Erken gebelik testi lütfen bilen varsa yardım edin

Blossommlover

Guru
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
257
96
298
Merhaba arkadaşlar adetime 2 gün var bugün sabah ilk idrarımla alttaki testi yaptım silik çizgi çıktı aradan bir saat sonra emin olmak için tekrar test yaptım ve hiç çizgi çıkmadı üstteki test neden böyle oldu sizce hamilemiyim testin markası nimo erken gebelik testi bozuk olma ihtimali var mı

Eklentiler

• IMG_7689.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 736
Epey de belirgin çıkmış aslında. Belki hemen tekrarladığınız için çıkmamıştır. Biraz daha bekleyip tekrar yapın bence

Başka marka ile yapın bence

Epey de belirgin çıkmış aslında. Belki hemen tekrarladığınız için çıkmamıştır. Biraz daha bekleyip tekrar yapın bence
Elimde erken gebelik testi yok ama kaset test var akşama yapsam birde kaset testte çıkar mı sizce adetime 2 gün var beklemeli miyim yoksa ilk defa başıma böyle bir şey geldi genelde hep negatif çıkar kafam allak bullak oldu ilk yaptığım testteki çizgi silik pembe ve belirgin ama emin olamıyorum diğerinde neden çıkmadı ki

Beta hcg en doğru sabah ilk konsantre idrarla çıkar eğer varsa daha yeni olduğu için seyrelmiş idrarla görünmeyebilir bence kan verin emin olun var gibi görünüyor
Yalancı pozitif bu kadar belirgin görünmüyor çünkü

Allah razı olsun içimi rahatlattınız yalancı pozitif olabilir mi diye içim içimi yiyor emin olmadan kan vermek istemedim kafam karıştı

Kızlar merhaba nolur bana da yardımcı olur musunuz. Benim normalde adetim sancılı geçer bı hafta öncesinden başlar . Geçen ayın 28 inde oldum bu ay yani bugün adet günüm ama olmadım tuhaf olan hiç belirtim yok dayanamadım az önce test yaptım bişey çıkmadı varmıdır ki yoksa bilmiyorum ya of

Aceleci olma geçen ay bende senin gibi test yapmaktan gına gelmişti. Doktor tarih bakma gün sayma rahat bırak kendini oluvericek göreceksin dedi. Eğer müsaitsen kan ver gel. Benim gebelik testim hiç çıkmamıştı ve geciktim diye dr a gittiğimde 6 haftalık gebe idim.

Zaten test yapmadan en azından idrar 3-4 saat tutulmuş olmalı o yüzden sabah ilk idrarla yapın diyorlar ondan dolayı ikincide çıkmamış olabilir

Pozitif gözüküyor canım beta düşük olduğu için ancak sabah idrarıyla testte belli olur zaten. Bence üstteki testte de silik çizgi var. Sabah idrarıyla yapmayacaksan bile ilk testten sonra en azından sıvı alımını kesip 3-4 saat sonra test yapman lazım yarın sabah tekrar idrar testi yapıp sonra kan ver bence

Acile gitmeye bile utanıyorum ki artık bı kaç gün bekliyeyim öyle gideyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…