Erken gebelik testi ne zaman yapılır

Kizlar adetime 6 gün var ovulasyon böyle koyulasmaua başladı erken gebelik testi yapsam mı 6 aydır deniyoruz çok ağlıyorum sanki ben hamile kalamiucakmisim gibi geliyo arada Rabbim bebiş bekliyenlere sağlıkla almak nasip etsin isteyenlere de bir an önce kavuşmak

Eklentiler

• IMG20230521140242.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 67
Bence bekle canım 2 gün dha en erken 4 gün kala feln yap ben öyle yaptım çok silik pembiş bi çizgiyle öğrendim kızımı şimdi prensesim 10 aylık

Bence bekle canım 2 gün dha en erken 4 gün kala feln yap ben öyle yaptım çok silik pembiş bi çizgiyle öğrendim kızımı şimdi prensesim 10 aylık
Allah bağışlasın Prensesinizi Rabbim bizede nasip etsin inşallah kalbim cikicak gibi sağlıklı ömrü olsun meleginizin

Belirtiniz var mıydı peki yapmadan önce test
Evet canım uyku hali hemde nasıl adete 4 gün kala yaptım ama uyku hli bikaçgün önceden başladı zaten çok isteyip hep belirti arıyordum kendimde kaç yıldır hemde (bence en net belirti uyku hali)

Evet canım uyku hali hemde nasıl adete 4 gün kala yaptım ama uyku hli bikaçgün önceden başladı zaten çok isteyip hep belirti arıyordum kendimde kaç yıldır hemde (bence en net belirti uyku hali)
Bende öyleyim ve göğüslerim biraz ağrıyo inşallah benimde vardır çok teşekkür ederim

Kızlar selam reglime 3 gün kala predictor erken gebelik testi yaptım negatifti hiç bir zaman regl gecikmesi yaşamam ama 1 gün gecikti testi tekrarlamalımıyım?

Kızlar selam reglime 3 gün kala predictor erken gebelik testi yaptım negatifti hiç bir zaman regl gecikmesi yaşamam ama 1 gün gecikti testi tekrarlamalımıyım?
Daha önce gebeliğim.olmadi ama bayadir deniyoruz aynı sekilde cok arastirip cevremede sordum gecikme varsa bı kaç gün daha bekleyip en sağlıklısı kan vermek o kesin sonuç idrar testi çoğu kafini yanıltıyor cikarsa şansa oluyor canim en güzeli kan vermek bekleyip bende aynı durumdayim bekliyorum şu an inşallah bebislerimiz vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…