Hemen kan vermeye gittim sonuç bekliyorumHamişsin
Hemen kan vermeye gittim sonuç bekliyorum
33.81 çıktı sonuçHamişsin
Test yptın mı acabaKızlar miratech erken gebelik testi aldım meraktan bekleyemiyorum regl tarihim 10 mayıs 8 gün var sizce testi yapsam çıkar mı kulanan var mı daha önceden ?
Kizlar adetime 6 gün var ovulasyon böyle koyulasmaua başladı erken gebelik testi yapsam mı 6 aydır deniyoruz çok ağlıyorum sanki ben hamile kalamiucakmisim gibi geliyo aradaRabbim bebiş bekliyenlere sağlıkla almak nasip etsin isteyenlere de bir an önce kavuşmak
Allah bağışlasın Prensesinizi Rabbim bizede nasip etsin inşallah kalbim cikicak gibi sağlıklı ömrü olsun meleginizinBence bekle canım 2 gün dha en erken 4 gün kala feln yap ben öyle yaptım çok silik pembiş bi çizgiyle öğrendim kızımı şimdi prensesim 10 aylık
Belirtiniz var mıydı peki yapmadan önce testBence bekle canım 2 gün dha en erken 4 gün kala feln yap ben öyle yaptım çok silik pembiş bi çizgiyle öğrendim kızımı şimdi prensesim 10 aylık
Evet canım uyku hali hemde nasıl adete 4 gün kala yaptım ama uyku hli bikaçgün önceden başladı zaten çok isteyip hep belirti arıyordum kendimde kaç yıldır hemde (bence en net belirti uyku hali)Belirtiniz var mıydı peki yapmadan önce test
Bende öyleyim ve göğüslerim biraz ağrıyo inşallah benimde vardır çok teşekkür ederimEvet canım uyku hali hemde nasıl adete 4 gün kala yaptım ama uyku hli bikaçgün önceden başladı zaten çok isteyip hep belirti arıyordum kendimde kaç yıldır hemde (bence en net belirti uyku hali)
Yaaa hadi inşallahBende öyleyim ve göğüslerim biraz ağrıyo inşallah benimde vardır çok teşekkür ederim
Daha önce gebeliğim.olmadi ama bayadir deniyoruz aynı sekilde cok arastirip cevremede sordum gecikme varsa bı kaç gün daha bekleyip en sağlıklısı kan vermek o kesin sonuç idrar testi çoğu kafini yanıltıyor cikarsa şansa oluyor canim en güzeli kan vermek bekleyip bende aynı durumdayim bekliyorum şu anKızlar selam reglime 3 gün kala predictor erken gebelik testi yaptım negatifti hiç bir zaman regl gecikmesi yaşamam ama 1 gün gecikti testi tekrarlamalımıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?