Erken gebelik testi ne zaman yapılır

Ecem1628

Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2021
775
591
23
31
Kızlar miratech erken gebelik testi aldım meraktan bekleyemiyorum regl tarihim 10 mayıs 8 gün var sizce testi yapsam çıkar mı kulanan var mı daha önceden ?

Regle 4 kala yaptım silik çizgi çıktı çok belirgin değildi. Bence 5 günden öncesini göstermeleri zor bu testlerin

Ben de aynı durumdayım. Ne gibi belirtilerin var ? Regl tarihim 10 mayıs. Kasıklarımda değişik bir ağrı var baskı gibi akıntım arttı ama geçen ayda akıntım böyle artıp regl olmuştum. Sende ne gibi belirtiler var

Bende de geçen ay aynıları oldu adete yakın şimdi de aynı belirtiler var ama çok umutlanmamak için vücudumu dinlemiyorum. Zaten adetle hamilelik belirtileri benzermiş

Kızlar miratech erken gebelik testi aldım meraktan bekleyemiyorum regl tarihim 10 mayıs 8 gün var sizce testi yapsam çıkar mı kulanan var mı daha önceden ?
Merhaba bende senin gibi düşünüp bugün idrar testi yaptım evde ama negatif çıktı benimde adetime daha 8 gün var ama bütün hamilelik belirtilerim var ve benim 3 çocuk annesiyim 3 oğlum var 11 yaşında 7 yaşında 1 yaşında ve artık çocuk düşünmüyordum ve 28 yaşındayım yumurtaliklarimı bağlatıcaktım bu sene ama maalesef adım Eminim hamileyim sonuç negatif olsada çünkü 1 yaşındaki oğlum dada aynı şey olmuştu bthcg sonucum negatif çıkmıştı hemde adetim 1 buçuk hafta gecikmisti ona rağmen ve doktorum bana adet söktürücü hap vermişti hepsini adet olana kadar kullan demişti bu arada bthcg sonucum 1.20 di ve ben eve gittim kullanmadım hastaneden 5 gün sonra evde gebelik testi yaptım sonuç pozitifti hemde ikiside kıpkırmızı çizgiydi yani silik bile değildi ve şuan 1 yaşındaki oğlumda nasıl belirtilerim varsa şimdide öyleyim

Regle 4 kala yaptım silik çizgi çıktı çok belirgin değildi. Bence 5 günden öncesini göstermeleri zor bu testlerin
Kaç dakka sonra baktın teste eyer 5 dakka yada 10 dakkaysa ciktinda doğrudur ve tebrikler hamilesin eyer dedim dakkada baktiysan çünkü bende 3 çocuk annesiyim ve şuan 4 cüye hamile olabilirim

Ben adetime 3 gün kala erken test yapıyim 3 gün kaldı artık hamileysem çıkar dedim negaitf geldi, sonra adetim 1 hafta gecikti test yaptım pozitifti

Kaç dakka sonra baktın teste eyer 5 dakka yada 10 dakkaysa ciktinda doğrudur ve tebrikler hamilesin eyer dedim dakkada baktiysan çünkü bende 3 çocuk annesiyim ve şuan 4 cüye hamile olabilirim
Benimki hemen çıkmıştı. Bugün ikinci kez tekrar kan vermeye gideceğim. Umarım herşey yolunda ilerler. Regl olacak gibi kasık ağrım var korkuyorum

adetime 5 gün kala erken gebelik testi yaptım sizce ne görünüyor

Eklentiler

• WhatsApp Image 2023-05-04 at 09.01.39.webp
    48,5 KB · Görüntüleme: 283
  • WhatsApp Image 2023-05-04 at 09.01.40.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 236
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…