- 20 Temmuz 2020
- 37
- 4
- 16
- 26
- Konu Sahibi Yikikprenses
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi marka predictor mu miratech mi bencede var canımRegle bir gün var test silik erken gebelik testi sizce var mi
Miratech canimHangi marka predictor mu miratech mi bencede var canım
Ya inşallah ben hala inanamiyorumdaHayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah![]()
Kan ver bir an önce cnmYa inşallah ben hala inanamiyorumda
Var canım hayırlı olsun sağlıkla al kucağına ama biran önce kan ver özeldede verebilirsinRegle bir gün var test silik erken gebelik testi sizce var mi
Marka önemli mi ben awox diye bi marka almıştım negatif çıktıHangi marka predictor mu miratech mi bencede var canım
Ben sanmıyorum Canım ama emin değilim kaç gün gecikmen var ?Marka önemli mi ben awox diye bi marka almıştım negatif çıktı
Adeti geçmedi daha erken gebelik testi aldım 6 gün önce gösterenBen sanmıyorum Canım ama emin değilim kaç gün gecikmen var ?
Erken gebelik testleti yaniltiyo canim normal kaset test al yap simdi 5 tlAdeti geçmedi daha erken gebelik testi aldım 6 gün önce gösteren
Canım acele etme adettin geciksin öyle yap çok var önce yapıp negatif çıkan geçikince yapıp pozitif olanAdeti geçmedi daha erken gebelik testi aldım 6 gün önce gösteren
Peki canm sabretmem gerekiyorCanım acele etme adettin geciksin öyle yap çok var önce yapıp negatif çıkan geçikince yapıp pozitif olan
MALESEF negatif bugün hasta oldum çok üzüldümCanım acele etme adettin geciksin öyle yap çok var önce yapıp negatif çıkan geçikince yapıp pozitif olan
Canım hiç üzülme gelcek aya düşük moralle girme kendini stresse sokma her ay yeni bir umut bak benim 24 gün oldu adet olmadım.. idrar testim negatif ..MALESEF negatif bugün hasta oldum çok üzüldüm![]()
allah gönlümüze göre versin..ee peki doktora gittinmiCanım hiç üzülme gelcek aya düşük moralle girme kendini stresse sokma her ay yeni bir umut bak benim 24 gün oldu adet olmadım.. idrar testim negatif ..
Valla 2 hafta önce gittim kist yok dedi hormon testi yaptırmamı söyledi ama özel doktor olduğu için pahalı olucak diye yaptıramadım haftaya tekrar gidicem devletteallah gönlümüze göre versin..ee peki doktora gittinmi