Bence gününüz gecıcnce yapın test.. Daha net olurAdetime 6-7 gun var erken gebelik testim negatif cikti. Ama inanilmaz bi karin agrisi yasiyorum karin ve bel agrisi var daha once yasamadigim bir karin agrisi adet agrisi gibide degil normal da degil alt karinda agrim var. Evet daha erken ama erken gebelik testleri 6 gun kala gosteriyor yaziyor 99 diye. Erken testle negatif gorup sonrasinda hamile olanlar var mi?
Benimde böyle çıktı acaba var mıHerkeste mi boyle cikiyor bu olan ikinci cizgi degil mi? Bende boyle cikti ama bunun kirmizi olmasi gerekiyordu degil mi?
Test bozuk olabilir benim normal testte pozitif ti erken testte böyleydi eczaneye sordum bozuktu paramı iade etmişlerdi hatta tarihi geçmiştiHerkeste mi boyle cikiyor bu olan ikinci cizgi degil mi? Bende boyle cikti ama bunun kirmizi olmasi gerekiyordu degil mi?
Ama tum bozuk testler beni mi buluyorTest bozuk olabilir benim normal testte pozitif ti erken testte böyleydi eczaneye sordum bozuktu paramı iade etmişlerdi hatta tarihi geçmiştisonra kimyasal oldum o ayrı konu ama testi bir kaç gün sonra tekrarlayin
En azindan kirmizi seninki ama sanirim idrari fazla damlatmissin varsa baska test dene bence sanki ikinci cizgi var gibi geldi banaBenimde böyle çıktı acaba var mı
Ayni paket diyorsunuz ama tarihine bir bakın istersenizAma tum bozuk testler beni mi buluyorbu pakette 8 tane var ikiside boyle cikti sabah bir tane daha yapacagim umudumda az. Sizin ki bu beyaz testten sonra mi hamilelik vardi? Cok gecmis olsun hayirli evlatlar nasip olsun bizlere
Fazla damlatmissiniz sanırım.ya da sizin de bozukBenimde böyle çıktı acaba var mı
Simdi baktim gecmemis tarihi 1 sene var daha. Bende bir kac gun sonra yeni bi test markasiyla deneyeyimAyni paket diyorsunuz ama tarihine bir bakın istersenizevet beyazdan sonra başka test yapmistim kaset test onda çıkmıştı sonra doktora gitmiştim. Amin inşaallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
Adetinizin gecikmesi ile kesinleşme başlasa da idrar testinde en kesin sonuç gecikmenin 12. ve 14. günüdür. Yine de gecikmenin 3. ve 7. günlerinde de test yapılabilir. Gecikme öncesi 99% kesinlik yoktur.Adetime 6-7 gun var erken gebelik testim negatif cikti. Ama inanilmaz bi karin agrisi yasiyorum karin ve bel agrisi var daha once yasamadigim bir karin agrisi adet agrisi gibide degil normal da degil alt karinda agrim var. Evet daha erken ama erken gebelik testleri 6 gun kala gosteriyor yaziyor 99 diye. Erken testle negatif gorup sonrasinda hamile olanlar var mi?
Bence de başka bir test ile deneyin şuan erken gibi zaten negatif görüp uzulmektense bir kaç gün bekleyin derim inşallah vardırSimdi baktim gecmemis tarihi 1 sene var daha. Bende bir kac gun sonra yeni bi test markasiyla deneyeyim
Evet kac aydir hep erkenden yapip uzuluyorum nasip olmuyor bu ay olur insAllahBence de başka bir test ile deneyin şuan erken gibi zaten negatif görüp uzulmektense bir kaç gün bekleyin derim inşallah vardır
İlk aylar bende öyleydim biraz da bebise odaklanmamizdan kaynaklanıyor geçen ay yoğun bir dönemdeydim hiç düşünmedim hamileliği ama korunmadjm da hamile kaldım düşük oldu ama kafam başka şeylerde olduğundan hamile kaldığımi düşünüyorum inşallah kavuşursunuz bebisinizeEvet kac aydir hep erkenden yapip uzuluyorum nasip olmuyor bu ay olur insAllah
Herks oyle diyor ama elimde degil malesef her ay takiyorum her ay odaklaniyorumİlk aylar bende öyleydim biraz da bebise odaklanmamizdan kaynaklanıyor geçen ay yoğun bir dönemdeydim hiç düşünmedim hamileliği ama korunmadjm da hamile kaldım düşük oldu ama kafam başka şeylerde olduğundan hamile kaldığımi düşünüyorum inşallah kavuşursunuz bebisinize
Evet mutlaka gözükun bende 13 aydır deniyorum 8. Ayda doktora gittim polikistik over olduğunu öğrendim fakat değerlerim güzeldi bu yüzden doktor denemeye devam dedi mutlaka folik asitle destekleyin kendinizi ihmal etmeyin ben onun de biraz etkisi olduğuna inanıyorumHerks oyle diyor ama elimde degil malesef her ay takiyorum her ay odaklaniyorumbu ayda olmazsa doktora bi gorunecegim cok tesekkur ederim sizde oyle en isteginiz zamanda
Adetlerim duzenli hep ama baska bir promblem var mi bilmiyorum bende yada esimde bizde 5 aydir deniyoruz buda olmazsa gidecegim en azindan nedenini bulmak bile bence rahatlatir. Kullaniyorum 3-4 aydir ama daha bisey yokEvet mutlaka gözükun bende 13 aydır deniyorum 8. Ayda doktora gittim polikistik over olduğunu öğrendim fakat değerlerim güzeldi bu yüzden doktor denemeye devam dedi mutlaka folik asitle destekleyin kendinizi ihmal etmeyin ben onun de biraz etkisi olduğuna inanıyorum
Benimde çok düzensiz değil 25-28 gün arası değişiyor döngüm. Zaten muhtemelen bu yüzden değerlerim güzeldi . Mutlaka gitmenizi tavsiye ederimAdetlerim duzenli hep ama baska bir promblem var mi bilmiyorum bende yada esimde bizde 5 aydir deniyoruz buda olmazsa gidecegim en azindan nedenini bulmak bile bence rahatlatir. Kullaniyorum 3-4 aydir ama daha bisey yok
Ay duzenliykende mi olabiliyormus hic bilmiyordum hep adet duzenliyse sorun yok saniyordum tesekkurler gidceegim mutlakaBenimde çok düzensiz değil 25-28 gün arası değişiyor döngüm. Zaten muhtemelen bu yüzden değerlerim güzeldi . Mutlaka gitmenizi tavsiye ederim
Evet maalesef olabiliyor bende sizin gibi düşünüyordumAy duzenliykende mi olabiliyormus hic bilmiyordum hep adet duzenliyse sorun yok saniyordum tesekkurler gidceegim mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?