- 29 Eylül 2020
- 46
- 11
- 38
- 29
İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinİnşallah canım belli de olmaz hayırlısı diyelim
Daha net gözüksün diye siyah beyaz yaptım evde ondan vardı o yüzden yaptım. Ama kan testiyle ancak netleşir diye düşünüyorum olmayadabililir ilk defa bu testlerle pozitif gördüm bakalım.K kardelenkelebek Eğer siyah beyaz olmasaydi daha iyi anlardim ama 2 dk icinde belirdiyse vardır. Benim adetten 4-5 gün önce normal kaset testte cikmisti. Yumurtlamanin uzerinden 10 gün gecmisti. Erken gebelik testlerine para harcamayin valla para tuzağı.
Size Bişi sorcam bi yorumda bebek cinsiyetini yazmışsınız atsam bakabilirmisinizNe kadar zaman oldu isteyeli? Eğer bir problem yoksa kafanızı başka şeylere yöneltin rahatlayın o zaman olurbenim eşimde problem vardi 2 bucuk seneyi gecmisti daha once bi kimyasal gebelik var bi de 9.haftada dusuk var. Bi suru badireler atlattik çocuk ha deyince olmuyormus meger
Tabi bakarim anladigim kadariylaSize Bişi sorcam bi yorumda bebek cinsiyetini yazmışsınız atsam bakabilirmisiniz
Özelden atsam çok teşekkür ederim canım saolTabi bakarim anladigim kadariyla
Ben gördümbendeki hayali çizgiyi gören var mı yoksa ben mi öyle görmek istiyorum
Yalnız şoyle bisey var, bu erken gebelik testiyse, o testlerin içini açınca anında kurumaya başlayıp 2. pembe cizgi beliriyor beni aldatmisti oyle 2 kere. Emin olmak icin normal kaset testlerle yapin sabah ilk idrarla. Varsa kesin cikiyor erken de olsa.bendeki hayali çizgiyi gören var mı yoksa ben mi öyle görmek istiyorum
dün (12) ve bugün (13) yaptığım testler. erken gebelik testi yaptım ama sanki bugün daha belirgin gibi. Kuruma çizgisi olabilir mi kiYalnız şoyle bisey var, bu erken gebelik testiyse, o testlerin içini açınca anında kurumaya başlayıp 2. pembe cizgi beliriyor beni aldatmisti oyle 2 kere. Emin olmak icin normal kaset testlerle yapin sabah ilk idrarla. Varsa kesin cikiyor erken de olsa.
Bence bir tane normal kaset test yapin anlasilir. Bunlarda kuruma cizgisi cikiyor malesefdün (12) ve bugün (13) yaptığım testler. erken gebelik testi yaptım ama sanki bugün daha belirgin gibi. Kuruma çizgisi olabilir mi ki
Bence bir tane normal kaset test yapin anlasilir. Bunlarda kuruma cizgisi cikiyor malesefiçini açmasaydiniz keske
2 bucuk senede cok fazla test yaptim boyle cok sahte cizgi gordum ben de ama insallah vardirher zaman aynı testi kullanıyorum ama daha öncekilerde kuruma çizgisi bile yoktu
doğrudur ya bi çok kişi öyle yazmış ben çok istediğim için sanırım duramıyorum2 bucuk senede cok fazla test yaptim boyle cok sahte cizgi gordum ben de ama insallah vardir
Arkadaşlar adetime 4 gün var erken gebelik testi bu şekilde benim gördüğüm hayalet çizgiyi sizde görüyor musunuz
Yaaa benimde öyle oldu ve adete 4 gün var sizin ne oldu acabaArkadaşlar adetime 4 gün var erken gebelik testi bu şekilde benim gördüğüm hayalet çizgiyi sizde görüyor musunuz
Merhaba benim ilişkim 7 kasımda oldu ben yumurtlama günüm olmadığı için rahattım 10 una olmalıydı yumurtlama ama sanırım sperm içerde canlı kaldı ve artık ne zaman yumurtladıysam döllenme yaşanmış ( bence sperm hücreleri artık canlılığını yitirmek üzereyken oldu birleşme) 17 kasımda ki bunun birkaç gün öncesinde artık geceleri sık idrara çıkmaya başlamamla anladım bir şeyler olduğunu ilişkiden tam 10 gün sonra erken gebelik testiyle öğrendim bat tarihim ise 24 kasımdı.10. Gün cok erken degil mi ya
Hamilelik var gibi duruyor inşallah öyledirYaaa benimde öyle oldu ve adete 4 gün var sizin ne oldu acaba
Çok geçmiş olsun eminim çok zor bir süreçtiMerhaba benim ilişkim 7 kasımda oldu ben yumurtlama günüm olmadığı için rahattım 10 una olmalıydı yumurtlama ama sanırım sperm içerde canlı kaldı ve artık ne zaman yumurtladıysam döllenme yaşanmış ( bence sperm hücreleri artık canlılığını yitirmek üzereyken oldu birleşme) 17 kasımda ki bunun birkaç gün öncesinde artık geceleri sık idrara çıkmaya başlamamla anladım bir şeyler olduğunu ilişkiden tam 10 gün sonra erken gebelik testiyle öğrendim bat tarihim ise 24 kasımdı.
Maalesef süreç benim için sağlıklı ilerlemedi ve bebeğimin kalbi sağlıklı olmadığı için gelişimi yavaşladı ve kürtaj oldum bir kaç gün önce. Yani demem o ki erken olmayabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?