- 3 Şubat 2018
- 6.886
- 25.688
- 548
- 28
- Konu Sahibi Bir Eylul Aksami
-
Evde laboquick testim de var ama onun üzerinde erken gebelik testi değil direkt gebelik testi yazıyor bir farkı var mı anlamadımBeklediğiniz adet günü yapın. Laboquick test öneririm varsa hemen çıkarıyor
Normalde kaset test ama çok hassas. Diğer erken gebelik testlerinden bile hassas. Varsa iyiymiş.Evde laboquick testim de var ama onun üzerinde erken gebelik testi değil direkt gebelik testi yazıyor bir farkı var mı anlamadım
Peki ultra erken gebelik testi labaquikin ne oluyor ?Normalde kaset test ama çok hassas. Diğer erken gebelik testlerinden bile hassas. Varsa iyiymiş.
O da hassastır muhakkak ama kaset test varken diğerine gerek yok.Peki ultra erken gebelik testi labaquikin ne oluyor ?
Elimde varda o yüzden sordum ovulasyon testiyle geldiO da hassastır muhakkak ama kaset test varken diğerine gerek yok.
Onunla da öğrenebilirsiniz. Reglimden bir gün önce hafif silik çıkmıştı. Regl günümden itibaren netleşmeye başladı. Güzel testler. Laboquickten şaşmayınElimde varda o yüzden sordum ovulasyon testiyle geldi
Dpo 10 dayım sizce erken mi pekiOnunla da öğrenebilirsiniz. Reglimden bir gün önce hafif silik çıkmıştı. Regl günümden itibaren netleşmeye başladı. Güzel testler. Laboquickten şaşmayın
Çatlama gününü 1 olarak mı kabul ediyoruz 0 mıEvet üzerinden en az 12 gün geçmeli
Çatlamadan sonraki günden itibaren sayıyorsunuzÇatlama gününü 1 olarak mı kabul ediyoruz 0 mı
Daha dpo 5 benim o zaman çokk vakit varÇatlamadan sonraki günden itibaren sayıyorsunuz
Sabır işi maalesef. Daha 1. Trimesterdeki mide bulantılarının geçmesini de sayacaksınız bunlar başlangıç.Daha dpo 5 benim o zaman çokk vakit var
İnşallahSabır işi maalesef. Daha 1. Trimesterdeki mide bulantılarının geçmesini de sayacaksınız bunlar başlangıç.
İlk 5 dkkada çıktı böyle sonradan kırmadım ama sorun olurmuTestleri kırmayın güvenilirliği bozuluyor
Neden ki ? Neden bozuluyor yaniTestleri kırmayın güvenilirliği bozuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?