- Konu Sahibi ladyagmur1
Ben kullandım şuan 8 aylık gebeyim güvenebilirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kullandım şuan 8 aylık gebeyim güvenebilirsin
Son yaptıgınızda bariz bir çizgi var bence var bir kan verin
Ayyy inşallah yaSon yaptıgınızda bariz bir çizgi var bence var bir kan verin![]()
İnanamadım gittim test aldım hepsi pozitif çıktı
Bence kan vermeye git için rahat etsin sonra 2 günde 1 değer artısı için takip edeceksin kan vererek inşallah güzel haberlerini bekliyorumİnanamadım gittim test aldım hepsi pozitif çıktısence kan vermelimiyim negatif çıkar diye korkuyorum
Teşekkür ederim inşallah biz yeni farklı bir şehire taşıdığımız için sağlık ocağına daha Kayıtlı degilim hastaneyede eşim haftasonu birlikte gidelim dedi sonucu buraya yazarımBence kan vermeye git için rahat etsin sonra 2 günde 1 değer artısı için takip edeceksin kan vererek inşallah güzel haberlerini bekliyorum![]()
Amin hayırlı olsun hem bebiş hemde yeni düzeninizTeşekkür ederim inşallah biz yeni farklı bir şehire taşıdığımız için sağlık ocağına daha Kayıtlı degilim hastaneyede eşim haftasonu birlikte gidelim dedi sonucu buraya yazarım![]()
Ayyy çok teşekkür ederim yaaa inşallahAmin hayırlı olsun hem bebiş hemde yeni düzeninizbekliyorum ❤
![]()