- 7 Mayıs 2015
- 1.145
- 562
- 123
- 29
- Konu Sahibi Aysegul6712
-
Merhaba canım , benim öyle oldu adetime 4 5 gün varken 2 tane erken gebelik testi yaptım ikisinde negatif çıktı. 4 gün sonra regli günümde tekrar yaptım pozitif çıktı şuan da 8 haftalık hamileyimAdetime 4 gün var bugün Artımed erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.
Merhabalar, teşekkür ederim umut oldu, Adet düzensizliğiniz var mıydı acaba geç döllenme mi oldu sizdeMerhaba canım , benim öyle oldu adetime 4 5 gün varken 2 tane erken gebelik testi yaptım ikisinde negatif çıktı. 4 gün sonra regli günümde tekrar yaptım pozitif çıktı şuan da 8 haftalık hamileyim
Yok canım adet düzensizliğim yoktu, 28 günde bir oluyordum.Merhabalar, teşekkür ederim umut oldu, Adet düzensizliğiniz var mıydı acaba geç döllenme mi oldu sizde
Yaa öyle mi. Umut oldunuz vallahi. Ben bugün kaset test yaptım hafif silik gördüm erken gebelik yaptım ama negatifti. Dedim herhalde kesin gebelik yok bu ay .Yok canım adet düzensizliğim yoktu, 28 günde bir oluyordum.
Umudunu kesme , erken gebelik testlerine de güven olmuyor ben 2 tane yapmıştım ikiside doğru sonuç göstermedi bide 6 gün önce kesin sonuç diyolar, sen net bir sonuç için regli gününün gelmesini bekle ozaman belli olur , inşallah RABBİM gönlüne göre verir hayırlısıylaYaa öyle mi. Umut oldunuz vallahi. Ben bugün kaset test yaptım hafif silik gördüm erken gebelik yaptım ama negatifti. Dedim herhalde kesin gebelik yok bu ay .
Benım 34. Güne kadar hepsi negatifti 35. Gün pozitife döndü erken gebelik testi 13 haftalık olduk geç döllenmeydi bizimkisi :)Adetime 4 gün var bugün Artımed erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.
Burda cizgi var gibi ama ne zaman ciktigi onemliBu kaset test
Adet düzensizliği olanlarda mı oluyor bu geç döllenme ?Benım 34. Güne kadar hepsi negatifti 35. Gün pozitife döndü erken gebelik testi 13 haftalık olduk geç döllenmeydi bizimkisi :)
Hemen çıktı 10 dk içindeBurda cizgi var gibi ama ne zaman ciktigi onemli
Canım ben sadece pozitiften bir ay önce 8 gün gecikmeli regl oldum onun haricide hep 28-30 günde birdi. Kimisi geç yumurtluyor kimisi iki kez diye duydum ama uygulamaya göre pek olmadığını biliyorum :)Adet düzensizliği olanlarda mı oluyor bu geç döllenme ?
Testi 1 hafta icinde tekrarlayin o zaman pozitif olabilirHemen çıktı 10 dk içinde
Doğrudur ama siz yinede gidin bi kan verinMerhaba kizlar lütfen cevap verin adetim gecen hafta salı günü olması lazımdı olmadı bende cuma akşamı artımed erken gebelik ve normal çubuk şeklinde olan testten yaptım negatif çıktı ikisi de şuan böyle bir planımız yok testler doğru mudur
Merhabalar sizinle aynı durumdayım da adet oldunuz mu acaba ya da hamile misiniz ?Bu kaset test
Merhaba , bugün olmam lazımdı olmadım kaset test yaptım böyle çıktı hamile miyim yoksa kimyasal mıdır bilemiyorum henüz kan vermedim . Yarın sabah tekrarlayacağım testi koyulaşırsa kan vericemMerhabalar sizinle aynı durumdayım da adet oldunuz mu acaba ya da hamile misiniz ?
Var canım tebrik ederim.Merhaba , bugün olmam lazımdı olmadım kaset test yaptım böyle çıktı hamile miyim yoksa kimyasal mıdır bilemiyorum henüz kan vermedim . Yarın sabah tekrarlayacağım testi koyulaşırsa kan vericem
Benim 1 gün kalaya kadar hep negatifti bugün adet günüm ve bu şekilde çıktı testim. Belki bu ay biraz geç yumurtladım. Ya da kimyasal .. bilemiyorum kiVar canım tebrik ederim.Benim 2 kızım var şimdi 3. Bebek istiyoruz. 2 kızımda da adetten 5-6 gün önce aynı bu şekilde silik çizgi ile öğrenmiştim hamile olduğumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?