama çatlatma iğnesi yapmadı doktorum kendisi çatlar dedi gerek duymadıKlomen tedavisi yaptım aralıkta yeniden yaparım diye dr gittim kanda çıkınca sonuç böyle oldu
O da böyle oluyor canımBir gölge var ama çizgi mi emin değilim. Fotoğrafı negatife çevirebilirseniz belli olur.
Meraba merak ettim tekrar test yaptınız mı benimde aynısı cıktı adetime 3 gün varkenO da böyle oluyor canım
Evet fotografa biraz uzaktan bakinca bende gördüm insallah hamilesindir canimArkadaşlar adetime 4 gün var erken gebelik testi bu şekilde benim gördüğüm hayalet çizgiyi sizde görüyor musunuz
Bunuda simdi gördüm bunda daha cok belli olmusO da böyle oluyor canım
Normal test bunu yaptığım günde negatifti canım bu erken gebelik testi ertesi sabah normal test yine negatif çıktı ama bunda bu kadar silik çıkan normal testte hiç çıkmaz diye düşündüm pazartesi tekrar erken gebelik testi alıp bakıcamMeraba merak ettim tekrar test yaptınız mı benimde aynısı cıktı adetime 3 gün varken
İnşallah canım inşallah sende hamilesindir Allah nasip etsin ikimizi deEvet fotografa biraz uzaktan bakinca bende gördüm insallah hamilesindir canim
Merhaba sizi merak ettim bakayim dedim normal testte negatif ciktiysa uzgunumNormal test bunu yaptığım günde negatifti canım bu erken gebelik testi ertesi sabah normal test yine negatif çıktı ama bunda bu kadar silik çıkan normal testte hiç çıkmaz diye düşündüm pazartesi tekrar erken gebelik testi alıp bakıcam
Anladım canım çok sağol umut hep var ama yokta aslında gelecek ay kısmet inşallah o zamanMerhaba sizi merak ettim bakayim dedim normal testte negatif ciktiysa uzgunumcunku benim betahcg degerim 3 iken bile normal testte silik cizgi cikmisti. O erken gebelik testlerinin içini açınca kurumadan dolayı silik cizgi beliriyor daha once 2 kez yasadim husrana ugradim. Insallah en kisa zamanda pozitifi gorursunuz. Yumurtlamanin 10.gunu normal kaset testte varsa kesin cikiyor. 2 kez deneyimledim 9.gun cikmamisti, 10.gun cikmisti.
Ne kadar zaman oldu isteyeli? Eğer bir problem yoksa kafanızı başka şeylere yöneltin rahatlayın o zaman olurAnladım canım çok sağol umut hep var ama yokta aslında gelecek ay kısmet inşallah o zaman
Var canım var yumurtlama tembelliğim var klomen kullandım 10 aydır istiyoruz bizdeNe kadar zaman oldu isteyeli? Eğer bir problem yoksa kafanızı başka şeylere yöneltin rahatlayın o zaman olurbenim eşimde problem vardi 2 bucuk seneyi gecmisti daha once bi kimyasal gebelik var bi de 9.haftada dusuk var. Bi suru badireler atlattik çocuk ha deyince olmuyormus meger
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?