Erken gebelik testi negatif olup pozitife dönen var mı?

Adetime 4 gün var bugün Artımed erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.
Merhaba canım , benim öyle oldu adetime 4 5 gün varken 2 tane erken gebelik testi yaptım ikisinde negatif çıktı. 4 gün sonra regli günümde tekrar yaptım pozitif çıktı şuan da 8 haftalık hamileyim

Merhaba canım , benim öyle oldu adetime 4 5 gün varken 2 tane erken gebelik testi yaptım ikisinde negatif çıktı. 4 gün sonra regli günümde tekrar yaptım pozitif çıktı şuan da 8 haftalık hamileyim
Merhabalar, teşekkür ederim umut oldu, Adet düzensizliğiniz var mıydı acaba geç döllenme mi oldu sizde

Bu kaset test

Eklentiler

• DD2123BC-B23C-4345-A288-7A48B2713C46.webp
    65,2 KB · Görüntüleme: 1.604
Yaa öyle mi. Umut oldunuz vallahi. Ben bugün kaset test yaptım hafif silik gördüm erken gebelik yaptım ama negatifti. Dedim herhalde kesin gebelik yok bu ay .
Umudunu kesme , erken gebelik testlerine de güven olmuyor ben 2 tane yapmıştım ikiside doğru sonuç göstermedi bide 6 gün önce kesin sonuç diyolar, sen net bir sonuç için regli gününün gelmesini bekle ozaman belli olur , inşallah RABBİM gönlüne göre verir hayırlısıyla

Adet düzensizliği olanlarda mı oluyor bu geç döllenme ?
Canım ben sadece pozitiften bir ay önce 8 gün gecikmeli regl oldum onun haricide hep 28-30 günde birdi. Kimisi geç yumurtluyor kimisi iki kez diye duydum ama uygulamaya göre pek olmadığını biliyorum :)

Merhaba kizlar lütfen cevap verin adetim gecen hafta salı günü olması lazımdı olmadı bende cuma akşamı artımed erken gebelik ve normal çubuk şeklinde olan testten yaptım negatif çıktı ikisi de şuan böyle bir planımız yok testler doğru mudur

Doğrudur ama siz yinede gidin bi kan verin

Merhabalar sizinle aynı durumdayım da adet oldunuz mu acaba ya da hamile misiniz ?
Merhaba , bugün olmam lazımdı olmadım kaset test yaptım böyle çıktı hamile miyim yoksa kimyasal mıdır bilemiyorum henüz kan vermedim . Yarın sabah tekrarlayacağım testi koyulaşırsa kan vericem

Eklentiler

• E7C7AE55-B1F1-47F6-828D-29FC37C2A1F4.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 1.605
Merhaba , bugün olmam lazımdı olmadım kaset test yaptım böyle çıktı hamile miyim yoksa kimyasal mıdır bilemiyorum henüz kan vermedim . Yarın sabah tekrarlayacağım testi koyulaşırsa kan vericem
Var canım tebrik ederim. Benim 2 kızım var şimdi 3. Bebek istiyoruz. 2 kızımda da adetten 5-6 gün önce aynı bu şekilde silik çizgi ile öğrenmiştim hamile olduğumu

Var canım tebrik ederim. Benim 2 kızım var şimdi 3. Bebek istiyoruz. 2 kızımda da adetten 5-6 gün önce aynı bu şekilde silik çizgi ile öğrenmiştim hamile olduğumu
Benim 1 gün kalaya kadar hep negatifti bugün adet günüm ve bu şekilde çıktı testim. Belki bu ay biraz geç yumurtladım. Ya da kimyasal .. bilemiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…