Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erken gebelik testi negatif kaset test pozitif hamile olabilir miyim
Erken testle kaset testi aynı anda aynı idrarls yaptım fakat biri silik biri bariz negatif başına gelen varmı hamile olabilir miyimEki Görüntüle 3571758
Kaset testte silik değil aksine çok net bence ama ne kadar zamanda çıktığı marka vs önemli ama ben kaset testlerin çok yanıldığını görmedim açıkcası en iyisi kan vermeniz eğer fırsat bulamazsanız bulabilirseniz prodoctor erken gebelik testini değil onda net bir şekilde belli oluyor asla kuruma çizgisi yalancı pozitif vs çıkarmıyor umarım bebişiniz sizinledir
Erken testle kaset testi aynı anda aynı idrarls yaptım fakat biri silik biri bariz negatif başına gelen varmı hamile olabilir miyimEki Görüntüle 3571758