• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi mi, kaset test mi daha güvenilir?

exeeses

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2022
15
17
3
34
Merhaba herkese, bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var. Bata 1 gün kaldı ve Sabah ilk idrarla yaptığım kaset test tamamen bembeyaz çıktı, gölge çizgi bile yoktu. 5 saat sonra öğlen yaptığım prodoctor erken gebelik testinde silik çizgi çıktı. Sizce hangi test daha güvenilir.
Bu aşamada ne yapmamız lazım. Kan vermekten korkuyorum.
Bu arada 1 haftadır kasıkta batma, beyaz akıntı ve yorgunluk var. Göğüs hassasiyeti yok.

Merhaba herkese, bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var. Bata 1 gün kaldı ve Sabah ilk idrarla yaptığım kaset test tamamen bembeyaz çıktı, gölge çizgi bile yoktu. 5 saat sonra öğlen yaptığım prodoctor erken gebelik testinde silik çizgi çıktı. Sizce hangi test daha güvenilir.
Bu arada 1 haftadır kasıkta batma, beyaz akıntı ve yorgunluk var. Göğüs hassasiyeti yok.
Kaset test daha güvenilirdir biraz bekleyip tekrar yapın

Canım kaset test daha güvenilir erken testler yaniltabiliyor ama eğer çıktıysa bir kaç gün sonra kaset test ile tekrarlayın

Kesinlikle kaset test.. beta değeri 10 civarı olduğunda bile çizgiyi belli ediyor test etmiştim shhdhd

Back
X