- 23 Ağustos 2025
- 1.486
- 2.734
- 48
- Konu Sahibi Bir Eylul Aksami
-
Kırınca kuruma çizgisini görüyorsun o da yanıltıyorNeden ki ? Neden bozuluyor yani
Testleri kırmayın ertesi gün tekrar test yaptım, onda da beyaz çizgi çıktı
5 dakikada kururmu ?Kırınca kuruma çizgisini görüyorsun o da yanıltıyor
Yaptınız mı testiSelam hanımlar
19 ekim sabahı yumurtam çatladı beklenen adet tarihi 31 ekim
Elimde awox erken gebelik testi var hangi gün yapsam sonuç verebilir internette regl e 2-3 gün kala demiş de daha erken sonuç alan oldu mu
30 ekim perşembe günü yapmaya karar verdim herkes daha çok erken olduğunu söylediYaptınız mı testi
Birsey soracağım 16 Ekim Pik 17 Ekim sabah çatlama 18 1 mi sayacağım öyleyse dpo 9 oluyor benim Labaquick çok çok silik çıkardı 2 teste bende üzüldüm yoktur diye erken yani öylemi bat 30 EkimSabır işi maalesef. Daha 1. Trimesterdeki mide bulantılarının geçmesini de sayacaksınız bunlar başlangıç.
Testlerinizi görebilir miyimBirsey soracağım 16 Ekim Pik 17 Ekim sabah çatlama 18 1 mi sayacağım öyleyse dpo 9 oluyor benim Labaquick çok çok silik çıkardı 2 teste bende üzüldüm yoktur diye erken yani öylemi bat 30 Ekim
Atayım şimdiTestlerinizi görebilir miyim
Mayısta düşük yaptım bu ay ovu ile takip etiyim şuan dpo kam benim kafam karıştıTestlerinizi görebilir miyim
Emin olamadım yarın ilk idrarla yeniden yapın
Burda kalite düşüyor silik bir çizgi var kurma vermiyor bu test dediler dakikasında sıkıyor çizgi ama koyu değil oda sanırım dpo ve bata bağlıEmin olamadım yarın ilk idrarla yeniden yapın
Tamam canım yapar sana da atarım sen bu testle nasıl ögreniştin siliklgi nasıldı yada kaö dpo daydın bata ne kadar vardı çok sordum ama beta kaçtır bilgilendirir misin beniEmin olamadım yarın ilk idrarla yeniden yapın
Reglimin ilk günü yaptım silikliği anlaşılır şekildeydi günden güne koyulaştı.Tamam canım yapar sana da atarım sen bu testle nasıl ögreniştin siliklgi nasıldı yada kaö dpo daydın bata ne kadar vardı çok sordum ama beta kaçtır bilgilendirir misin beni
Yarın yaparım baktım bu şekilde bata kadar daha yapmam diğerini de 3 gün gecikme ile silik ögrneşştim betam 71 idiReglimin ilk günü yaptım silikliği anlaşılır şekildeydi günden güne koyulaştı.
İlk resimde değilde ikincide silik görünüyor gibi ama bu kaset test yanlış gösteriyo bazen.Yarın yaparım baktım bu şekilde bata kadar daha yapmam diğerini de 3 gün gecikme ile silik ögrneşştim betam 71 idi
Belirtilerin var mı adet veya gebelikYarın yaparım baktım bu şekilde bata kadar daha yapmam diğerini de 3 gün gecikme ile silik ögrneşştim betam 71 idi
Göğüs ağrısı sol kaşık ve sol göğüs yurutlamdan sona ağrı oldu bugünde iğne batar gibi oluyor rahmimeBelirtilerin var mı adet veya gebelik
İkinciyi bu sabah yaptımİlk resimde değilde ikincide silik görünüyor gibi ama bu kaset test yanlış gösteriyo bazen.
Test negatif görünüyor. Bence sizin salı çarşamba gibi anca çıkar şu an erken. Benim de 19 ekimde çatladı ve perşembe yapıcam testi hatta ona rağmen kesin sonuç olmayabilir diyolar. Aslında en iyisi regl gecikmesini beklemek ama işte sabırsızlanıyor insan.Göğüs ağrısı sol kaşık ve sol göğüs yurutlamdan sona ağrı oldu bugünde iğne batar gibi oluyor rahmime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?